Chusteczki do higieny intymnej

AA Intymna for Girls, Delikatne chusteczki do higieny intymnej `Pure Pastelle`

Pachnidelko
Oceanic AA Pure Pastelle delikatne chusteczki do higieny intymnej łagodność i ochrona mikroflory 15szt

AnaSky
    25 stycznia 2025 o 11:27
    Sprawdzają się
    Chusteczki kupiłam na wyprzedaży w Rossmannie. Za opakowanie mieszczące 15 sztuk zapłaciłam 3,99, zamiast 7,99. Dopiero później zwróciłam uwagę, że jest to seria "for girls" - to tłumaczy słodki, różowy design produktu. Zamknięcie opakowania sprawdza się dobrze - klej trzyma mocno i zapobiega wysychaniu chusteczek aż do ostatniej sztuki. Chusteczki mają prostokątny kształt, są delikatne, ale wytrzymałe. Są praktycznie bezzapachowe, co dla mnie jest zaletą - zresztą produkt nie zawiera substancji zapachowych i barwników. Odświeżają bez podrażnień, świetnie sprawdzają się poza domem bądź w trakcie okresu. Formuła zawiera kwas mlekowy i prebiotyk. Chusteczki są biodegradowalne. Można je spłukiwać w toalecie. Opakowanie nadające się do recyklingu.
  • 22 grudnia 2024 o 11:00
    Bardzo przydatne
    Po raz pierwszy kupiłam te chusteczki, kiedy wymieniali u nas piony i nie było jak się umyć. Bardzo mi wtedy pomogły i od tamtej pory regularnie je kupuję i zawsze mam w torebce, bo często podrużuję i podczas takich podróży te chusteczki są niezastąpione. Zapakowane są w plastkową zaszetkę, którą po wyjęciu chusteczki można ponownie zamknąć. Produkt ma przepiękne opakowanie, grafika bardzo dziewczęca. Urocze są te serduszka, urzekły mnie, chociaż nie jestem już nastolatką. Chusteczkii są mięciutkie, bardzo delikatne i przyjemnie się ich używa. Są też na tyle grube, że nie drą się przy wyjmowaniu z opakowania, czy używaniu. Mają bardzo delikatny i pielęgnacyjny zapach, który nikomu nie będzie przeszkadzał. Mam bardzo wrażliwą skórę, a ten produkt nie zrobił mi żadnej krzywdy. Nie uczulił, nie spowodował swędzenia czy infekcji intymnych. Wbrew pozorom produkt jest wydajny, bo ja takie opakowanie mam na miesiąc. Najbardziej przydają się podczas podróży pociągiem. Mimo niesprzyjających warunków można się odświeżyć. Cena jest bardzo przystępna i to już moje któreś z kolei opakowanie. Polecam.
    Zalety:
    • Delikatne
    • Mięciutkie
    • Delikatny zapach
    • Nie podrażniają
    • Przepiękne opakowanie
  • 28 lutego 2024 o 1:59
    Bardzo fajne chusteczki odświeżające (szczególnie podczas miesiączki)
    Oki, ja ogólnie to zazwyczaj nie mam stałych chusteczek do higieny intymnej (lepsze cokolwiek aniżeli nic szczególnie podczas miesiączki), ale chusteczki naprawdę nie są złe. Pozostawiają one bardzo fajne uczucie świeżości po ich użyciu, są delikatne a ich materiał się nie rwie w trakcie ich użytku co jest moim zdaniem na ogromny plus, bo znam wiele chusteczek do higieny intymnej, które niemiłosiernie się rwą w trakcie ich użytkowania więc to jest na mega plus. A chusteczki mają fajny i nieinwazyjny zapach. Nie zaznałam w trakcie ich stosowania żadnego uczucia pieczenia (czy tam też podrażnienia) Jak dla mnie mega fajny produkt warty i godny polecenia ;')
    Zalety:
    • Brak inwazyjnego zapachu
    • Skutecznie oczyszczają skórę
    • Dobrze się spisują podczas miesiączki
    • Nie podrażniają
    mm2991
    15 stycznia 2024 o 5:51
    Bardzo dobre chusteczki
    Chusteczki do higieny intymnej znajdują się w małym i poręcznym opakowaniu z bardzo ładną i delikatną szatą graficzną. Chusteczki są miękkie, średniej grubości, bardzo dobrze nasączone. Łatwo się wyciągają pojedynczo. Są bez zapachowe. Świetnie oczyszczają, odświeżają oraz zapewniają poczucie komfortu. Produkt nie podrażnia delikatnej skóry.
  • 15 sierpnia 2023 o 21:11
    Chusteczki do higieny intymnej są jednym z tych kosmetyków, które zawsze noszę przy sobie i bez których nie wyobrażam sobie wyjść z domu. Potrafią być naprawdę przydatne i pomocne np. w sytuacji, gdy zmuszone jesteśmy skorzystać z publicznej toalety. Naprawdę często eksperymentuję z tego rodzaju produktami i często kupuję dla siebie tę opcję, których jeszcze nie miałam okazji stosować. Tym razem wybrałam dla siebie produkt od marki AA. Ostatnimi czasy coraz chętniej i częściej sięgam po kosmetyki od tego producenta i jestem z nich naprawdę bardzo zadowolona, dlatego też z chęcią zakupiłam dla siebie tę propozycję. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu o formie saszetki, w której umieszczono piętnaście sztuk chusteczek. Design produktu jest bardzo dziewczęcy, pełen słodkich i różowych odcieni z serduszkową grafiką. W centralnej części umieszczono tu logo producenta wraz z nazwą kosmetyku, natomiast z drogiej strony opakowania znajdziemy bardziej szczegółowy opis oraz skład chusteczek. Cena regularna produktu wynosi około ośmiu złotych. Mają one białą barwę i są wykonane z porządnego, grubego materiału. W ich składzie znajdziemy między innymi kwas mlekowy. W chusteczkach nie zawarto substancji zapachowych czy barwinków. Produkt był stosowany ode mnie w różnych sytuacjach, w zależności od potrzeby. Bardzo dobrze sprawdza się w swojej odświeżającej roli, nawet podczas menstruacji. Delikatnie także oczyszcza, ale oczywiście nie może nam zastąpić prawdziwej higieny intymnej. Nie podrażnia, a delikatnie nawilża oraz łagodzi. Chusteczki do higieny intymnej od marki AA są naprawdę bardzo dobrym kosmetykiem dla każdej z nas. Posiadają bardzo dobre działanie odświeżające oraz łagodzące. Są delikatne i mają dobry skład, dlatego śmiało mogę je polecić.
    • Skład
    • Formuła
    • Delikatność
    • Nawilżają
    • Odświeżają
    • Koją
    Wady:

Zobacz także inne Chusteczki do higieny intymnej