Eyelinery

L'Oreal Paris Infaillible Grip 36H Micro-Fine Brush Eyeliner Obsidian Black 04g
L’Oréal Paris Infaillible Micro Fine Eyeliner 01 Obsidian Black Obsidian Black
E-Glamour.pl
L'Oreal Paris Infaillible Grip 36H Micro-Fine Brush Eyeliner Obsidian Black 04g

Nasi użytkownicy zostawili 103 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 stycznia 2024 o 8:43
    Rozmazuje się w kąciku oka
    Kocham eyelinery, jednak z tym nie do końca się polubiłam że względu na słabą trwałość. Eyeliner rozmazuje się u mnie w kąciku oka. Moje oczy mają tendencję do łzawienia na wietrze. Infaillible 36H Grip Micro-Fine Brush Eyeliner od L’Oréal Paris jest precyzyjny i posiada końcówką z elastycznych włosków o intensywnie napigmentowanej formule. Zapewnia makijaż kruszenia.jJednak ze względu na rozmazywanie nie sięgnę po niego ponownie.
  • 16 grudnia 2023 o 14:36
    Niestety przy łzawiących oczach nie daje rady
    Moje oczy w okresie jesień-zima trochę łzawią. W tym roku jakoś szczególnie mocno i zwykle eyelinery nie dają rady. Tutaj mamy obietnicę trwałości do 36godzin i wodooporności. Niestety eyeliner momentalnie spływa gdy moje oczy zaczynają łzawić. Nie nadaje się też w wewnętrzne kąciki, bo mentalnie spływa a gdy wpadnie do oka to bardzo podrażnia. Gdy oczy mi nie łzawily to trzymał się naprawdę ok poza tym wewnętrznym kącikiem. Sam w sobie jest naprawdę w porządku. Cieniutki i bardzo precyzyjny aplikator z włoskami, które się nie rozchodzą na boki (nie lubię tych eyelinerów z twardą końcówką jak pisak). Można namalować bardzo cieniutkie i precyzyjne kreski. A kreski maluję od dobrych 10 lat codziennie, więc trochę eyelinerów przerobiłam. Ten pod względem komfortu użytkowania jest świetny. Czerń jest mocno nasycona. Nie blaknie. Szkoda, że nie jest wodoodporny. Jak łzawią wam oczy, to nie warto, bo zaraz się cały rozmaże i spłynie po policzkach.
  • 7 grudnia 2022 o 19:23
    Eye liner
    Dla mnie strzał w dziesiątkę . Idealnie się prowadzi . Nie zmywa się . Nie odbija się na powiece. Wytrzymuje cały dzień na oku . Wystarczy jeden ruch aby namalować idealna kreskę na oku
  • 7 grudnia 2022 o 16:49
    Polecam!
    To produkt idealny dla osób, które tak jak ja, potrzebują długotrwałego, wodoodpornego i precyzyjnego eyelinera. Dzięki niemu czuję się pewniej, bo wiem, że jeśli pomaluję oczy rano to do wieczora będą doskonale się prezentować nawet w dni kiedy pada deszcz i jest wilgotno. Nie kruszy się i nie rozmazuje.
  • 6 grudnia 2022 o 22:58
    Trwały precyzyjny eyeliner
    Eyeliner L'Oreal micro fine brush ma precyzyjny pisak. Utrzymuje się cały dzień, jest wydajny i ma głęboki czarny kolor. Testowany cały dzień nie rozmazywał się i nie wymagał poprawek.