Chyba mogę śmiało powiedzieć, że depilacja w domowym zaciszu nigdy jeszcze nie była tak prosta, przyjemna i niemal bezbolesna. Philips zadbał o absolutnie każdy aspekt i każdą część ciała. Zestaw z depilatorem Philips 9000 zawiera absolutnie wszystko, by w domowym zaciszu wykonać kompleksowy zabieg depilacji, połączony z peelingiem i masażem.
Depilator WET & DRY - możliwość używania go zarówno na sucho, jak i na mokro, pod prysznicem czy w kąpieli, jest wodoodporny i bezprzewodowy.
Ma 2 prędkości, lampkę podświetlającą depilowany fragment skóry, ergonomiczny kształt i niezwykłą precyzję - ceramiczne głowice wyłapują naprawdę krótkie włoski.
Nie powiem, że nie boli - ale bez wątpienia szybkość pracy i precyzja skracają zabieg i zmniejszają dyskomfort, a dodatkowe akcesoria usprawniają całość ????
W zestawie znajdują się wymienne nakładki, których możemy używać podczas zabiegu depilacji, lub niezależnie od niego:
▪️ Golarka - do wszystkich tych miejsc, które potrzebują delikatnego podejścia - czy to moje pachy i bikini... czy też wrażliwa buzia mojego 15-letniego Młodego, na której pojawił się pierwszy zarost. Bezboleśnie i superszybko goli włoski, pozostawiając skórę gładziutką i bez absolutnie żadnych podrażnień. Jednorazówkom mówimy "nie". Genialne rozwiązanie dla każdego, nie tylko kobiet - cała rodzinka skorzysta.
▪️ Szczoteczka peelingująca - szczotkowanie ciała na sucho lub mokro w wersji elektrycznej. Genialny sposób na przeciwdziałanie wrastającym włoskom pomiędzy zabiegami depilacji; dokładny peeling "uwalniający" króciutkie włoski tuż przed depilacją; masaż peelingujący dla oczyszczenia skóry np. przed nałożeniem samoopalacza.
▪️ Trymer - bo przecież nie zawsze musimy golić do zera; czasem można zrobić stylową fryzurkę - a z tym gadżetem jest to naprawdę proste, szybkie i całkowicie bezbolesne.
▪️ Masażer - końcówka, którą zrobisz min. masaż antycellulitowy, ale też wymasujesz bolący kark czy ramiona po ciężkim dniu czy treningu.
▪️Pilnik - gadżet idealny, by zadbać o stopy. Czy to usunąć twardą skórę na piętach, czy opiłować paznokcie. Obrotowy pilnik skutecznie poleruje i wygładza powierzchnię. Szybki i bardzo bezpieczny sposób na gładkość.
Ponadto w zestawie znajdują się dwa dodatkowe akcesoria, samodzielne, do stosowania niezależnie od depilatora:
- Trymer do twarzy - precyzyjny, świetny, delikatny. Malutki i kompaktowy, usuwa owłosienie z twarzy, wąsik czy pojedyncze włoski z brody, czyści pięknie linię pod brwiami. Bardzo przydatne urządzonko, poręczne i po prostu niezbędne.
- Pęseta z lampką - dokładna, wygodna, precyzyjna - lampka ułatwia odnajdywanie nawet najkrótszych włosków, a pęseta usuwa je z największą precyzją. Używam do brwi, jestem bardzo zadowolona z jakości.
W zestawie jest jeszcze pojemny woreczek, do którego mieszczą się wszystkie akcesoria i dodatki.
Zakochałam się w tym zestawie i po latach wróciłam do depilowania włosów, odstawiając na dobre maszynki jednorazowe. Szybkość i precyzja, wygoda i długotrwałe efekty. A dodatkowe akcesoria sprawdzają się nie tylko mnie, ale i moim chłopakom - Młody używa golarki, mąż trymera, wszyscy zadowoleni.
Zalety:
- poręczny, szybki i precyzyjny
- dodatkowe nakładki: golarka, masażer, szczoteczka peelingująca
- dodatkowe akcesoria: trymer do twarzy i podświetlana pęseta
- kompleksowy zestaw do depilacji w domowym zaciszu
- Trwałość / wykonanie
- Design produktu
- Łatwość obsługi
Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl