Palmolive Aromatherapy, Warm Vanilla Shower Gel (Żel pod prysznic z wanilią i olejkiem migdałowym)

• 13 marca 2014 o 17:02
    zwyklak
    oj na rynku jest wiele fajniejszych żeli o lepszych wlasciwosciach pielegnacyjnych.Przecietny zapach,wysusza i 0 przyjemnosci z uzywania.Dla mnie nie godny uwagi.Ta wanilia jest plaska i sztuczna,chemiczna.Wiecej nie kupie. Recenzja nie jest sponsorowana,produkt kupiony za wlasne pieniadze Używam tego produktu od: kilka miesiecy na zmiane z innymi Ilość zużytych opakowań: polowa 1 butelki 250ml
    honey90
    30 grudnia 2013 o 22:11
    przyjemniak
    + wydajność +/- cena co kwestia dyskusyjna, znam lepsze żele z tej półki cenowej + zapach jest kwestią indywidualną. wg mnie jest słodki, ale nie duszący, przyjemny, acz nie chemiczny. ogólnie rzecz biorąc ten mi się podoba i używałam go z przyjemnością + pieni się przyzwoicie na gąbce, wlany do wanny wytworzy ooooogromną pianę! + w moim odczuciu nie ściąga skóry, powiedziałabym nawet, że dzięki niemu mogłam sobie czasem odpuścić stosowanie balsamu do ciała po + nie podrażnia, nie uczula Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 22 września 2013 o 17:44
    Na nie
    Produkt kupiłam bo paniał bardzo ładnie Ale przy użyciu już już nie tak fajnie Plusy: +Fajny zapach(niestety tylko z opakowania) +wydajny +Cena Minusy: -Wysusza -Nie przyjemny zapach przy stosowaniu -Uczucie klejenia po użyciu Używam tego produktu od: około miesiąca Ilość zużytych opakowań: półowa opakowania
    Hiyori
    21 września 2013 o 16:39
    Łłłoookropny
    Jak na zwykły żel pod prysznic pozostawił niemiłe wspomnienia :): - po zastosowaniu wrażenie niedomycia i oblepienia - zapach jest ładny z opakowania, ale w użyciu duszący i migreniczny - wodnista konsystencja, nieprzyjemnie się używa - bardzo niewydajny, użyłam go może z 7 razy, no nie wiem jakim cudem, bo nie wylewam na siebie kosmetyków litrami - daję po pół gwiazdki za fakt, że...myje i za opakowanie Używam tego produktu od: użyty parę razy w ciągu miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno 250
  • 17 września 2013 o 17:45
    dosc dobry
    Nie mam wielkich wymagan jesli chodzi o zele pod prysznic ,wiec ten oceniam jako dosc dobry. Kupilam go kiedys w biedronce. Plusy +zapach +dostepnosc +cena Minusow nie widze:) Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego