Maski do włosów

John Frieda Repair & Detox, Nourishing Intensive Care Hair Mask Regenerująco-oczyszczająca maska do włosów

• 2 lutego 2022 o 16:21
    Ekstra!
    Bardzo dobra maska do włosów, najlepsza jaką miałam. Maska wygładza włosy, super sie układają, nie puszą sie, wygodne opakowanie. Wystarczy ok. 10 minut na włosach.
  • 1 sierpnia 2021 o 15:43
    Skuteczna i wydajna
    Kupiłam maskę na promocji w Rossmann. Dużo słyszałam o tej firmie więc sama chciałam wypróbować sama jakiś produkt z tej firmy i trafiłam akurat na tą maskę . Opakowanie: standardowa pojemność jak na maskę; ładny design; wygodnie można nabierać produkt i go "zdenkować" Konsystencja: dość gęsta, łatwo się rozprowadza po włosach co czyni ją wydajnym produktem Zapach: obłędny Działanie: fajnie nawilża i wygładza, nie obciąża włosów tylko powoduje, że są sypkie (mam średnioporowate); nie powoduje szybszego przetłuszczania się włosów Cena: kupiłam na promocji do 15 zł więc jest naprawdę adekwatna do działania Uważam,że to dobry produkt, warty uwagi i przetestowania. Dobrze mieć taki zamiennik swoich ulubionych produktów, ponieważ włosom należy dostarczać różne substancje odżywcze.
  • 3 maja 2021 o 15:05
    Perła wyłowiona w Lidlu
    Na maskę trafiłam zupełnie przypadkiem - była na nią przecena w Lidlu, a ja akurat potrzebowałam czegoś do stosowania po myciu, więc wzięłam. No i jestem w szoku. Jak do tej pory najlepsza maska, jaką stosowałam - bije na głowę wszystkie hairfoody i inne drogeryjne maski. Mam włosy wysokoporowate, farbowane. Po użyciu tej maski robią się mięciutkie i błyszczące. Odkrycie roku.
    Zalety:
    • włosy miękkie i błyszczące
    • dobre nawilżenie
    • ratunek dla wysokoporów
  • 27 lutego 2021 o 22:14
    warta polecenia maska
    Prawdę mówiąc nie wiedziałam o jej istnieniu i trafiłam na nią przypadkiem w lidlu za 11 zł... grzech nie wziąć nowości za takie pieniądze. Już wcześniej używałam produktów tej marki na moich długich, blond włosach i również teraz się nie zawiodłam. Maska zamknięta jest w plastikowym opakowaniu z zakrętką dzięki czemu nie zmarnujemy produktu. Minusem opakowania jest dla mnie brak folii oddzielającej produkt od wieczka bo nie mamy wtedy pewności czy nie był otwierany. Zapach maski jest bardzo ładny, świeży i utrzymuje się na włosach przez większość dnia. Konsystencja jest średniej gęstości, taka jak w przypadku większości masek. Produkt ładnie rozprowadza się na włosach i bez problemu spłukuje letnią wodą. Przechodząc do działania to jestem bardzo zadowolona ponieważ włosy są bardzo miękkie w dotyku i sprawiają wrażenie dobrze wypielęgnowanych. Na pewno jest też efekt nawilżenia ale nie mocnego. Włosy bardzo ładnie błyszczą a niesforne końcówki są na jakiś czas ujarzmione. Nie zauważyłam efektu oczyszczenia włosów ale mimo zapewnień producenta nie oczekuję tego od tego typu produktów. Do pielęgnacji kilka razy w tygodniu maska z pewnością się sprawdzi ponieważ efekty są zdecydowanie odczuwalne i zauważalne. Warto rozejrzeć się za tym produktem w lidlu ale w cenie regularnej na pewno też po niego sięgnę.
    Zalety:
    • opakowanie w formie słoiczka,
    • efekt miękkich włosów,
    • odżywia,
    • delikatnie nawilża,
    Wady:
    • nie oczyszcza włosów (jeżeli komuś zależy na tym efekcie)
    • brak dodatkowego zabezpieczenia oddzielającego maskę od wieczka
  • 8 lutego 2021 o 17:13
    Uwielbiam
    Ta maska to dla mnie prawdziwy hit. Moje wlosy to raczej średniopory z końcówkami wysokoporowatymi. Po użyciu tej maski wlosy są dociążone, błyszczą, są sypkie i w dodatku pięknie pachną. Zapach utrzymuje się cały dzień. Jest dość wydajna, choć moje wlosy są prawie do pasa wiec nie starcza mi na długo. Cena do przebolenia, mogłaby być ciut nizsza. Napewno dlugo z niej nie zrezygnuję.