WIZAŻ logo
Eyelinery

Eveline Cosmetics Wonder Match, Superthin Eyeliner Waterproof Wodoodporny eyeliner z cienką końcówką

4,9 (115)
5 hitów!

Bodyland.pl
allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 115 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 kwietnia 2026 o 11:28
    Tania perełka
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ogólnie ten eyeliner jest naprawdę super — ma intensywną czerń, precyzyjny, cieniutki aplikator i bardzo łatwo się nim rysuje nawet delikatne kreski. Do tego jest trwały i nie rozmazuje się w ciągu dnia, co naprawdę robi wrażenie. Jedyny minus, który zauważyłam, to to, że pędzelek dość szybko wysycha, nawet jeśli trzymam go do góry nogami. Szkoda, bo sam produkt jest świetny, ale przez to trzeba częściej wstrząsać lub poprawiać kreskę. Mimo tego nadal uważam, że to bardzo dobry eyeliner — wygodny, precyzyjny i efektowny, tylko z małym mankamentem w kwestii aplikatora.
    • Pędzelek/Aplikator
    • Intensywna czerń
    • Dostępność
    Wady:
    • Szybko wysycha w opakowaniu
  • 31 stycznia 2026 o 18:00
    Trwałość dobra, ale wysycha szybko jak łza.
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Superthin Eyeliner to wodoodporny eyeliner w pisaku, przeznaczony do wykonywania cienkich kresek na powiece. Produkt dostępny jest w dwóch najpopularniejszych drogeriach, Hebe i Rossmann. Pod względem działania produkt spełnia obietnice producenta dotyczące trwałości. Eyeliner po zastygnięciu jest odporny na rozmazywanie i ścieranie, dobrze trzyma się powieki przez wiele godzin, nie odbija się w ciągu dnia, nawet przy trudniejszych warunkach pogodowych i łzawieniu. Minusem, który zauważyłam w trakcie stosowania, jest to, że eyeliner bardzo szybko wysycha, przez co końcówka pozostaje jakby stępiona i to psuje mi jej "smak". Nie wiem, czy do niego wrócę właśnie z tego względu.
    • wygodny pisak
    Wady:
    • szybko wysycha
  • 11 grudnia 2025 o 21:03
    Eyeliner, który bardziej kaprysi niż maluje
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ja chyba trafiłam na jakiś wadliwy egzemplarz, bo widzę same pozytywne opinie, a ja jestem niezadowolona. Zacznijmy od tego, że eyeliner przestał pisać po około tygodniu. Dosłownie: pisze, pisze i nagle przestaje. Odłożyłam go na jakiś czas, potem znowu zaczął działać… i znów przerywał. Czasami nie domalowywał końcówki kreski. Humorystyczny ten eyeliner, aż za bardzo. Co ciekawe - na ręce nie tnie się tak jak na powiece. Chciałam go rozpisać i na dłoni szło gładko, a przy oku znowu rwał. Sama końcówka aplikatora jest jakaś twardsza, mniej sprężysta. Mój ulubiony eyeliner Eveline to ten w czarnym opakowaniu ze złotym wzorkiem, więc założyłam, że skoro ten jest droższy, to będzie lepszy. Niestety nie. Trwałość faktycznie ma świetną, bo woda i ślina mu niestraszne. Zwykły płyn micelarny też ma z nim problem, więc do demakijażu trzeba używać olejku lub dwufazowej formuły.
    Zalety:
    • bardzo trwały (odporny na wodę)
    • nie rozmazuje się w ciągu dnia
    Wady:
    • tnie się na oku, mimo że na ręce działa dobrze
    • bardzo szybko przestał pisać
    • nie do końca pędzelkowa końcówka, sztywna trochę
    • wysoka cena regularna
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • 20 listopada 2025 o 13:27
    Najlepszy eyeliner
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Z czystym sumieniem mogę polecić ten eyeliner. Jest mega precyzyjny i trwały. Z łatwością wykonuję nim cienkie kreski. Nie rozmazuje się, nawet kiedy oczy łzawią mi na wietrze 🤭😃 Dodatkowo design opakowania jest elegancki i wygląda luksusowo pośród innych kosmetyków. Jeśli szukasz dobrego eyelinera - wybierz ten !
  • 26 października 2025 o 22:34
    Super
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Eyeliner jest bardzo praktyczne w użyciu, jest dosc trwaly, wygodny, nie jest drogi oraz super sie sprawdza na imprezę ma kolor intensywny. Polecam ,super kreski maluje takie rowne

szukaj