Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 26 października 2022 o 7:54
    Bardzo dobry
    Bardzo dobry pędzelek, włosie nie jest śliskie dzięki czemu ładnie nabiera produkt, jest skośnie ścięty dzięki czemu dobrze się nim pracuje, jest po prostu ładny wizualnie, nic mu się nie dzieje podczas czyszczenia, ogólnie duzy plus
    • Wygląd
    • Dobrze nabiera produkt
  • 22 listopada 2021 o 11:02
    Pędzel idealny do różu istnieje
    Pędzle z MAC mają swoją cenę, która przekłada się na jakość pędzla i to naprawdę widać. Pędzel 168 jest pędzlem, którym nakładam róż i do tego zadania jest świetny! Odpowiednio miękki i elastyczny sprawia, że żadnym różem nie zrobimy sobie plamy. Róż nakłada się nim po prostu szybko i sprawnie. Nie martwię, że zrobię plamę ale oczywiście bez przesady, jeśli będziemy paćkać pędzel w różu kilkakrotnie i przyłożymy do twarzy to nie będzie to dobrze wyglądać. Mam tutaj na myśli podstawowe użytkowanie ;) Wiem, że tak skośny pędzel niektórzy lubią do nakładania bronzera. Ja jednak, takie pędzle stosuje do różu aczkolwiek nakładanie nim bronzera jest równie przyjemne.
    Zalety:
    • świetnie sprawdza się do nakładania różu
    • dobrze wykonany
    • idealnie miękkie włosie
    • dobrze ścięty
    • włosie nie wypada
    Wady:
    • brak aczkolwiek dla jednych może być cena około 175 zł ale pędzel kupujemy na lata a tym samym pracując z dobrym pędzlem jest znacznie przyjemniejsze !
  • 10 września 2019 o 21:12
    Naprawdę do polecenia
    Mam pędzel już naprawdę długi czas i mam wrażenie że dalej wygląda tak jak na początku. Wlosy się roztapirza sie, nie gniecie, nie odksztalca i nie kręci się jak to bywa w innych pedzlach. Wlosy również nie wypadają co jest bardzo ważne. Są bardzi miękkie i przyjemne w dotyku. Pędzel bardzo dobrze nabiera kosmetyk i go nie pije zbyt dużo. Nakładam nim roz do policzków. Ma idealnie ścięte włosie naprawdę bardzo wygodnie aplikuje się nim kosmetyk. Rów ie dobrzr sprawdza się przy konturowaniu twarzy jednak ja wolę go tylko do różu. Oczywiście jak to MAC ładny design. Jak dla mnie mógłby by tylko ciut większy Ale I tak jest super. Łatwo się również go myje, dość szybko schnie A włosie nie odksztalca się i nie robi się dziura w środku włosia. Mały minus zza cenę, Ale oczywoscie za taka jakość jest dopuszczalna.
    Zalety:
    • Miękkie włosie
    • Nie odksztalca się
    • Włosie bardzo trwałe
    • Nie pije kosmetyku
    • Ideqlnie sciety
    • Łatwo aplikuje się roz
    U konsultantki
  • 3 sierpnia 2018 o 22:39
    polecam
    Nie za duży i nie za mały, świetnie wyprofilowany i przycięty, odpowiednio gęsty i sprężysty, a do tego mięciutki i delikatny. Ja używam go do rózu i w tej roli sprawdza się perfekcyjnie - żadnych plam, placków, nierównomiernego nałożenia różu, po prostu świetnie pomaga wymodelować policzki.
  • 29 kwietnia 2018 o 12:55
    Najlepszy do różu
    Przetestowałam kilka pędzli do różu, ostatecznie kupiłam ten z Maca. Było to już chyba z 5 lat temu i od tego czasu niezmiennie używam 168 (tą samą sztukę), co mówi samo za siebie, że jest to świetny pędzel. Po tym czasie włosie jest wciąż tak samo miękkie i wciąż tak samo świetnie nakłada produkt kolorowy na moje policzki. Jedyne, co w nim się troche zniszczyło to trzonek, ale nie sam materiał, tylko napis. Zauważyłam jednak, że każdy pędzel Maca ma to do siebie, że po jakimś czasie napis blednie i się wyciera. Mojego już tam prawie wcale nie ma. Sam pędzel jest porządnie wykonany. Trochę włosów z niego wypadło, jednak on wciąz działa świetnie i jestem z niego super zadowolona. Jest idealny w rozmiarze i w kształcie, żeby zaaplikować nim sobie róż, łatwo się też nim blenduje. Nie mam problemu z myciem - włoski w mojej sztuce wciąż są białe. Możliwe, że moja sztuka jest już nieco wysłużona, w sumie 5 lat codziennego używania to szmat czasu, ale jeśli kupię nowy pędzel do różu, to będzie znowu Mac 168. Najlepszy pędzel do różu, idealny w kształcie i rozmiarze oraz pod względem jakości. Mam też pędzel z Zoevy w tym kształcie, jednak to nie jest to samo, Mac jest lepszy, mniejszy nieco, lepiej dopasowany, lepiej nakłada produkt. Jak dla mnie po prostu mistrzostwo.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy