+pędzle M Brush są przepiękne, tego nie można im odmówić, trzonek, skuwka, wszystko idealne,
+piękny dobór kolorów, od kiedy je mam, nie mogę już używać typowego połączenia czarny + srebrny,
+włosie najwyższej jakości, delikatne jak żadne inne, kolor nietypowy, układane ręcznie,
+myje się do czysta, szybko schnie,
+przez dwa lata pędzel nadal wygląda jak nowy,
+nie ma brzydkiego zapachu kozy,
+ładnie nakłada róż, ale trzeba uważam, można przesadzić, ja mam dosyć ciężką rękę, więc delikatnie się hamuję,
+idealne kształt do nakładania różu,
+perfekcyjnie leży w dłoni, trzonek ma doskonały kształt,
-/+ trochę gubi włosie,
-/+ szczerze powiedziawszy, to mimo wszystko lubię ten pędzel, ale prawda jest taka, że ten model nie jest niezbędny, przyjemnie nakłada róż, ale zbytnio nie nadaje się do niczego innego,
-zadziwiające jest to, że to jedyny pędzel maxineczki (a mam wszystkie, niektóre po kilka sztuk), który potrafi drapać, kiedy nakładam nim puder ruchem stemplującym, lekko mnie dziabie, ale to dopiero teraz, po 2 latach, wcześniej nie drapał, bardzo mi to przeszkadza, aż do tego stopnia, że będę musiała zmienić pędzel do pudru na inny,
-zeszły logo i numerek,
-cena jest zbyt wysoka, zwłaszcza, że zaczął drapać
Mam wszystkie pędzle M Brush i bardzo je polecam, ale tylko wtedy, kiedy kogoś stać na taki luksus i ma fanaberię. Model 02 jest przyjemny, ale nie jest czymś, czego nie da się zastąpić.
- Trwałość / wykonanie
- Design produktu