Eyelinery

Make-up Atelier Paris Waterproof Gel Eyeliner Wodoodporny eyeliner w żelu

• 4 marca 2016 o 21:16
    słaby
    niestety to był niedany zakup, liner ma ładne opakowanie, ładny czarny kolor, ale skleja rzęsy, a co gorsza robi ksero, jego trwałość okazała się naprawdę słaba Używam tego produktu od: kilka aplikacji Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 15 marca 2014 o 23:47
    Świetny, ale trzeba umiec go używac
    Najlepszy eyeliner z jakim pracowałam. Bez porównania z innymi drogimi konkurentami np Chanel. Bede opisywac czarny, gdyż niestety tylko taki posiadam. Jest naprawde wodoodporny i bardzo wytrzymały pod warunkiem dobrej aplikacji. Po jakimś czasie żel zgęstniał i jedynym wyjściem jest "rozwadnianie" go z kremem. Wtedy jednak trzeba uważac by nie odbił się na powiece i należy przypudrowac go. Można wyczarowac wspaniałe kreseczki. Jestem bardzo zadowolona z niego a mam go już ponad 2 lata(!) przy codziennym malowaniu siebie i klientek. Zostało mi jeszcze około pół słoiczka co świadczy o jego wydajności. Kolejnym plusem jest paleta barw. Planuje kupno beżowego lub białego. Będąc w szkole wizażu miałam przyjemnośc używac go jako baze pod cienie kolorowe. Spisuje się w tej roli znakomicie. Tworzy to wspaniały nasycony efekt. Szczere polecam! Nie wyobrażam sobie siebie malowac innym ani kogo innego. Używając tego eyelinera mam pewnośc że wytrzyma cały dzień i noc. "Must-have" każdego wizażysty! Używam tego produktu od: 2,5 lat Ilość zużytych opakowań: 1 i ciągle je mam
  • 28 listopada 2013 o 16:59
    Najlepszy jaki miałam:)
    Posiadam trzy kolory i już zbieram pieniążki na więcej Plusy: +duża gama kolorystyczna +jest prawdziwie wodoodporny - dzięki temu nadaje się na linię wodną i pozostaje tam tyle, ile chcemy +jest bardzo delikatny, kremowy i bardzo łatwo się go aplikuje (poprzednio miałam eyeliner z elfa i był strasznie tępy w użyciu) +wystarczy raz zanurzyć pędzelek, żeby namalować gładką, prostą kreskę, nie trzeba pięćset razy moczyc i poprawiać "poszarpanych" konturów +wywinięta końcówka nie blaknie, nie ściera się +eyeliner nie wysycha, jeden mam już ponad rok i wciąż jest w takiej samej konsystencji jak po zakupie +w porównaniu do wersji sprzed roku ma większą pojemność, przez co jest jeszcze bardziej wydajny +kolory są głębokie i nie wymagają podwójnej aplikacji +nadają się jako baza pod cienie +można z łatwością rozetrzeć kolor zaraz po aplikacji +cena jest niska w porównaniu do eyelinerów od Bobbi Brown czy MAC Minusy: -brak Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: trzy, nie zużyte, bo produkt jest bardzo wydajny
    DBasia
    13 listopada 2013 o 15:52
    Niestety zawiódł mnie ten produkt
    Dałam tylko 2 gwiazdki za ładny czarny kolor i wydajność. Duzy minus: - przez cały dzień odbija się na górnej powiece (nawet jak jest sucha bez pudru) to go dyskwalifikuje, nie mogę co 5 minut zaglądać do lusterka, czy powstała kreska pod brwiami i ją usuwać Minus: - końcówki kociego oka się rozmazują - trzeba uważać żeby nie nałożyć go na pędzel za dużo lub za mało Plus: - ładny czarny kolor Wracam do firmy Deborah Używam tego produktu od: 1 tydzień Ilość zużytych opakowań: 1 normalne
  • 24 czerwca 2013 o 21:53
    Wszystko czego potrzeba
    Bardzo dobry produkt! Posiadam kolor czarny i wykorzystuję zarówno w makijażu dziennym jak i mocniejszym. Jest wodoodporny -a więc długotrwały, nie rozmazuje się, nie zostawia smug, nie kruszy się. Kreska nim wykonana pozostaje na oku w niezmienionym stanie aż do demakijażu. Można go zmyć płynem do demakijażu oczu (zwykłym czy dwufazowym) i płynem micelarnym, bez żadnych większych problemów. Dla mnie najważniejsze jest w jaki sposób zachowuje się w wewnętrznym kąciku oka - w tym wypadku jestem bardziej niż zadowolona :) Idealny do namalowania nieskazitelnej kreski w stylu lat 60-tych, jaskółek etc. Na dzień -dla bardziej naturalnego efektu - maluję pędzelkiem kropeczki przy górnej linii rzęs i rozcieram aplikatorem-gąbką. Przy takim zastosowaniu też świetnie się sprawdza. Ogólnie polecam, jest to zdecydowanie najlepszy produkt tego typu jaki stosowałam. Żałuję, że odkryłam go stosunkowo niedawno. Łatwa aplikacja, nie podrażnia oczu, estetyczne opakowanie, dobrze współpracuje z wieloma pędzlami. Stosunek jakości do ceny bardzo dobry. Do tego jest wydajny i nie zasycha w słoiczku, więc warto wydać te kilkadziesiąt złotych. Używam tego produktu od: kilka m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie