Wspomaganie odchudzania i utrzymanie formy

FM Group Nutricode, Inner Balance New Generation Suplement diety w saszetkach

5 na 51 opinię

Skuteczność:
  • 19 lutego 2024 o 9:55
    NOWA GENERACJA
    Suplementy diety FM Group, Inner Balance New Generation, poznałam już jakiś czas temu. Jest to nowa wersja Inner Balance o ulepszonym składzie .Produkt został oparty o wyciąg z kwiatów róży stulistnej, który wspiera fizjologiczne procesy eliminacji produktów przemiany materii oraz pomaga utrzymać równowagę kwasowo-zasadową. Cała suplementacja składa się z 90 saszetek: 60 saszetek na dzień i 30 saszetek na noc, które uzupełniają się nawzajem. Suplementy zakupiłam przez Internet szukając atrakcyjnej ceny , ponieważ u samego producenta kosztują 465 zł. Warto więc przejrzeć aukcje , bo można trafić naprawdę na atrakcyjną cenę. Produkt był zapakowany w kartonowy kartonik z przyjemną dla oka szatą graficzną . Saszetki na dzień to proszek są o smaku pomarańczowym , a na noc słodki, winogronowy. Zawartość saszetki należy rozpuścić w 200 ml wody. Saszetki na dzień stosować 2 razy w ciągu dnia u mnie zaraz po śniadaniu i obiedzie , natomiast saszetkę na noc należy stosować przed snem. W składzie suplementów znajdziemy : wyciąg z kwiatów róży stulistnej , witaminę B6, kolagen , cynk, magnez i żelazo , potas i miedź, ekstrakt z pokrzywy oraz melisy i jaśminu. Wszystko to razem powoduje iż mimo ograniczenia w produktach dozwolonych do jedzenia , nie brakuje nam witamin i minerałów. Efektem suplementacji i oczywiście diety jest zgubienie zbędnych kilogramów, poprawa pracy jelit zapewniająca uczucie lekkości, oraz oczyszczenie organizmu . U mnie po miesięcznej suplementacji był spadek wagi o 3 kg , a w obwodach : brzuch -4 cm , talia -3 cm, biodra -4 cm. Lepsze samopoczucie , większa witalność , brak łaknienia, jędrniejsze ciało. Jednakże same suplementy nie powodują chudnięcia . Należy trzymać się diety , jeść produkty dozwolone i unikać niedozwolonych . Wszystko dokładnie opisane jest w ulotce. Jestem bardzo zadowolona i mogę powiedzieć że Inner Balance New Generation spełnił moje oczekiwania . Polecam !
    Zalety:
    • skład
    • wsparcie
    • działanie
    Wady:
    • Skuteczność