Eyelinery

Bobbi Brown Long Wear Eyeliner Gel Tusz do kresek w żelu

Nasi użytkownicy zostawili 149 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

umman
    5 lipca 2019 o 18:45
    wydajny i fajny ale jednak ALE cholerstwo drogie
    Jeśli idzie o jakość obsługi nim, konsystencje, trwalość kolorystykę to Bobbi Brown jest hiciorem. Mam aktualnie 3 odcienie które udało mi się kupić z rabatem 20% w cenie 95,20 czyli nie aż tak źle.. ale ale wolałabym jednak mieć ten produkt w jeszcze mniejszym opakowaniu żeby nie wysychał zbyt szybko. Co do wysychania wazne jak byl uzywany i czy produkt byl dokręcany na maxa czy wieczko na pewno było szczelnie domknięte i dokręcone by produkt nie wysychał. Bo co z tego że jest fajny i trwaly skoro trzeba się ratować niezastąpionym Duraline od Inglota bo inaczej produkt by wylądował w koszu przedwcześnie... Wiem co pisze bo mam na koncie 3 takie produkty i w końcu wyczaiłam że właściwe zamykanie bez możliwości wysychania jednak naprawdę ma niebagatelny wpływ na trwałość produktu i co za tym idzie na komfort używania. Właśnie to wysychanie to jego największy mankament, ale teraz wyeliminowałam i używam z wielką frajdą, tym bardziej że producent wprowadził nowe żywe kolory na wiosne 2020.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • efekt
  • 28 września 2018 o 13:33
    Nie polecam
    Bardzo szybko wysycha to jest jego największy minus ,po za tym opakowanie jest bardzo fajne ,jest to dużo. Gdyby nie to że szybko wyschnął to byłby na bardzo długo. Słaba jakoś jak za taką cenę.
    Zalety:
    Wady:
    • Szybko wysycha
  • 15 sierpnia 2018 o 12:44
    polecam
    Jeszcze nie udało mi się znaleźć eyelinera idealnego, ten od Bobbi Brown ma swoje minusy, jednak mimo wszystko rozkłada inne znane mi produkty na łopatki. Używam go w 2 kolorach: Black Ink i Sepia Ink, które kupiłam jako komplet z dołączonym pędzelkiem, który jest do niczego jak dla mnie. Żelowa konsystencja to hit! Łatwo się go nakłada, nic się nie rozlewa i nie kruszy. Łatwo poprawić kreskę, gdyby ręka zadrżała :) Mimo, że mam opadającą powiekę, zwykle eyeliner mi się na niej nie odbija. W ekstremalnych sytuacjach jak upał, całonocna impreza czy ciężki dzień w pracy muszę po jakimś czasie ożywić kreskę lub zmazać lekki stempelek z górnej powieki. I tylko dlatego nie jest to mój KWC.
  • 26 stycznia 2018 o 7:33
    Niby dobry ale...
    No właśnie ale :) Eyeliner w żelu od Maybelline niczym mu nie ustępuje a jest 3/4 tańszy. Opakowanie to mały słoiczek, zakręcany, solidny. Eyeliner dość szybko wysycha w opakowaniu - niestety, przez co potem obsypuje sie w trakcie dnia na policzki tworząc nieestetyczne czarne kropki. Początkowo byłam zachwycona jego głęboką czernią. Niestety ale w miare uplywu czasu jego pigmentacja straszne się zmniejsza. Dlatego po kilku miesiącach stosowania kreska na oku nie jest czarna a ciemno szara :/ Uważam, że w produkcie takiej klasy to jest niedopuszczalne.
    alecyg
    17 stycznia 2018 o 12:45
    Póki co nr 1 jak dla mnie!
    Bardzo fajny produkt, wydajny, kreska jest czarna ( black ink) i mega wyraźna, stosuje przez cały rok, trzyma się przez cały dzień, nie rozmywa, polecam zakup oryginalnego pędzelka Bobbi Brown który genialnie rozprowadza produkt na oku,
    Zalety:
    • prawdziwa czerń, wyraźny
    • łatwy w aplikacji z pędzelkiem bobbi Brown
    • nie rozmazuje się
    Wady:
    • wysoka cena
    • po jakimś czasie produkt delikatnie wysycha