Korektory pod oczy

Revers Cosmetics Camouflage Liquid Corrector Korektor do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 października 2024 o 20:35
    odcień 101 beige trochę szarawy?
    jest ok, nie roluje się, jedynie może pod oczami, ja używałam do rozjaśnienia twarzy więc odpowiadało mi to jak jasny jest ten odcień (101) ALE na mojej twarzy wygląda jakby podchodził w szarości..? Może z daleka tego nie widać, ale z bliska taki trochę szarawy jest. Wydaje mi się też, że nie jest zbyt trwały. Znaleźć skład tego korektora graniczy z cudem. Nawet producent na swojej stronie nie podał. Jedynie gdzie to można sprawdzić to pod spodem naklejki, ale u mnie niektóre napisy się starły więc nie mogę przeczytać całego składu. oto składniki, które udało mi się rozszyfrować: aqua, cyclopentasiloxane, isohexadecane, glycerin, talc, cetyl dimethicone, caprylyl methicone, ozokerite, peg-12 dimethicone, magnesium silicate, phenoxyethanol, hydrogenated castor oil, tocopheryl acetate, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, cl77891, cl77492 krótka analiza składu: są w nim silikony, parabeny. Poza tym jest w większości dobry (z tych informacji co mam..)
  • 3 lipca 2024 o 17:18
    Dobrze koryguje
    Ten kosmetyk jak i wiele innych dała mi do przetestowania moja córka by używać go w codziennym makijażu a jako że moja skóra twarzy boryka się z naczynkami to stosuje zarówno podkład jak i korektor aby cera miała jednolity kolor.Odcień jakiego używam mogę określić jako porcelanowy i bardzo dobrze pokrywa wszelkie niedoskonałości twarzy zarówno zmarszczki jak i przebarwienia i dobrze się wtapia.Więc nie dodam nic więcej tylko polecę wypróbować.
    Zalety:
    • Dobra konsystencja i korzystne krycie niedoskonałości cery
    Wady:
    • Nie wymienię bo go używam i jestem zadowolona
  • 15 lutego 2024 o 19:38
    No fajny jest !
    Mam ogromną tendencję do powstawania przebarwień,zarówno tych słonecznych,pozapalnych,pigmentacyjnych i starczych,po prostu taka moja uroda ;D. Korektor to mój kosmetyczny przyjaciel,zawsze znajduje się w makijażu,marka Revers zrobiła na mnie duże wrażenie swoją jakością produktów oraz niską ceną,kolejna perełka zużyta także czas na recenzję. Korektor który używałam to nr 102 oznaczony jako Nude,wygodny miękki aplikator ułatwia nakładanie produktu tam gdzie chcemy,wpada on w tony brzoskwiniowe ale naprawdę ładnie wygląda na skórze,robi to co powinien,stosowany pod oczy zakrywa fioletowe zasinienia nie wchodząc w zmarszczki ani ich nie podkreślając,nie przybiera brzydkiego suchego i sinego koloru w czasie dnia,nie wysusza,jest kremowy,lekki i jednocześnie trwały,z chęcią ponowię zakup.
    Zalety:
    • spełnione obietnice producenta,kryje niedoskonałości,zakrywa cienie pod oczami,spojrzenie jest świeże i wypoczęte,tuszuje drobne zmarszczki,nie rozmazuje się i nie migruje w ciągu dnia
    • wygodne opakowanie,miękki i delikatny aplikator
    • korektor nie wchodzi w zmarszczki,nie podkreśla ich
    • dobrze współpracuje z różnymi kremami a także podkładami
    • kolor nie ciemnieje po aplikacji oraz w czasie dnia
    • korektor stapia się ze skórą,nie odcina pod okiem
    • łatwo się usuwa przy wieczornym demakijażu
    • cena,zapłaciłam 8 zł
    • polska marka
    • nie obciąża skóry,nie zapycha,nie powoduje podrażnienia w okolicach oczu-szczypania,łzawienia,pieczenia
    • nie pogarsza kondycji delikatnej skóry pod oczami,nie wysusza
    • konsystencja,wydajność,formuła,pojemność 10 ml
    • widoczne zużycie produktu
    • sprawdza się jako baza pod cienie do oczu przedłużając trwałość
    Wady:
    • mała ilość odcieni, tylko trzy
    • słaba reklama marki
  • 17 lutego 2022 o 22:50
    Dobre krycie
    Korektor całkiem dobrze kryje wypryski, cienie pod oczami, popękane naczynka i tym podobne. Cenowo nie wychodzi drogo, jest całkiem wydajny, kolor także mi podpasował i nie odcina się mocno od naturalnej karnacji gdy używam tylko jego.
  • 11 kwietnia 2021 o 18:16
    świetny korektor w dobrej cenie
    Bardzo spodobał mi się ten korektor, ponieważ świetnie dopasowuje się kolorystycznie do mojej skóry. Mam odcień bardzo blady, wpadający w lekką zieleń. Wybrany przeze mnie kolor był naprawdę świetny. Idealnie stopił się z kolorem mojej skóry, a przy tym dobrze zakrył to co powinien. Dzięki jego płynnej konsystencji, świetnie sprawdza się u mnie pod oczami. Konsystencja jest dość lekka, a więc przyjemnie się ją aplikuje. Produkt nie zatrzymuje się w załamaniach, dzięki czemu oko wygląda bardzo ładnie. Produkt jest trwały i nie wymaga utrwalania go pudrem. Produkt posiada wygodny aplikator do nakładania go na skórę.
    Zalety:
    • Kolorystyka
    • Krycie
    • Cena adekwatna do jakości
    Wady:
    • Opakowanie się zdziera po kilku tygodniach użycia