Mleczka do demakijażu

Oceanic AA HELP Cera Atopowa Mleczko do demakijażu 200ml
AA Help Cera Atopowa

• 8 grudnia 2024 o 14:24
    Za taką cenę jest ok
    Podczas krótkiego wyjazdu zapomniałam mleczka do demakijaż oczu. A że mam bardzo wrażliwe oczy, to do nowych produktów podchodzę z dystansem. W drogerii kupiłam ze względu na opis, ale również ze względu na cenę. A teraz do konkretów. Mleczko jest doskonałym kosmetykiem do każdego typu skóry. Ma kremową konsystencję, nie posiada zapachu, ma dobry skład. Po demakijażu cera nie jest naciągnięta, nie piecze ani nie swędzi, a moje oczy nie były zaczerwienione i spuchnięte. Radzi sobie nawet z bardzo mocnym makijażem (matową czerwoną szminką i czarnymi kreskami na oczach). Produkt jest wydajny.
    Zalety:
    • skład
    • nie uczula
    • nie powoduje napięcia
    • zmywa mocny makijaż
    • wydajny
  • 9 czerwca 2024 o 17:08
    AA mleczko do demakijażu do cery atopowej
    Mleczko sprawdziło się świetnie do tak problematycznej cery, jaką jest cera atopowa, z objawami której zmagam się od wczesnego dzieciństwa. Mleczko oprócz dokładnego demakijażu dodatkowo nawilżało cerę, nie drażniło skóry. Świetne do dwuetapowego oczyszczania skóry:)
    Zalety:
    • delikatne dla skóry, dokładnie usuwa makijaż
    Wady:
    • czasami efekt tłustej skóry
  • 18 kwietnia 2024 o 15:08
    AA, Help - mleczko do demakijażu
    Bardzo przyjemny produkt. Dokładnie domywa makijaż, daje radę nawet trwałym, matowym pomadkom. Dodatkowo jest bardzo delikatny dla skóry: nie wysusza, nie powoduje podrażnień ani nie szczypie w oczy. Świetnie mi się sprawdza przy dwuetapowym oczyszczaniu.
    Zalety:
    • domywa makijaż
    • delikatny dla skóry
  • 29 listopada 2023 o 21:57
    I tak, i nie.
    Używałam do zmywania z twarzy, szyi i dekoltu tłustego filtra spf30. Zużyłam ze 2 opakowania. Zalety: – biała emulsja – dobrze zmywał tłusty filtr – niezły skład Wady: – podrażniało – skóra piekła – nie nawilżało
    Gogoz
    8 maja 2023 o 21:18
    Natłuszcza
    Mleczko jest ok ale tylko do umycia twarzy po zmyciu makijażu innym produktem. Na pewno nie zmywa wodoodpornego makijażu. Moją mieszaną cerę mocno nawilża i natłuszcza przez co niezbyt mi odpowiada, ale używam go jak mam mało czasu na pielęgnację. Podoba mi się brak zapachu oraz opakowanie i konsystencja, której nie trzeba zmywać.
    Zalety:
    • Brak zapachu
    • Konsystencja
    Wady:
    • Efekty