Pędzle do twarzy

Design produktu:
    Antek92
    21 marca 2013 o 13:31
    Ok
    Przez długi czas zachwalałam ten pędzel, jednak po kilku latach stosowania zachwyt minął. Pędzel jest fajny, solidny, ma wygodny w użyciu trzonek, ładnie wyprofilowane włosie, które dobrze rozprowadza podkład. Jedak pędzel jest zbyt mały,trzeba się porządnie namachać żeby pokryć nim całą buzię. Dlatego polecam kupić troszeczkę szerszy pędzel. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 1 pędzel
  • 19 lutego 2013 o 14:09
    Cudo
    Jest to pierwszy pędzel do podkladu jaki posiadam , wiec niestety nie mam porównania z innymi ale nic mnie w nim nie denerwuje wrecz przeciwnie niesamowicie uprzyjemnia czynnosc malowania sie :) wystarczy kilka machnięć a cera wyglada nieskazitelnie, pieknie , precyzyjnie wymalowana. Jest diametralna różnica w nakladaniu podkladu tym pedzlem a palcami... Oczywiscie nie stosuje go przy każdym makijażu - poprostu nie chce mi sie go myc za kazdym razem ale uzywalam go juz wieelee razy i wieeelee razy go mylam i nic sie z nim nie dzieje , jest taki jaki byl od nowosci. Nie wypadl ani jeden wlos, nie odksztalcil sie ani nie zmienil struktury. Dodam ze stosowalam go z dwoma podkladami: Rimmel Match Perfection oraz Astor Skin Match w obu przypadkach pedzel sprawowal sie doskonale nie powodowal smug itp. Wart ceny o wiele wyższej niz jest sprzedawany . Polecam ! Używam tego produktu od: czerwiec 2012 Ilość zużytych opakowań: 1 pędzel - i jeszcze dlugo mi posluzy :)
    pris
    15 grudnia 2012 o 18:02
    Świetna jakość wykonania, ale dla mnie niezbyt się sprawdza
    To mój pierwszy pędzel do podkładu - jak dotąd wolałam swoje palce, bo sprawdzały się najlepiej. Jednak do moich prób z czymś bardziej kryjącym (typu Revlon Color Stay) postanowiłam wreszcie nabyć pędzel do fluidu. Przyznam że go nawet lubię, bo jak na tą cenę jest to niesamowicie porządnie wykonany pędzel. Jakby mi ktoś powiedział ze ten pędzel wypuściła Sigma i kosztuje 70-90 zł wcale bym się nie zdziwiła. Jest bardzo, bardzo gęsty (co w myciu jest masakrą, ciężko do doprać do czysta z resztek fluidu), włosie jest cieniutkie, miękkie, ale jako pędzel - sztywne i doskonale rozprowadzające podkład. Po myciu schnie bardzo długo. Jednak wg mnie nie do końca jest to pędzel który daje idealnie gładką cere... Z niektórymi podkładami tworzy smugi i mazy, które oczywiście można rozblendować, rozetrzeć, jednak ten efekt występuje. Do podkładów jednak lepiej się sprawdza gęsty flat top, którym można "dziobać" skórę jak choćby beauty blenderem. Używam tego produktu od: 6-9 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 pędzel
    nemili
    13 września 2012 o 18:00
    Cudowny
    Jest to mój pierwszy pędzel do podkładu, z którego jestem bardzo zadowolona. Chociaż nie używałam innych pędzlów i nie mam porówniania ani doświadczenia z pędzlami do podkładu to polecam go osobom które zaczynają swoje przygody z pędzlem. Jest on solidnie wykonany, a po wielu myciach ani jeden włos nie wyleciał z pędzla. Cena w porównianiu do jakości jest niska. Jednym minusem może być częse mycie, gdyż zbiera się szybko na nim puder , a aplkacja takim pędzlem nie daje już takich efektów. Jednak częste mycie jest problemem każdych pędzli, ze względu zarówno na aplikację podkładu jaki i zachowanie higienicznej i zdrowej skóry. Wspaniały pędzel do podkladu. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 1 pędzel
  • 23 lipca 2012 o 19:23
    Bardzo dobry
    Niedrogi i profesjonalny pędzel do nakładaniu podkładu marki Revlon. Włosie mimo częstego mycia nie zmieniło kształtu ani nie wypada. Wspaniałe rozprowadza podkład kremowy czy płynny na mojej twarzy, nie pozostawiając żadnych smug. Wart każdej wydanej na niego złotówki. Mój faworyt :-) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 egzemplarz

Zobacz także inne Pędzle do twarzy