Kremy uniwersalne

Avon Anew Genics, Treatment Cream Krem dla cery dojrzałej

• 26 stycznia 2014 o 21:05
    najlepszy
    Nie lubię tej firmy,ale to najlepszy krem jaki do tej pory używałam. Odkryty przez przypadek. *treściwa konsystencja(nie przeszkadza mojej mieszanej skórze) *skóra po nim mięciutka i gładka *ewentualne wypryski goją się ekspresowo i brak nowych(kwasy owocowe działają) *twarz wygląda młodo i zdrowo *używam i na dzień i na noc - cena bez promocji Używam tego produktu od: 2 msc Ilość zużytych opakowań: kończę 3 i będą następne
    Evranin
    6 listopada 2013 o 22:27
    jeden z moich ulubionych :)
    Plusy: - ładny kolor cery i skóry dekoltu - zmarszczki świetnie wygładzone - skóra miekka i przyjemna w dotyku, dobrze nawilżona - nie podrażnił wrażliwej cery twarzy - zaczerwienienia i wypryski znikły - szybki efekt - przyjemna konsystencja i zapach Minusy: - cena bez promocji Używam tego produktu od: 4miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 x 30ml i dodatkowo kilka próbek
  • 1 października 2013 o 16:19
    Genialny
    Krem ma konsystencję masła, ładnie pachnie, jest treściwy, odżywczy, nawilżający. Jego działanie jest wprost fenomenalne, skóra jest bardzo wygładzona. Używam go na dzień, bo na noc dosłownie mi szkoda ;) Świetnie się nadaje pod podkład, a po skończonym makijażu skóra jest gładziutka, taka jakby napompowana od wewnątrz! Makijaż bardzo długo się utrzymuje. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1, 30ml
  • 25 września 2013 o 8:28
    Efekty dobre, ale boję się kremu made in China
    Moja przygoda z kremem Genics zaczęła się od próbek, którymi po raz pierwszy hojnie obdarzyła mnie konsultantka a później na własną rękę dokupiłam kilka poprzez Allegro. Byłam bardzo zadowolona z efektów na mojej skórze i aż nie mogłam uwierzyć, że Avon może tak jej służyć. Mam cerę mieszaną w kierunku tłustej ze skłonnością do rozszerzonych porów i okazyjnych wyprysków. Po tym kremie, którego używałam na noc, rano budziłam się z piękną cerą, wygładzoną, bez rozszerzonych porów, taką jaką zawsze chciałam mieć. Faktycznie czoło się świeciło, ale o dziwo żadne nowe wypryski nie powstawały. Przed poranną pielęgnacją zmywałam twarz micelem i było ok. Ostatecznie dojrzałąm do zakupu pełnowymiarowego produktu. Zamówiłam swój słoiczek przez konsultantkę i właśnie wczoraj odebrałam. Niestety nawet nie otwarłam słoiczka, bo na opakowaniu kremu jest napisane "made in China". Wiem, że coraz więcej produktów powstaje właśnie w Chinach, ale nie zamierzam eksperymentować na swojej twarzy. Boję się tego składu i specyfiku. Nie nałożę go więcej na twarz. Poszukałam wczoraj trochę na ten temat informacji w internecie i widzę, że nie jestem w swojej opinii odosobniona. Ponoć Avon ma fabrykę w Polsce, ale niestety linia Genics |(przynajmniej ten krem) tam nie powstaje. Na stronie internetowej Avonu same peany pochwalne na temat ich sposobu bezpieczeństwa produkcji, ale to mnie nie przekonuje. Chińskiej produkcji kosmetyków mówię stanowcze nie. I tym samym niestety nie będę używać tego kremu. A szkoda, bo efekty były zadowalające, dlatego daję 3 gwiazdki
  • 27 listopada 2012 o 20:06
    O wiele lepszy, niż wersja pod oczy.
    Używam tego kremu na noc, mam tłustą 25letnią skórę ze skłonnością do wyprysków. Ten krem nie zapchał mnie, ani, w przeciwieństwie do Genicsa pod oczy, nie podrażnił. Czy działa przeciwzmarszczkowo? Póki co nie zauważyłam, ale nie mam jeszcze żadnych głębszych zmarszczek potrzebujących interwencji. Zauważyłam za to, że buzia jest jakby zrelaksowana i milsza w dotyku. Krem jest bardzo wydajny, polecam. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego