WIZAŻ logo

KLOO Makeup Remover Aksamitne mleczko do demakijażu

4 (1)

allegro

• 1 stycznia 2026 o 13:00
    Mleczko oczyszcza większość makijażu, jedyny problem jest z tuszem.
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kosmetyki od marki KLOO to dla mnie całkowita nowość. Kiedy zobaczyłam je stacjonarnie w drogerii Rossmann pierwsze, o czym pomyślałam to to, że mają mało drogeryjną cenę. Nie musiałam jednak długo czekać na promocję i wtedy zakupiłam dla siebie na próbę dwa kosmetyki tej marki. Pierwszym z nich jest recenzowane mleczko do demakijażu. Całkiem lubię tego rodzaju konsystencję, zdecydowanie bardziej niż tradycyjne płyny do demakijażu. Produkt zamknięty został w opakowaniu w formie plastikowej butelki o fioletowej barwie i pojemności wynoszącej dwieście mililitrów. Na opakowaniu umieszczone zostały wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, krótki opis czy zalecany sposób użytku. W rolę aplikatora wciela się działająca bez zarzutu pompka. Cena regularna kosmetyku wynosi około dziewiećdziesięciu złotych. Produkt posiada formę lekkiego mleczka, które pachnie dość delikatnie ale bardzo ładnie. Nie pieni się, ale dobrze rozprowadza po skórze. Ma bardzo dobry skład, znajdziemy w nim między innymi olejek babassu czy mleko owsiane. Produkt dość dobrze oczyszcza buzię z makijażu, jedyne, z czym sobie nie do końca radzi to tusz do rzęs, a zaznaczę, że nie stosuję wodoodpornych tuszy. Nie podrażnia, nie tworzy zaczerwienień, nie pozostawia tłustej warstwy na buzi. Dodatkowo jest to całkiem wydajne mleczko. Kosmetyk od marki KLOO całkiem mi się podoba. Pomimo tego, że trudno zmywa się nim tusz pozostała część demakijażu przebiega bez problemu i jestem z niej bardzo zadowolona. Zdecydowanie mogę polecić ten kosmetyk, chodź nie jest on najtańszy.
    Zalety:
    • Skład
    • Aplikator
    • Konsystencja
    • Nie podrażnia
    • Zmywa makijaż
    • Nie pozostawia tłustej warstwy
    Wady:
    • Nie domywa tuszy do rzęs

szukaj