Kremy uniwersalne

Mokosh Cosmetics Ujędrniający krem do twarzy anti-aging `Róża z jagodą`

Mokosh Ujędrniający Krem do Twarzy Anti-Aging Róża z Jagodą 15ml
Bodyland.pl
Mokosh cosmetics Ujędrniający krem anti-aging do twarzy Róża & Jagoda 15ml 48884-uniw
hairstore.pl
Mokosh

• 12 czerwca 2023 o 11:24
    Uwielbiam kosmetyki tej firmy
    Bardzo lubię kosmetyki MOKOSH. Krem do twarzy mam po raz pierwszy. Jest bardzo przyjemny w użytkowaniu, wchłania się pięknie, fajny pod makijaż, pięknie pachnie naturą. 100!
    Iurba
    29 maja 2023 o 14:24
    jest naprawdę super, jestem zadowolona
  • 28 lutego 2023 o 9:54
    Mój ulubieniec od Mokosh!
    Krem jest genialny. On absolutnie dba o cerę, karmi ją wszystkim, co najlepsze. Moja buzia po nim zyskała promienność, blask - jak po zabiegu! Świetnie się wchłania, sprawdza się doskonale pod makijaż. Jest wydajny, ma dobrą konsystencję, dobrze się wchłania. Mam dojrzewającą cerę z tendencją do przetłuszczania, ten krem znakomicie sobie z nią poradził: uspokoił, odmłodził. Gorąco polecam, mój hit!
    Zalety:
    • działanie dokarmiające skórę: odżywia, uspokaja, balansuje, radzi sobie z pierwszymi zmarszczkami,
    • wydajny,
    • świetny pod makijaż,
    • wchłania się do matu.
    Wady:
    • dziwny zapach (nie czuję róży z jagodą), raczej nieprzyjemny
  • 9 sierpnia 2022 o 18:25
    Miłość, która przyszła z czasem :)
    Kremik trafił do mnie w jednym z zakupionych przeze mnie boxów kosmetycznych. Jako 40 latka z cerą naczynkową zachwyciłam się jego opisem i obietnicami producenta. Początki były trudne, z uwagi na to iz przyzwyczajona do poprzednich kremów, nakładałam go zdecydowanie za dużo. Efektem było rolowanie się kremu po nałożeniu na niego podkładu czy kremu BB. Poczytałam troche opinii i po około tygodniu "dogadaliśmy się". Krem jest bardzo wydajny, pięknie pachnie i cudnie nawilża buzię. Po dłuższym stosowaniu widac, że buzia jest napięta a cera wyciszona. Zaczerwienienia zniknęły a nałożony podkład ładnie utrzymuje sie przez kilka godzin. Polecam dla cery suchej, naczynkowej i z pierwszysmi oznakami starzenia.
    Zalety:
    • szklany, ciemny słiczek
    • 60ml
    • bardzo wydajny
    • obłędny zapach
    • nawilżani ujędrnia
    • z uwagi na róże w swoim składzie jest idealny dla skóry naczynkowej
    Wady:
    • należy stosować bardzo niedużą jego ilość ponieważ inaczej będzie rolował się po nałożeniu podkładu/fluidu/kremu BB.
    • cena nie jest najmniejsza ale można czasami kupić krem w promocji
  • 24 czerwca 2022 o 11:05
    Świetne nawilżenie i ujędrnienie
    Uwielbiam ten krem, w przeciągu kilku tygodni skóra na twarzy, szyi i dekolcie jest sprężysta, miękka i nawilżona. Opakowanie szklane jest bardzo eleganckie, Różany zapach w połączeniu z jagodą bardzo mi się podoba.