Eyelinery

E.L.F. Cosmetics Cream Eyeliner

ELF Cream Eyeliner Kremowy eyeliner 81160 BLACK

Nasi użytkownicy zostawili 88 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 lutego 2018 o 0:57
    Nigdy więcej...
    Eyeliner kupiłam zachęcona recenzjami i moją niesłabnącą miłością do kosmetyków e.l.f. Przy czym jest to mój pierwszy eyeliner. Niestety rozczarowanie było bolesne. Na szczęście cena jest przyjazna więc długo nie rozpaczałam. Mam kolor czarny (czy też raczej miałam, bo dość szybko przemienił się w głaz). Sam kolor: piękny, głęboki i również dość trwały (co okazuje się dużym problemem przy próbie poprawek). Niestety nie byłam w stanie narysować nim ani jednej jednolitej kreski. Ani za pomocą dołączonego pędzelka ani żadnego innego. Być może po części wina leży w mojej niewprawionej ręcę, ale odniosłam też wrażenie, że jego dość tępa konsystencja uniemożliwia, po pierwsze, równomierne nabranie na pędzelek, po drugie na narysowanie płynnej kreski.
    Zalety:
    • cudowny kolor
    • trwałość
    Wady:
    • konstystencja
    Finka2L
    27 marca 2015 o 9:07
    Świetny!
    Dla mnie ten eyeliner okazał się świetny! Kupiłam odcień fioletowy i spodziewałam się patrząc na inne recenzje, że będzie to bubel, a mocno się zdziwiłam już po pierwszym użyciu. Konsystencja jest miękka,ale nie aż tak, żeby liner ciapał czy rozmazywał się w trakcie malowania. Za pomocą pędzelka z Lancrone wyczarowuję nim idealną kreskę już za jednym pociągnięciem, a kolor jest nasycony i widoczny. Nic się nie ściera, nie blaknie ani nie kruszy przez cały dzień. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale ja swój egzemplarz kupiłam na iherb.com i mam zamiar zaopatrzyć się jeszcze w inne kolory. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Lycosa
    29 maja 2014 o 13:46
    mniej niż zero
    Nie polecam tych eyelinerów. Miałam kolory- stalowy, fioletowy, zielony i biały. Eyelinery fatalnie napigmentowane, słabe, pozostawiają prześwity i źle się nakładają. Po kilku miesiącach wyschły na twardy, grudowaty kamień. miałam eyelinery Bobbi Brown, Mac, Inglota- żaden nie zastygł mi po tak krótkim czasie na gumowy kamień nie do odratowania. Coś okropnego. \\nOdradzam, szkoda na ten bubel wydać złotówki. \\nJednocześnie- miałam kolory perłowe, być może maty sprawiają się inaczej te są po prostu do (..) \\nCzuję się oszukana przez producenta i to nie pierwszy raz, ta marka jest dziwna, albo ma bardzo dobre produkty (sypki puder) albo totalne chały nie warte funta kłaków. Jeśli chcecie wypróbować kupujcie jedną sztukę a nie jak ja naiwna kilka na raz...
  • 4 stycznia 2014 o 3:42
    Najlepszy
    Eyeliner zakupiłam półtora roku temu w Stanach. Opinie na temat tego kosmetyku podzielone ale 3 dolary to cena baaardzo niska więc postanowilam zaryzykować. Wybrałam kolor Coffee, nie rzuca sie w oczy jak czarny i ładnie podkreśla oko. Od pierwszego razu gdy się nim umalowałam zakochałam sie w tym kosmetyku. Konsystencja kremowa, bardzo ładnie się rozprowadza. Na przypudrowanych powiekach trzyma sie przez cały dzień. Ma ładnie opakowanie, chociaż wiem że to nie o to chodzi, ale lubie jak stoi na toaletce. Nie chowam nawet do szuflady bo używam go codziennie. Czytałam tutaj negatywne opinie, że produkt jest jak kamień, robią sie grudki, osypuje się i faktycznie stał się taki ale po półtora roku. Nie mam mu tego za złe bo itak służył mi tyle czasu praktycznie codziennie. Też jest wodoodporny chociaż na opakowaniu nie ma podanej takiej informacji ale z doświadczenia wiem że wodą nie da sie go zmyć. Jeszcze do plusów moge zaliczyć to że nie uczulił co u mnie zdarza się rzadko bo uczulają prawie wszystkie kosmetyki. Polecam do wypróbowania ale tylko w tym przypadku jeżeli możecie go dostać u zaufanego sprzedawcy żeby mieć pewność ze kosmetyk nie jest zaschnięty jak kamień. Używam tego produktu od: Dłużej niż rok Ilość zużytych opakowań: 1
    Juuanaa
    14 października 2013 o 6:01
    U mnie sie nie sprawdził
    Niestey nie dla mnie. Nie nakłada się jednakowo i pozostawia puste miejsca. Jak chce to poprawić wyciera się w innym miejscu. Jest niezbyt trwały i już po godzinie w środku oka odbija się na dolnej powiece. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie