WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maski do włosów

Profis Cosmetics Lady Spa, Repair Silk & Argan Mask Maska do włosów odbudowująca

• 6 lutego 2017 o 10:49
    Fryzjerski kosmetyk za niską cenę
    Maseczka jest świetna. + nawilża, odżywia i wygładza włosy + nie obciąża włosów + stosunek cena/wydajność jest super + skład chemiczny jak za tę cenę - bardzo dobry + pachnie pięknie, jak kawowo-waniliowy deser Po umyciu włosów nakładam maseczkę od ucha w dół, zwijam włosy, wkładam czepek i podgrzewam czuprynę suszarką. Potem zakładam ciepłą, wełnianą czapkę i zostawiam tak na ok. pół godziny. Następnie spłukuję chłodną wodą. Daje wtedy najlepsze efekty.
    Dusia06
    13 sierpnia 2015 o 21:50
    Jedna z moich kwc ;)
    Maseczka na moich loczkach spisuje się świetnie, idealnie wygładza je nawilża i dociąża. Włoski staja sie przyjemne w dotyku i śliskie. Skład bardzo ładny. Na pewno będę do niej wracać z przyjemnością. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie litrowego
  • 15 czerwca 2015 o 20:11
    Zdecydowanie TAK
    Pierwszy raz spotkałam się z tą parą (szampon + maska) w salonie fryzjerskim. Kobitka za małe tubki (250ml) chciała prawie 50zł za komplet. Na szczęście w tej cenie allegro podsunęło mi komplet w objętości 1l (słownie: jeden LITR) każdego. To był strzał w dziesiątkę! Tak dobrego zestawu dawno nie miałam, a przeszłam naprawdę bardzo dużo różnych produktów. Od Gliss Kura poprzez Garniery na Syossie kończąc. Szampon jak szampon, jest ok, ale ta maska.... Naprawdę działa cuda. Mocno nawilża, nie obciąża, pięknie pachnie. Zestaw jest bardzo wydajny, jestem w trakcie używania drugiego kompletu, pierwszy zaczęłam w sierpniu 2014 roku :) Mam gęste, grube włosy, stosuję Lady Spa do każdego mycia. Włosiska po tym są ujarzmione, wygładzone, odżywione. Gorąco polecam :) Używam tego produktu od: sierpień 2014 Ilość zużytych opakowań: DWA
  • 15 kwietnia 2015 o 14:44
    bardzo dobra
    Gdybym miała wskazać ulubiony duet do pielęgnacji włosów bez zastanowienia wskazałabym szampon i maskę od Lady Spa w wersji kokosowej. Zużyłam już 2 litrowe opakowania wspomnianego szamponu i maski i chciałam jakiejś zmiany. Kupiłam wersje arganową tego samego producenta. Tym samym przetestowałam już wszystkie trzy serie- kokosową, arganową i kaszmirową. Wersja z kokosem i arganem są jednymi z najlepszych kosmetyków do włosów. Do tego w bardzo niskiej cenie. Do serii kaszmirowej nie wrócę bo o ile maska była świetna to szampon gorszy od powyższych wersji. Włosy mam normalne, zdrowe, niewymagające jakiegoś szczególnego traktowania. Dbam jednak o to aby regularnie stosować maski, ponieważ farbuję włosy. Dzialanie maski jest w zasadzie porównywalne do jej kokosowej siostry: Maska: -ma dosyć gęstą konsystencję, nie spływa z włosów -zapach jest ciepły, ja wyczuwam tutaj wanilię, budyń jakieś ciastko :) - zapach przez jakis czas utrzymuje się na włosach -nawilża włosy -odżywia -utrzymuje kolor farbowanych włosów -nie obciąża -dociąża fryzurę (ale nie niszczy objętości) - po zastosowaniu maski przeważnie układam włosy na okrągłej szczotce (głównie przód) i mają wtedy lustrzany blask - nie przyspiesza przetłuszczania się włosów -efekt nawilzonych wlosów utrzymuje się dłużej niż do następnego mycia. Czasami nie używam odżywki do splukiwania a moje wlosy nadal sa w bdb kondycji (myślę że to zasługa tej maski) Wad nie widzę. Polecam. Używam tego produktu od: 3 mce Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 11 grudnia 2014 o 17:20
    Dociążenie i nawilżenie w jednym :)
    Maseczki tej używałam już w zeszłym roku, wróciłam do niej również teraz. Mam włosy z natury suche, falowane. Skład: Maseczka ma przepiękny skład, taka mieszanka musiała spodobać się moim falom :) Jest pełna emolientów, za którymi moje włosięta po prostu przepadają. Widzimy tutaj kolejno alkohol tłuszczowy, antystatyk, olej z pestek winogron, olej arganowy. Nieco dalej w składzie występuje gliceryna - znany humektant, dobrze, że nie ma jej więcej, bo wtedy maseczka mogła by się nieco gorzej spisać, jako że za gliceryną nie przepadam ;) Po glicerynie - kolejny antystatyk, hydrolizowany ekstrakt z chleba świętojańkiego, i jeszcze dwa antystatyki (mogą obciążać). Następnie nawilżający panthenol, aminokwasy jedwabiu oraz skrobia kukurydziana. Po zapachu - dwa lżejsze silikony, jeden z nich cykliczny, czyli odparowujący. Konsystencja: Maseczka ma bardzo przyjemną, gęstą konsystencję, jak prawdziwy budyń :) Dzięki temu jest bardzo wydajna, już niewielka ilość pięknie otula moje włosy, dlatego mam ją już tak długo :) Zapach: Zapach jest cudowny i bardzo trafił w mój gust - czuję tu połączenie karmelu, wanilii, kawy i czekolady - wspaniałe nuty zapachowe, które po prostu mnie uwodzą :D Po zmyciu czuć go na włosach, ale niestety bardzooo delikatnie, szkoda. Działanie: Ciekawe, co dalej? :) Maseczka spisuje się za każdym razem fenomenalnie - przepięknie nawilża, nawet moje marudne końcówki są gładkie, nawilżone i śliskie. Wspaniale dociąża - żaden włosek nie odstaje i nie lata wokół głowy. Fale są błyszczące, wygładzone i mięsiste - taki efekt bardzo, bardzo lubię. Może obciążyć - mnie obciąża, na drugi dzień włosy nadają się już tylko do umycia - i to koniecznie szamponem z SLS, inaczej będzie przyklapik. Włosy bajecznie łatwo się po niej rozczesują. Nieco prostuje mi skręt, ale nie jakoś strasznie, muszę uważać tylko na to obciążenie ;) Jest naprawdę treściwa i ma szansę zadziałać świetnie na suchych i zniszczonych włosach. Bardzo polecam, naprawdę dobry produkt, w dużej pojemności i niskiej cenie ;) Używam tego produktu od: od zeszłego roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1