Szampony do włosów

Londacare Color Radiance Shampoo szampon do włosów farbowanych 1000ml Londa
Londa Professional Color Radiance Szampon do Włosów 1000ml

• 23 sierpnia 2018 o 19:59
    Idealny do włosów farbowanych
    Kupiłam całą serię z tej firmy do włosów farbowanych i jestem zachwycona. Szampon idealnie nabłyszcza włosy i podkreśla kolor. Opakowanie - fajna duża butla, jedyna wada to brak jakiegoś dozownika, w butelce jest duży otwór przez który dość ciężko wybrać niewielką ilość szamponu. Konsystencja - szampon jest taki perłowo biały, nawet gęsty, ładnie pachnie i dobrze się pieni Działanie - dobrze myje włosy, pozostawia na nich bardzo ładny zapach. Wydajność - wystarczy niewielka ilość, mi jedna butla wystarcza na ok. 2 miesiące Myślę że szampon jest warty uwagi. Odkąd go używam kolor moich włosów dłużej wygląda świeżo i nie matowieje. Biorąc pod uwagę że jest to litrowy szampon to naprawdę jest warty swojej ceny.
    Zalety:
    • dobrze się pieni
    • bardzo wydajny
    • ładnie pachnie
    • przedłuża trwałość koloru
    Wady:
    • brak dozownika, co trochę utrudnia nabranie odpowiedniej ilości szamponu
    AnulaQa
    4 października 2012 o 22:32
    Warto go mieć
    Po raz pierwszy natknęłam się na ten szampon wiosną tego roku w Tk Maxx. Za 1000 ml zapłaciłam 30 zł. Kupiłam go w zasadzie w ciemno, bo nigdy wcześniej nie miałam z nim do czynienia. Swoje zrobiła pojemność, cena, chęć przetestowania nowości, potrzeba zakupu czegokolwiek i tłumy dziewczyn kręcące się przy dziale pięlegnacji włosów. Klientek było dużo, a szampony tylko 3, więc bez wahania, zdecydowanym ruchem, po zaakceptowaniu zapachu, udałam się z tym produktem do kasy. I nie żałuje. Szampon jest naprawdę dobry. Początkowo bałam się , że perłowa, gęsta konsystencja przetłuści mi włosy. Jednak nic takiego się nie stało. Warto rozcieńczać ten szampon na dłoni z odrobią wody i dopiero wówczas nałożyć na głowę. Kosmetyk ten nadaje włosom blask i miękkość. Faktycznie nie dopuszcza do wypłukiwania farby z łusek włosa. Kolor dłużej się trzyma i nie blaknie.Doskonale nawilża.Włosy stają się leiste, pięknie pachną- niemalże jak po wyjściu z salonu fryzjerskiego. Duża butla cieszy oko. Pięknie wygląda w łazience. Jest tak dobry, że nie wymaga stosowania odżywki. No chyba, że ktoś ma naprawdę zniszczone włosy. Szampon przeznaczony jest głównie dla włosów suchych i farbowanych, jednak doskonale sprawdzi się także dla właścicieli włosów normalnych, niefarbowanych. Jedynym minusem jest dostępność i dośc duży otwór w butelce- bardzo łatwo wylać za dużo produktu. Jednak, dla chcącego nic trudnego i na wszystko radę się znajdzie. Stosuję go naprzemiennie z innymi szamponami, min. tataro chmielowymi, rumiankowymi, itp.