Korektory pod oczy

notino.pl
Bodyland.pl
Max Factor Facefinity All Day Flawless korektor 7,8 ml dla kobiet 010
Max Factor Facefinity All Day Flawless 3w1

Nasi użytkownicy zostawili 156 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 marca 2024 o 10:18
    Dobry produkt
    Lubię ten korektor, nie jest bardzo kryjący, ale też nie obciąża mocno. Nie jest moim ulubionym korektorem, ale jest naprawdę w porządku i często go używam.
    MarAn90
    1 lutego 2024 o 18:30
    Dobry korektor pod oczy
    Korektora uzywam głównie do cieni pod oczami i ten sprawdza się bardzo dobrze. Nie podkreśla zbyt mocno zmarszczek, co niestety często przy mocno kryjących korektorach się zdarza. Tutaj z efektu zarówno krycia jestem zadowolona jednoczenie nie zbiera mi się w każdej zmarszczce(zarowno przy wplikacji jak i w ciagu dnia) Jest komfortowy w noszeniu, nie wysusza skóry 'od jakiegoś czasu mój faworyt pod oczy.
    Zalety:
    • Krycie
    • Nie wysusza skóry
    • Klasyczne wygodne opakowanie
  • 14 stycznia 2024 o 19:41
    Całkiem dobrze kryje, jednak trochę ciemnieje i w przypadku odcienia 020 zbyt mocno przebijają żółte tony.
    Korektor marki Max Factor kupiłam w jednej z drogerii internetowych. Zapłaciłam coś koło 20 złotych, a więc była to raczej normalna cena. Zwłaszcza, że produkt jest naprawdę wydajny, ja zużywałam go kilka miesięcy. Korektor zamknięty jest w klasycznym dla tego typu specyfików opakowaniu z zakrętką i z aplikatorem, którym można precyzyjnie nałożyć produkt punktowo. Mój odcień to 020 czyli środkowy z gamy. Po nałożeniu na buzię jest to kolor jasny, ale u mnie dość szybko zaczynał ciemnieć i wpadać w żółte tony. Mimo że mam naturalnie ciepłą karnację to jednak nie aż tak żółtą, bo korektor dość mocno się odznaczał na jej tle. Jednak po nałożeniu podkładu o dziwo ta żółć przestawała być jakoś szczególnie widoczna. Za to trzeba przyznać, że korektor ten dobrze kryje nawet większe przebarwienia np. po zmianach zapalnych ( ja nie żałowałam i nakładałam go grubszą warstwą). Jest też zastygający. Ja osobiście nie odważyłabym się go zastosować pod oczy, gdyż wydaje mi się do tego zadania zbyt ciężki. Dlatego do maskowania zmian pigmentacyjnych jak najbardziej jestem na tak, pod oko jednak radziłabym Wam, by poszukać czegoś lżejszego i bardziej rozświetlającego. Tutaj efekt jest mocno matowy. Co ważne, kosmetyk nie zaszkodził mojej skłonnej do podrażnień i zapychania cerze, a także jej nie wysuszył. Jest również trwały, u mnie wytrzymywał do demakijażu. Podsumowując: korektor ten jest całkiem intratną propozycją do stosowania na co dzień, gdyż sprawdza się dobrze. Warto na niego polować w drogeriach internetowych, gdzie pojawia się w korzystnych cenach. Nie jest to ideał, ale na pewno warty testów. Ode mnie otrzymuje 4*.
    Zalety:
    • kryje całkiem dobrze nałożony grubszą warstwą
    • półpłynna, zastygająca konsystencja
    • trwałość (wytrzymuje cały dzień)
    • nie zapycha, nie podrażnia, nie wysusza
    • współgra z podkładem
    • produkt łatwo można punktowo nałożyć dzięki aplikatorowi
    • wydajność, mnie starczył na około 4 miesiące użytkowania
    • dostępność stacjonarnie, jak i on line
    Wady:
    • kolor 020 ciemnieje i żółknie, przez co nie nadaje się do nałożenia solo, a jedynie do przykrycia podkładem i pudrem
    • moim zdaniem ma zbyt ciężką formułę, by nadawać się pod oczy
    Ann9555
    19 lipca 2023 o 10:09
    Świetny korektor
    Korektor zamknięty w klasycznym opakowaniu z dość małym i twardym aplikatorem, ale mi osobiście to wcale nie przeszkadza. Produkt ma lekką formułę, dlatego tym bardziej jestem zaskoczona jego działaniem. Pomimo swojej lekkiej kremowej konsystencji naprawdę świetnie kryje. Poza tym nie wchodzi w załamania i nie wysusza. Wygląda świeżo na twarzy. Utrzymuje się długie godziny. Ponadto nie ciemnieje. Ta seria jest naprawdę udana.
    Zalety:
    • nie oksyduje
    • super kryje
    • nie wysusza
    • nie wchodzi w załamania
    • nadaje się zarówno pod oko jak i na niedoskonałości
    Wady:
    mm2991
    10 lipca 2023 o 4:16
    Dobry korektor
    Korektor kupiłam w cenie promocyjnej - zdecydowanie regularna cena jest dość wysoka. Korektor posiada wygodny aplikator, łatwo się nakłada i rozprowadza. Korektor dobrze kryje i ładnie współgra z podkładem (nie tylko marki Max factor) . Ładnie się trzyma w ciągu dnia , nie ściera, nie zmienia odcieniu. Nie wysusza skóry. Korektor nie wchodzi w załamania. Łatwo dobrać odcień do odpowiedniej karnacji. Produkt wydajny.

Zobacz także inne Korektory pod oczy