WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Eyelinery

Lovely Beauty Liner Eyeliner Eyeliner w płynie

Lovely Eyeliner Beauty Liner Ultra Czarny LOV-1018
Lovely Eyeliner Beauty Liner Ultra Czarny

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

AL3KSA
    5 marca 2025 o 14:40
    Eyeliner lovely
    Robie kreski od dawna i przetestowałam już bardzo dużo eyelinerów, ale ten jest moim ulubionym. Bardzo wydajny, szybko zasycha, ma głęboki, czarny kolor który bardzo ładnie eksponuje się na oku. Aplikator jest bardzo dokładny, aczkolwiek czasami się rozdwaja. Szczerze mogę polecić każdej osobie która zaczyna robić kreski, jak i tym którzy wykonują je bez problemu.
    Zalety:
    • Opakowanie, wydajność, kolor, prostota użytku
    Wady:
    • Aplikator
  • 4 lipca 2024 o 12:47
    slaby aplikator
    kreski nie romazują się i dosc szybko zastygają ,eyeliner też jest trwały. jedyna rzecz do której sie przyczepie to aplikator ,bo końcówka często sie rozdwaja i przy robieniu małej lub cieńkiej kreski trzeba bardzo uważać ;// ale gdy wymieniłam mu aplikator jest wszystko oki
  • 26 maja 2024 o 20:45
    HIT
    Swoją przygodę z regularnym rysowaniem kresek zaczęłam 2 lata temu. Testowałam wiele eyelinerów, tych w pisakach czy w płynie, droższych i tańszych jak, np. z Wibo, jednak, ten konkretny z firmy Lovely, skradł moje serce. Jest bardzo łatwy w użyciu, dzięki swojej pędzelkowej koncówce idealnie dostosujecie grubość kreski do waszej zachcianki. Dosyć szybko zasycha, ale moim zdaniem to tylko plus, ponieważ nie trzeba czekać kilku minut, żeby go poprawić czy zmazać i przez to się nie rozmazuje. Stosunek ceny co do jakości również jest kolejną zaletą tego produktu, zwłaszcza na promocji możemy go dorwać za około 12zł jeśli się nie mylę oraz nigdy nie miałam sytuacji, żebym nie mogła go znaleźć na półce w sklepie. Serdecznie polecam go wypróbować:)
    Zalety:
    • Pędzelkowa końcówka świetnie dostosuje grubość kreski do zachcianki, szybko zasycha i nie rozmazuje się, cena jest zachwycająca
  • 1 marca 2024 o 14:53
    Zawsze do niego wracam
    Eyelinery z lovely zaczęłam kupować już na samym początku mojej makijażowej drogi, czyli z dobre 10 lat temu, a nawet więcej. Tymi eyelinerami nauczyłam się robić kreski i choć nie są może idealne - to zawsze, zawsze do nich wracam. Przetestowałam mnóstwo kosmetyków do robienia kresek, ale jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny, to te eyelinery nie mają sobie równych. Pędzelek jest baardzo wygodny, krótki, precyzyjny, idealnie elastyczny. Po dłuższym czasie trochę się strzępi. Kolor tuszu to idealna czerń. Minus jest taki, że nie jest on bardzo trwały, w ciągu dnia się ściera, ale drobne poprawki są w stanie to naprawić. Za tę cenę nie oczekuję cudów, do codziennego użytku jest naprawdę super.
    • kolor
    • łatwość użytkowania
    Wady:
    • nie jest bardzo trwały
    • po czasie strzępi się pędzelek
  • 23 listopada 2023 o 15:12
    Dla mnie najlepszy
    Eyleliner jest dla mnie najważniejszą częścią makijażu, próbowałam już wielu i tych droższych i tych tańszych, ten dla mnie bije wszystkie na głowę. Zaczęłam go używać gdy inne eyelinery zaczęły wywoływać u mnie reakcje alergiczną/podrażniać mnie(nie mam normalnie alergii, jednak w miejscu nałożenia czułam pieczenie, nie jestem pewna co to było) ten nie wywołał u mnie takich skutków ubocznych. Kolor ok, intensywny. Aplikacja świetna, jestem w stanie szybko i prosto zrobić bardzo ostrą równą kreskę, kiedy z innymi często to był kłopot. Trwałość dla mnie super, spokojnie wytrzymuje cały dzień, nie jest całkowicie wodoodporny ale trochę wody nie wpływa na niego. Jeden wystarcza dla mnie na około 2 miesiące, co jest dla mnie ogromną zaletą patrząc na to że zużywam go bardzo dużo(robię duże kreski codziennie). I cena!!! Na promocji w rossmanie kosztuje 10zł, normalnie nie całe 20.
    • Aplikacja