Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 12 sierpnia 2020 o 21:32
    super
    Pędzel jest bardzo wydajny, wytrzymuje codzienne mycie od ponad dwóch lat w stanie nienaruszonym, wygodna aplikacja, nie pozostawia śladów, wygodnie się go trzyma, cena jest ok
    Zalety:
    • efekt
    Drogeria Super-Pharm
  • 5 sierpnia 2020 o 11:39
    bardzo dobry, tani pędzel
    Fajna jakość, fajne gęste włosie, nie wypada, nie kruszy się! Początkowo używany jako pędzel do pudru, teraz jest pędzlem do bronzera, a i tak mieszam go wedle upodobania danego dnia!
    • jakość
  • 31 lipca 2020 o 18:52
    Lubie
    Bardzo lubię używać różu, co za tym idzie - potrzeba mi dobrego pędzla. A ten właśnie taki jest. Włosie jest odpowiednio miekkie i nie osypuje sie. Pędzel mam już długo, nie ma żadnych uszkodzeń, mimo iz myję go regularnie. Śliczny designe.
    Zalety:
    • designe
    • fajne wlosie
    Wady:
  • 30 lipca 2020 o 23:55
    świetny
    Kupiłam tak naprawdę przez przypadek w Rossmanie (wydaje mi się, że za troszkę wyższą cenę niż jest tutaj podana, ale nie wiem już, ile dokładnie, bo to było dobre dwa lata temu), a stał się jednym z moich ulubionych pędzli. Używa się bez zarzutu; używam go zgodnie z zastosowaniem (do różu, czasem też machnę nim troszkę bronzera jak się spieszę). Myję po każdym użyciu (łatwe i wygodne mycie) i wygląda tak samo, jak w dniu zakupu. Włoski nie odstają, nie wypadają, stan nienaruszony. Aż mam problem, co zaznaczyć w pytaniu "czy kupię ponownie", bo jestem zadowolona z niego i wiem, że nie będę musiała go kupować drugi raz, bo będzie mi starczył na wiele lat:D Ale odpukać!
    Zalety:
    • wytrzymuje codzienne mycie od ponad dwóch lat w stanie nienaruszonym
    • wygodna aplikacja
    • wygodnie się go trzyma
    • cena (bądź co bądź, w porównaniu do cen innych pędzli, bardzo atrakcyjna)
  • 16 lipca 2020 o 22:04
    Dobry
    Bardzo fajny pędzelek. Łatwo się nim nabiera i rozciera produkt. Kupiłam go na promocji w rossmanie, ale czy jeszcze go kupię ? Nie wiem, ponieważ szybko zepsuła mi się rączka która naprawiłam, ale inne pędzelki z innej firmy mi takich numerów nie robią .
    Zalety:
    • Łatwy w użytkowaniu
    • Lekki
    Wady:
    • Szybko popsuła mi się rączka, a raczej wypadła. Nie był to problem bo sobie ją sklecilam.