Chusteczki do higieny intymnej

O'linear Pro Femme, Intimate Wet Wipes Chusteczki nawilżane do higieny intymnej

• 2 czerwca 2023 o 17:25
    Zostają moim hitem
    Te chusteczki są moim hitem .Wyparły z użytku moje ulubione Facelle z Roska . Dlaczego ? 1. Świetny skład zaraz za wodą mamy kwas mlekowy który przywraca fizjologiczne pH miejsc intymnych . Ogranicza tym samym namnażanie się bakterii i ochrania przed infekcja. Dalej sok z aloesu który nawilża , łagodzi podrażnienia, koi Glicerynę, alantoinę , oliwę z oliwek, Lauryl glucoside łagodny środek myjący. Konserwanty plus zapach. 2. Są biodegradowalne i można je spłukać w toalecie bo rozpuszczają się we wodzie. 3. Są pakowane w pojedyncze malutkie saszetki . Nie jest to może zbyt ekologiczne ale wygodniejsze w podróży bo nie trzeba brać całej paczki tylko np. kilka sztuk 4. Nie wysychają tak jak chusteczki zapakowane w tradycyjne opakowanie zamykane na przylepiec 5. Niska cena - za 20 sztuk zapłaciłam 4 zł 6. Materiał jest bardzo delikatny i miękki oraz odpowiednio nasączony. 7. Delikatnie pachną Minusem może być dostępność. Ja znalazłam je w sumie przez przypadek w Dino, nigdzie indziej ich nie widziałam i nawet nie słyszałam o marce O'Linear Ostatnio kupuje tylko te chusteczki i na razie nie zmienię ich na inne. Wiadomo że nie używam ich na co dzień tylko np. w podróży , w pracy albo innych kryzysowych sytuacjach .
    Wieczko
    22 marca 2022 o 12:16
    Must have w kosmetyczce
    Niezawodne i ukochane chusteczki - odświeżają i łagodzą podrażnione miejsca intymne, zostawiając uczucie czystości. Każda chusteczka pakowana jest w oddzielną folijkę, więc można dyskretnie wsunąć ją do kieszeni czy torebki, gdy tylko jej potrzebujemy. Kolejnym plusem jest skład - chusteczki są bogate w pielęgnujący kwas mlekowy, który łagodzi podrażnienia i pomaga w regeneracji. Chusteczki rozpuszczają się w wodzie, więc bez zmartwień można je wrzucić do sedesu. Pomogły mi w kryzysowych sytuacjach - stanowią świetne uzupełnienie codziennej higieny szczególnie w czasie miesiączki czy większych upławów.
  • 20 listopada 2020 o 19:00
    Ulubione
    Bardzo lubię te chusteczki, ratują wiele sytuacji. Zawsze mam je przy sobie, są bardzo wygodne niż te pakowane razem. Mają fajny skład, a same chusteczki po zużyciu rozpuszczają się w wodzie, co ułatwia sprawę. Szybko odświeżają, nie podrażniając delikatnej skóry, uczucie świeżości jest odczuwalne bardzo długo. Mają lekki zapach, nie drażniący. W sumie mogą być wielofunkcyjne, gdy najdzie taka potrzeba używam je do innych części ciała. Dobra cena, na promocji za około 5 zł, kupuję w Rossmannie.
    Zalety:
    • odświeżają
    • nie podrażniają
    • są biodegradowalne
    • są pakowane osobno
    • wielofunkcyjne
    Wady:
  • 11 września 2019 o 13:17
    Zawsze mam w torebce
    Każda saszetka mieści w środku jedną chusteczkę idealnej wielkości aby zadbać o higienę w awaryjnej sytuacji. To idealne rozwiązanie ponieważ chusteczki nie wysychają tak jak te w zbiorczym opakowaniu. Do tego ich cena jest naprawdę atrakcyjna. Nie używam ich na co dzień, jednak podczas okresu, w pracy, w podróży są nieocenione. Dobrze odświeżają, nie podrażniają, ładnie pachną, nigdy po ich użyciu nie miałam odczuć typu świąd czy pieczenie - co zdarzało mi się po innych produktach z tej kategorii. Super że chusteczka jest biodegradowalna i można ją spokojnie wyrzucić do toalety. Zawsze noszę w torebce i zabieram na wyjazdy!
    Zalety:
    • pojedynczo zapakowane
    • atrakcyjna cena
    • zapewniają uczucie świeżości
    • dobry skład
  • 15 sierpnia 2019 o 10:38
    Najlepsze
    Na wstępie przyznam, że wybrałam te właśnie chusteczki że względu na opakowanie. Każda chusteczka jest pakowana osobno, co jest jak dla mnie ogromnym plusem. Stosowałam kiedyś tradycyjne chusteczki wyciągane z jednego opakowania i cóż, one bardzo szybko wysychają i nie pełnią swojej funkcji. To chyba jedyny jak na razie produkt u mnie, który aż tak chwalę za opakowanie :) Co do działania chusteczek także nie mam zastrzeżeń. Dobrze i delikatnie oczyszczają, nie powodują podrażnień (nawet przy stosowaniu kilku dziennie) i łagodzą. Mają świetny skład. Zdecydowanie polecam :
    Zalety:
    • Opakowanie- pakowanie chusteczek pojedynczo
    • Łagodzące działanie
    • Delikatne oczyszczanie
    • Brak podrażnień
    • Można stosować na codzień