Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    domaaas
    1 maja 2015 o 16:04
    w ogóle nie nakłada produktu! (drewniana rączka)
    Posiadam ten z drewnianą rączką. Jest tragiczny. Używany róż/bronzer szybko się zużywa, pomimo że pędzel prawie wcale go nie nakłada. Co z tego że jest miękki, gęsty i dobrze wykonany, jak totalnie nie spełnia swojej funkcji. Dodatkowo nie był on najtańszy. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jeden
  • 30 marca 2014 o 13:08
    Jestem zadowolona z zakupu
    Pędzla używam od ponad pół roku, szukałam dobrego produktu w atrakcyjnej cenie, po zapoznaniu się z pozytywnymi recenzjami kwc zdecydowałam się na zakup tego produktu. Zachęciła mnie również promocja w Rossmannie dzięki czemu kupiłam go za niecałe 20 zł. Mój pędzel jest identyczny jak ten na załączonym zdjęciu, ma czarną plastikową rączkę. Pędzel bardzo dobrze leży w ręku, jest wygodny i dobrze wykonany. Od początku użytkowania nie zauważyłam aby wypadł z niego chociaż jeden włos. Ma bardzo przyjemne włosie. Ponadto jest według mnie bardzo dobrze wyprofilowany co umożliwia łatwą aplikację kosmetyków. Pędzel jest skośny, dzięki temu można nim bez problemu modelować twarz bronzerem. Używałam go również do nakładania rozświetlacza oraz różu i w każdej sytuacji egzamin zdał na piątkę. Dlaczego nie dam mu 5 gwiazdek? Otóż uważam, ze pędzel mógłby być jednak bardziej zbity. Osobiście nie jest to dla mnie jakiś duży problem, jednak trzeba się trochę nim namachać aby uzyskać pożądany efekt. Jednak ogólnie jestem zadowolona ponieważ jest to porządny produkt o dobrej jakości. Nie ma obaw, ze narobię nim sobie nieestetycznych plam. Bardzo łatwo rozetrzeć nim granice bronzera i uzyskać ładny jednolity kolor. Używam tego produktu od: Ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: Jeden pędzel
    czikily
    12 marca 2014 o 20:36
    Przyjemny pędzel
    Mam wersję z bambusową rączką. Pędzel jest dość starannie wykonany, bardzo miękki, dobrze się go myje, włosie nie wypada. Co do funkcjonalności to łatwo nałożyć nim naturalną mgiełkę różu i raczej łatwo się z nim współpracuje. Jedyny zarzut jaki mam, to ilość włosia - wydaje mi się, że jest trochę za rzadkie. Mógłby być też tańszy. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 pędzel
  • 29 grudnia 2013 o 10:02
    Bardzo fajny
    Jest to mój pierwszy pędzel do różu. Kupiłam go ponad rok temu i do tej pory wygląda tak jak w dniu zakupu. Pędzelek jest bardzo delikatny, mizianie się nim po buzi to sama przyjemność. Włosie nie wypada, nie zbija się w kulki, po praniu nie odkształca się. Jest to skośny pędzel, więc idealny do konturowania. Nabiera odpowiednią ilość kosmetyków, przynajmniej jak dla mnie. Jestem bladziochem, więc szczerze mówiąc wolę machnąć pędzlem jeszcze raz, niż nabrać go za dużo i mieć na buzi piękne ciemne placki ;) Posiadam wersje ekologiczną z bambusową rączką. Zaznaczam iż, nie wiem czy kupię ponownie, bo po pierwsze mam wrażenie że nim pędzel się zużyje, to skończą go produkować :D, a po drugie, mam ochotę wypróbować pędzel EccoTools 1201. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: jedno
    nati-mo
    4 listopada 2013 o 13:22
    NIE!
    Nie lubię tego pędzla. Do różu czy bronzera preferuję bardziej twarde pędzle. Ten jest stanowczo za miękki. Trzeba bardzo długo nim machać, żeby było widać na skórze nakładany nim kosmetyk. Róż, czy bronzer nakładany tym pędzlem "nagle" staje się bardzo niewydajny - mam wrażenie, że pyłek jakoś znika między włosiem, jest przez nie pochłaniany, a na dodatek mało co jest przenoszone z opakowania kosmetyku na skórę. Po co mi pędzel, który pochłania kosmetyki? Nie ma już dla mnie znaczenia, że jest porządnie wykonany, włoski nie wypadają, nie odkształca się (za to daję jedną gwiazdkę), jeśli pędzel nie spełnia podstawowego zadania - nie daję rady pomalować nim twarzy. Nie polecam. Używam tego produktu od: około 3 miesiące męki i bezproduktywnego zużywania kosmetyków Ilość zużytych opakowań: Jeden