Szampony do włosów

Vichy Dercos, Szampon przeciwłupieżowy z odżywką 2w1 dla każdego typu włosów

Vichy Dercos
notino.pl
Apteka Polska APTE.PL
e-ZikoApteka.pl
Vichy Dercos Szampon przeciwłupieżowy z odżywką 2w1

Nasi użytkownicy zostawili 160 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ewe_na
    25 lutego 2025 o 23:06
    Świetny szampon
    Sięgnęłam po niego, troszkę z ciekawości ze względu na zawarty w nim kwas hialuronowy i pomyślałam, że być może poradzi na moją swędzącą skórę głowy i przesuszone włosy. Byłam bardzo zaskoczona, że już po pierwszym użyciu swędzenie zaczęło się wyciszać, a po dwóch tygodniach regularnego stosowania ustąpiło całkowicie. Włosy po szamponie są mega miękkie, delikatne, nawilżone i puszyste. Ogromny plus dla niego za to, że ich nie obciąża pomimo tego, że lubią mi się przetłuszczać przy skórze. Konsystencja dość gęsta dlatego jest mega wydajny. Po rozprowadzeniu na włosach jest tak delikatny i kremowy, że mam odczucie takiej pełnej pielęgnacji i po prostu czystej przyjemności z jego stosowania. Kolor szamponu żółty. Opakowanie bardzo wygodne. Zapach jest przepiękny, kwiatowo-owocowy. Jestem nim zachwycona i gorąco go polecam.
  • 19 lutego 2025 o 23:26
    Mój life saver
    Moja walka z łupieżem trwała lata. Wizyty u trychologa, dermatologa, peelingi i inne cuda. A rozwiazanie okazało się takie proste- szampon dercos. Skóra jest po nim dogłębnie oczyszczona, włosy odbite od nasady, nie obciążone, sypkie- HIT. Stosuje go na codzień i bardzo się lubimy.
    Zalety:
    • Szybkie i widoczne efekty
    • Włosy gładkie i sypkie
    xxxzcv
    19 lutego 2025 o 14:50
    Must have przy walce z łupieżem
    Po dwóch latach zmagania się z okropnym łupieżem natrafiłam na ten szampon, cena jakoś niespecjalnie zachęcała do zakupu, ponieważ w ciągu tych dwóch lat kupiłam bardzo dużo szamponów, olejów i wcierek które nic nie pomogły. Po pierwszym myciu skóry głowy już wiedziałam że ten szampon będzie produktem na który nie będę żałować pieniędzy, swędzenie głowy ustało, a po kilku myciach łupież całkowicie znikł. Poleciłam go już wielu osobom i też są zadowolone
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Dostępność
    Wady:
    • Cena może odstraszać ale efekty szybko to wynagrodzą
  • 9 lutego 2025 o 19:35
    Zlotko w płynie
    Używa od:próbka
    Dercos, Szampon przeciwłupieżowy z odżywką 2w1 dla każdego typu włosów – rzetelna opinia Szampon Dercos przeciwłupieżowy z odżywką 2w1 to produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył swoją skutecznością i wygodą stosowania. Po kilku tygodniach zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej świeże, a problem łupieżu zredukowany do minimum. Produkt łączy funkcję oczyszczania i pielęgnacji, co sprawia, że jest idealnym rozwiązaniem do codziennej pielęgnacji. Szampon ma przyjemną, kremową konsystencję, która dobrze się pieni, a przy tym jest łagodna dla skóry głowy. Po użyciu włosy są miękkie, gładkie i dobrze nawilżone, a jednocześnie nie są obciążone. Co ważne, produkt skutecznie łagodzi swędzenie skóry głowy i redukuje łupież, nie powodując przy tym podrażnień. Regularne stosowanie sprawia, że skóra głowy staje się bardziej zrównoważona, a problem łupieżu praktycznie znika. Produkt jest bardzo wygodny w użyciu dzięki połączeniu szamponu z odżywką w jednym kosmetyku, co oszczędza czas i ułatwia pielęgnację. Zdecydowanie polecam osobom, które szukają skutecznego rozwiązania na łupież, a jednocześnie zależy im na kondycji włosów.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 13 stycznia 2025 o 17:08
    polecam
    Jako mężczyzna, który zmagał się z problemem łupieżu i jednocześnie nie lubi spędzać zbyt dużo czasu na pielęgnacji, postanowiłem wypróbować szampon Vichy Dercos 2w1. Produkt obiecuje skuteczne działanie przeciwłupieżowe oraz wygodę dzięki połączeniu szamponu z odżywką. Oto moja opinia po kilku tygodniach stosowania. Pierwsze wrażenia Szampon ma eleganckie, praktyczne opakowanie i charakterystyczny zapach – delikatny, ale świeży, co jest dużym plusem. Konsystencja produktu jest kremowa, co sprawia, że łatwo się go rozprowadza na włosach i skórze głowy. Działanie przeciwłupieżowe Już po kilku użyciach zauważyłem wyraźną poprawę. Łupież zniknął niemal całkowicie, a co ważniejsze – skóra głowy przestała swędzieć. To dla mnie kluczowa zaleta, ponieważ wcześniej niektóre produkty tylko maskowały problem, a ten szampon rzeczywiście działa. Funkcja odżywki Jako że jestem osobą, która raczej unika dodatkowych kroków w pielęgnacji, opcja 2w1 jest świetnym rozwiązaniem. Włosy po umyciu są miękkie, łatwe do ułożenia i wyglądają zdrowo. Nie są obciążone, co czasem zdarzało się przy innych szamponach z odżywką.
    Zalety:
    • wielofunkcyjny produkt
    • działa przeciw łupieżowo
    • konsystencja zapach
    Wady:
    • cena (warto)