Maski do włosów

Mila Pro Maska do włosów ` Placenta`

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

malwi73
    18 sierpnia 2019 o 11:46
    Fajna
    Zacznę od tego że moje włosy sa przetłuszczające się i wiele masek czy odżywek obciąża je . Ta maska na szczęście tego nie robi, Można by ją porównać do masek kallosa- lekka , ale jednak skuteczna. Maska dość rzadka, ale fajnie sie rozprowadza na włosach, dobrze się spłukuje. Nie obciąża włosów. Maska dobrze włosy nawilża na podstawowym poziomie, który na suchych włosach może być niewystarczający. Ogromna pojemność sprawia, że maska jest niezwykle wydajna. No i zapach- niezwykle przyjemny.
  • 13 sierpnia 2019 o 12:25
    Dobra firma, dobry produkt.
    Stosuję ją naprzemiennie z Maską Mleczną z tej samej firmy i jestem z niej bardzo zadowolona. Produkt jest gęsty, dzięki czemu bardzo wydajny. Mam cienkie włosy, które łatwo się elektryzują, ale po zastosowaniu tej odżywki nie mam z tym problemu. W porównaniu z Maską Mleczną ten zapach mi bardziej odpowiada.
    Zalety:
    • Gęstość
    • Jakość
    • Dobrze odżywia włosy
  • 26 lipca 2018 o 15:09
    Bardzo dobra
    Dostałam po taniości u swojej fryzjerki i bardzo dobrze mi się sprawuje. Dzięki niej wyleczyłam się całkowicie z łupieżu - dobrze nawilża skalp. Włosy się nie puszą, są mocniejsze i zdrowsze. Pierwszy raz tak dobrze działa na mnie odżywka. I mam jej baardzo dużo! Mam nadzieję, że skóra głowy nie przyzwyczai się do niej i będzie mogła mi służyć przez długi czas.
    Zalety:
    • opakowanie!!
    • działanie
    • formuła
    Wady:
    • nie znalazłam :)
  • 15 kwietnia 2017 o 19:59
    Moja ulubiona
    Tą maskę pokochały moje cienkie, zniszczone i suche włosy. Zawsze świetnie je nawilża, wygładza i ułatwia rozczesywanie. Posiadam opakowanie 1000ml i zużyłam dopiero połowę. Jest bardzo wydajna, bardzo ładnie pachnie, ale po dłuższym stosowaniu trzeba ją odstawić żeby za jakiś czas znów cieszyć się jej efektami. Bardzo na tak !
    U konsultantki
  • 15 grudnia 2014 o 0:24
    Bardzo dobra maska :)
    Działanie: *nawilżenie : oj tak, nawilża i to bardzo efektywnie już po pierwszym zastosowaniu.Przeżyłam szok po pierwszym użyciu. Moje włosy poniżej uszu były włosy bardzo zniszczone, łamliwe, przesuszone "na wiór" od rozjaśniania a zrobiły się sypkie, wygładzone i czuć było w nich tą witalność przed zniszczeniami :) Systematyczność sprawiła że moje włosy bardzo odżyły. *nabłyszcza: równie dobrze jak nawilża, ale niestety musimy ją bardzo dobrze spłukiwać bo słabo spłukana może przetłuszczać włosy. Raz zdarzyło mi się że u nasady powstałym zaschnięte strąki. * Proponuję stosować na zmianę z innymi maskami - zauważyłam że po dłuższym czasie, maska ta przynosi o wiele mniejsze efekty ... a szkoda bo ma fajny zapach od którego się uzależniłam ( czasem podczas kąpieli otwieram pojemniczek by się trochę pozaciągać ^^ ) * Polecam osobom z bardzo suchymi , zniszczonymi włosami gdyż to na nich właśnie widać największe efekty. Włosy zdrowe przy skalpie (u mnie) aż takich zmian nie doznały :P * MEGA WYDAJNA ! mam ją już 7 miesięcy a uzywam 1-2 razy w tygodniu ( włosy do łopatek ) a mam nadal 1/3 a może i ciut więcej . Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: JEDNO WIELGAŚNE