Pędzle do oczu

Hakuro H77 Pędzel do Cieni

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 4 listopada 2022 o 13:03
    Może być, ale szału nie ma
    Czarny, gładki, nieodkształcający się pędzelek o naturalnym włosiu w kształcie jajeczka. Wielofunkcyjny produkt, którym da się zrobić pełen makijaż oka, bo i nakłada cienie zarówno na górną powiekę, jak i w szczególności w jej załamanie. Na siłę da się nim nałożyć cienie w kacik oka i na dolną powiekę. Da się nim blendować i rozcierać cienie. Tylko, że to wszystko lepiej zrobię innymi pędzlami. Nie traci włosia, ale to zupełnie tak, jak i inne pędzle od Hakuro, które posiadam. Nie rozczapierza się jak H74 pomimo posiadania naturalnego włosia, nie traci pierwotnego kształtu, ale też nie był tak często używany jak H74 i - według mnie - nie blenduje tak dobrze, jak on. Traktuję go jako awaryjne zastępstwo, a nie pędzel, po który sięgam w pierwszej kolejności.
    Szpaksa
    11 października 2021 o 13:47
    Blending pełną parą
    Bardzo dobry pędzel! Używam go do nakładania cieni w załamanie powieki, do zewnętrznego kącika oka, a także do klasycznego blendowania kolorów. Włoski są miękkie i dobre jakościowo. Po dwóch latach używania, nie doszło do ich wypadnięcia, ani do odkształceń. Pracuje się z nim łatwo i przyjemnie, polecam także osobom totalnie początkującym!
  • 30 sierpnia 2021 o 20:44
    Pędzel do blendowania
    Pędzel dobrze blenduje cienie, dzięki czemu praca z nim jest przyjemna i bezproblemowa. Włosie jest miękkie i miłe w dotyku. Dobrze się myje, a po wysuszeniu się nie odkształca i nie gubi włosia. Wielofunkcyjny może nie jest, bo nie wiem do czego jeszcze mógłby posłużyć, ale faktem jest, że dobrze rozciera cienie l, a w sumie do tego właśnie ma służyć.
  • 6 sierpnia 2020 o 7:42
    Prawie idealny
    Pędzel służy mi już kilka lat i dalej świetnie spełnia swoje zadanie. Cudownie blenduje cienie, w piękny delikatny sposób pracuje się z nim na cieniach w załamaniu, bez problemu można nim również nałożyć produkt na zewnętrzny kącik oka. Ze wszystkim o czym zapewnia nas producent się zgadzam (a to rzadkość). Mimo, że mam go już...3 lata (?) - coś koło tego - włosie nie wypada. Jedyną wadą jest to, że pędzel stał się szorstki i potrafi zakłuć w powiekę i nie pomaga mycie włosia odżywką co polecała moja kochana makijażystka.
    Zalety:
    • trwałość - 3 lata i włosie nie wypada
    • wielofunkcyjny pędzel - załamanie powieki, blendowanie, zewnętrzny kącik
    • łatwość w pracy - to był mój pierwszy pędzel i na pewno ułatwił mi pracę i wdrożył mnie w tajniki makijażu
    Wady:
    • włosie stało się szorstkie
  • 31 lipca 2020 o 0:06
    świetny
    Cudownie się nim blenduje cienie. Przyjemne włosie, dobrze się myje, wloski nie wypadają ani nie tracą kształtu. Mam go ponad rok, a on wciąż wygląda tak samo jak w dniu zakupu (mimo mycia po każdym użyciu!).
    Zalety:
    • aplikacja
    • wygoda
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu