Kredki do oczu

Flormar Ultra Eye Liner Konturówka żelowa

• 26 stycznia 2014 o 21:57
    Jestem w szoku!
    Kredeczka godna wypróbowania. Kupiłam w wakacje z myślą o doszkoleniu swoich kresek. Wydałam prawie 20zł i niestety troszkę za szybko mi zniknęła za taką cenę. Plusy: -dostępność (w Trójmieście), -czerń niesamowita, -posuwista, mokra, -łatwa w obsłudze, -zastyga (praktycznie nie do zmycia, ale o tym później), -nie traci na pigmentacji po kilku i nawet po kilkunastu godzinach noszenia. Minusy: -czasami tak zastygnie, że nawet po 12h tańczenia, pocenia, imprezowania, SPANIA była nie do zmycia! Męczyłam się cały dzień i kawałek kolejnego. Nawet produkty do kredek wodoodpornych nie pomogły, -szybko znika (częste temperowanie przez to, że momentalnie się "tępi"), -za droga. Ogólnie polecam zwracając uwagę na fakt, że po 12h imprezowania i spania była w stanie nienaruszonym! Kolor dalej czarny a jaskółki ostre :) Mam w planach inne kolory.
    nalatka
    25 maja 2013 o 16:18
    Przyzwoita kredeczka
    Posiadam kolor fioletowy. Kredka ma żelową formułę, dzięki czemu rysuje mocno nasycone kolorem kreski. Bardzo lubię to, że nie jest aż tak miękka jak kredki żelowe z Avonu, których konsystencja przypomina niekiedy masełko. Kreski narysowane tą kredką są trwałe, nie bledną w ciągu dnia, nie rozmazują się ani nie odbijają się na powiece. Kreska trzyma się cały dzień w praktycznie nienaruszonym stanie. Kredka fajnie się rozciera, bardzo ładnie wygląda na dolnej powiece w połączeniu z perłowym cieniem. Sama kredka jest porządnie wykonana, nie łami się ani nie lecą z niej drzazgi ;) Polecam jak najbardziej. Odejmuję gwiazdkę za cenę i za dostępność. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedna prawie cała
  • 9 marca 2013 o 17:07
    Moze byc
    Mam kolor fioletowy. + Bardzo łatwo ją się aplikuje. + Intensywny kolor. -Nie jest wodoodporna, wystarczy, że raz zaczęłam łzawić i znikła. -Łatwo ją zetrzeć bez użycia wody/płynu do demakijażu .
  • 23 października 2012 o 19:25
    Super
    Posiadam kolor blue. Jest to przepiękny, intensywny odcień turkusu/błękitu. Używam tej kredki do podkreślania dolnej powieki i w tej roli sprawdza się znakomicie. Jest bardzo trwała i łatwa w aplikacji. Kusi mnie, by wypróbować wersję czarną. W każdym razie polecam :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Bartine
    11 października 2012 o 14:49
    Lubięę
    Jest to dobra kredka o fajnej żelowej konsystencji. Mam kolor złoty, turkusowy i czarny. +miękka, łatwo się aplikuje +kolory są intensywne +dość długo się utrzymuje +łatwo dostępna +nie uczula +tania -kolor czarny jest ok, ale nie zasłużył na pełne 5 gwiazdek, ponieważ nie utrzymuje się na linii wodnej wystarczająco długo, z czasem zanika Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3 opakowań