+dzisiaj malując się do pracy zakończyłam żywot tego korektora i się zasmuciłam, a z reguły się cieszę, że mogę użyć jakiegoś nowego kosmetyku, niech to świadczy o tym, że był naprawdę superancki!
+nie ma problemu z dostępnością,
+super opakowanie, ładne, poręczne, dobrze się wykręca,
+bardzo wygodny, miałam go kilka miesięcy, a używałam przeważnie 5 razy w tygodniu,
+zero podrażnień, a ja mam bardzo wrażliwą skórę pod oczami i wiele innych kosmetyków ją podrażniało,
+nie roluje się pod oczami, a w przypadku mojej kapryśnej skóry to osiągnięcie,
+po przypudrowaniu nie zmienia się w papkę (co zdarzało mi się z innymi często),
+aksamitna konsystencja, pod oczami wygląda przepięknie, najlepiej ze wszystkich testowanych przeze mnie korektorów, a przetestowałam ich już dużo,
+bardzo jasny odcień, dla mnie ideał, mam jasną karnację i często coś było dla mnie po prostu za ciemne, tutaj mam strzał w dziesiątkę,
+dobrze kryje, zakrywa średnie cienie (bo takie mam, nie wiem jak z mocnymi, ale podejrzewam, że dałby radę),
+kryję nim także zaczerwienienia (takie kropeczki, kilka śladów po pryszczach) i wyrównuję kreskę eyelinerem,
+doskonale współgra z małą gąbeczką,
+można go dokładać ile się chce, ale mnie wystarcza cieniutka warstwa,
+z każdym podkładem i pudrem współgra,
+można dawać pod i na podkład,
+trzyma się aż do zmycia,
+konsystencja nie za gęsta, powiedziałabym, że idealna pod oczy,
-troszkę przydrogi, biorąc pod uwagę to, że na rynku sporo jest dobrych i tanich produktów, ale jednak płacimy za markę
- Trwałość