Suszarki do włosów

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 26 lutego 2024 o 14:42
    Panasonic, Suszarka do włosów EH-NA0J
    Moim ulubionym trybem jest ten z naprzemienną temperaturą, co faktycznie czuć podczas suszenia. Ani raz nie czułam gorąca - ani na włosach, ani na skórze, a kosmyki i tak udało mi się błyskawicznie wysuszyć. A trzeba przyznać, że suszenie włosów tym sprzętem jest naprawdę bardzo szybkie, moc suszarki czuć od pierwszych sekund jej działania. Technologia Nanoe jest genialna nie tylko dla włosów, ale też dla naszej skóry - i to nie tylko tej na głowie. Jeśli do tej pory czuliście ściągnięcie i pieczenie podczas suszenia włosów, to z suszarką Panasonic EH-NA0J z technologią MOISTURE+ i Mineral możecie o tym zapomnieć. Ta niesamowita technologia i funkcyjność zamknięta jest w przede wszystkim wygodnym, ale też pięknym sprzęcie! Suszarka jest bardzo lekka, super prosta w obsłudze i ma bardzo długo kabel, co dla mnie jest ogromnym plusem. Nie ma co zapominać też o estetyce - czerń to zawsze dobre rozwiązanie, które wygląda nowocześnie i elegancko. W zestawie oprócz samej suszarki dostaniecie dwie końcówki - dyszę koncertującą oraz dyfuzor. Swoje włosy wysuszyłam błyskawicznie i tym razem suszyłam je zgodnie z kierunkiem, a zazwyczaj robię to z głową w dół, żeby dodać kosmykom objętości. Tutaj nie musiałam stosować tej techniki, bo włosy od razu były odbite u nasady.Co więcej, nie było ani poplątane, ani potargane. Od razu uzyskałam też efekt wygładzenie, a nie używałam dodatkowo szczotki ani grzebienia. Kosmyki były sypkie, sprężyste i miały więcej blasku niż zazwyczaj.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
    Otrzymałam do testów od marki/producenta