Korektory pod oczy

Clinique Line Smoothing Concealer Korektor w płynie

Clinique Korektor w płynie Line Smoothing Concealer Light 02 8g

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

aoida
    30 maja 2023 o 19:51
    Nie
    Po wysoko półkowym korektorze spodziewałam się czegoś lepszego. Korektor w odcieniu 2 jest mega ciemny i jeszcze ciemnieje... Krycie jest całkiem ok, konsystencja korektora jest dosyć zwarta, nie jest to korektor lekki i płynny, ale całkiem wydajny. Nie podoba mi się jakość tego produktu w stosunku do ceny i nie kupiłabym ponownie.
    KatLove
    16 października 2018 o 13:55
    Jest na plus
    Korektor rozprowadza się trochę mozolnie, ale jestem z niego bardzo zadowolona. Jestem młodą osoba, która boryka się z problemem cieni i worków pod oczami. Korektor ładnie pokrywa moje cienie. Źle rozprowadzony wchodzi w drobne zmarszczki, ale nie mogę jeszcze na to narzekać, bo moje zmarszczki są praktycznie niewidoczne :) Nie wysusza skóry, co jest dla mnie bardzo ważne. Pozwala skórze oddychać. Jest też dość wydajny i trwały. Miałam jedno opakowanie naprawdę bardzo długo. Ogólnie polecam ten produkt, ponieważ do tej pory lepszego nie miałam.
  • 28 maja 2018 o 7:16
    Nie polecam
    Niestety ten korektor skutecznie przesuszył mi skórę pod oczami. Dodatkowo wchodził w każdą zmarszczkę. Uważam, ze jest za ciężki pod oczy. Krycie ma w porzadku, ale z czasem bardzo ciemnieje.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • wchodzi w zmarszczki
    • przesusza skórę pod oczami
    bkt
    16 maja 2017 o 13:52
    Wyszusza, podkreśla zamiast ukrywać - jest zbyt gęsty jak na korektor pod oczy! Trudno dobrać odcień, który utlenia się po aplikacji!
    Nie polecam! Kupiłam go w drogerii, dobierając odcień z konsultantką, ale nie mam do nikogo pretensji, bo sama uparłam się na korektor od Cliniqua! W efekcie - leży w kosmetyczce, używam go sporadycznie do ukrycia drobnych punktów (zaczerwienień, wykwitów) na skórze, ale na pewno nie stosuję go w okolicach oczu! Główna wada, to konsystencja - po aplikacji zastyga, trudno go ładnie nałożyć i na dodatek jeszcze się utlenia. Nigdy więcej go nie kupię i na pewno też go nie polecam! Kobietom po 30-tce powinno się go absolutnie zakazać :) Niczego nie ukrywa, a wręcz odwrotnie - uwypukla, podkreśla, karykaturuje po prostu!
  • 20 marca 2017 o 23:16
    Beznadziejny
    Widzę, że nie tylko ja mam problem z podkreślaniem każdej, nawet najmniejszej zmarszczki wokół oczu wyglądałam naprawdę o wiele starzej, w dodatku korektor wysuszał skórę wokół oczu. Nie dało się tego używać. Dla porównania - korektor Affinitone z Maybelline bije ten produkt na głowę. Użyłam kilkanaście razy i za każdym razem żałowałam. Przypudrowany jeszcze bardziej podkreśla zmarszczki. On nawet nie migruje - on się od razu w nich osadza.

Zobacz także inne Korektory pod oczy