Korektory pod oczy

Bell Magical Fairy Tale, Magic Wand Eye Concealer Kryjący korektor pod oczy

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 7:01
    To jeszcze nie to.
    Korektor ma bardzo ładne opakowanie z elementami holo. Posiada "błyszczykowy", miękki, podłużny, płaski, wygodny aplikator. Mój kolor (001 Ivory) jest bardzo jasny z żółtymi tonami. Oczywiście korektor oksyduje ale tylko o jakieś pół tonu. Jego konsystencja jest lekka, bardziej płynna, dobrze się rozprowadza i z pewnością nadaje się pod oczy. Stopień krycia jak dla mnie jest średni (ale taki dobry średni). Sama aplikacja jest wygodna, korektor ładnie rozjaśnia obszar pod oczami ale żeby nie było zbyt pięknie uwielbia wchodzić w załamania.. Trzeba bardzo szybko go przypudrować ale to i tak nie powstrzyma go przed wchodzeniem w załamania. Do miesiąca od otwarcia byłam z tego produktu mega zadowolona, bo ładnie wyglądał na skórze, jednak po miesiącu zaczął wyglądać coraz gorzej.. Stał się widoczny na skórze, a oprócz wchodzenia w załamania zaczął tworzyć "sztuczne" zmarszczki (mimo zaaplikowania bardzo małej ilości produktu i przypudrowania również niewielką ilością pudru). Poza tym trzyma się na twarzy cały dzień (przy bardziej intensywnym dniu może się delikatnie zetrzeć). Jest też bardzo wydajny, nie wysusza skóry i nie podrażnia.
  • 17 stycznia 2022 o 16:49
    Bardzo go lubię używać na co dzień, za lekką konsystencję i dobre krycie. :)
    Widzę po niżej zamieszczonych recenzjach wizażanek, że nie tylko mi ten korektor przypadł mi do gustu. :) Dla mnie marka Bell to najlepsze i równocześnie jedne z najtańszych kosmetyków na rynku. Szczególnie ich kolekcje dla sieci Biedronka. Wypuszczają rożne kosmetyki i wszystkie prawie okazują się być hitami. Bardzo często wypuszczają lakiery do paznokci, pudry, produkty do ust, no i korektory. Oczywiście, gdy ta seria pojawiła się, musiałam skusić się na coś. I tak w moim domu znalazł się korektor Magical Fairy Tale. Korektor jest dość rzadki, żółciutki, ale jaki kryjący. Jest bardzo lekki, wygląda pięknie pod okiem, nie wchodzi w zmarszczki i jest trwały, oraz nie wysusza cienkiej i wrażliwej mojej skóry twarzy i powiek. Pod cienie również fajnie się sprawdza. Na specjalne okazje ma za słabe krycie, ale na co dzień - idealne. Nie zauważyłam w trakcie użytkowania, aby ciemniał.
    Ann9555
    27 maja 2021 o 9:42
    Zrobił duże wrażenie
    Kupiłam ten korektor ,bo akurat skończyły mi się wszystkie zapasy. Miał być na chwilę a został na dłużej,dlaczego? Korektor zamknięty w niewielkim ale mimo wszystko o standardowej pojemności opakowaniu. Przyjemna dla oka grafika,brak zapachu. Pierwsze moje zdziwienie to konsystencja. Jest rzadki,a przecież miał być kryjący. I faktycznie taki jest. Korektor ma dwa odcienie i 2 posiadam. Uważam, że jeden jak i drugi znajdzie swoich zwolenników. Nie są to "pomaranczki" tylko przyjemne jasne odcienie. Tak jak wspomniałam wcześniej korektor fajnie kryje,nie wysusza i nie wchodzi brzydko w załamania. Dobrze spisuje się przez cały dzień. Naprawdę nie mam do niego zastrzeżeń, a na pewno nie za taką cene.
  • 9 maja 2021 o 19:37
    Korektor Bell
    + jasna kolorystyka + ładne opakowanie + wygodna aplikacja + wydajność + dostępność w Biedronce + niska cena + krycie - suchy efekt na skórze - edycja
  • 6 listopada 2020 o 17:17
    Dobry na codzień
    Opakowanie standardowe jak na korektor przystało. Mój odcień to 002 vanilla. Ma lekką, rzadką konsystencję i nie posiada zapachu. Łatwo i przyjemnie rozprowadza się pod oczami. Krycie raczej lekkie idące w stronę średniego - da się budować, ale bez przesady. Do codziennego makijażu sprawdzi się idealnie. Zasinienia były delikatnie zakryte, skóra wygładzona i nie wyglądał sucho ani ciężko, a to już ogromny plus. Delikatnie ciemnieje ale o jeden ton maksymalnie. Poza tym jest tani, a jego wydajność określiłabym jako średnia. Jak dla mnie do codziennego użytku jak najbardziej jednak ja dalej szukam czegoś co zakryje mi moje cienie :)

Zobacz także inne Korektory pod oczy