Kremy i maski do rąk

Caudalie Hand and Nail Cream Regenerujący krem do rąk i paznokci 75ml

ItaNera
    26 listopada 2024 o 18:25
    Ładny zapach
    Kupiłam bo krem był w promocji i kosztował mniej niż 30zł. Opakowanie wystarczyło na bardzo długo bo jest bardzo treściwy. Ładnie pachnie i nawilża bo jest treściwy. Używam go na noc bo ręce są trochę tłuste. Nie zauważyłam jednak jakieś różnicy.
    Zalety:
    Wady:
    W perfumerii
    Lothris
    4 marca 2024 o 16:46
    Miał (tę) moooc.
    Produkt kupiłam skuszona świetną promocyjną ceną podczas zakupów online na stronie perfumerii Douglas. W normalnej cenie pewnie bym się tym kremem nie zainteresowała i przy chęci ponownego zakupu również czekałabym na podobną obniżkę. Działanie: Krem ma przyjemną konsystencję, nie tłuści, nie ląduje też w niebycie. Dłonie po aplikacji są miłe w dotyku, nawilżone i pachnące. Z czasem skóra na dłoniach stała się naprawdę aksamitna w dotyku, bardziej miękka i nie pękała w zgięciach. Konsystencja dawała mi również uczucie ochrony. Noszę w chłodne dni rękawiczki i w kooperacji z kremem nie musiałam się martwić o podrażnione dłonie. Zapach - pomógł mi odzyskać węch podczas pierwszego zetknięcia z wirusem w koronie. Dlatego miał dla mnie ukrytą moc :D Zapach jest nieco cierpki, winogronowo - grejpfrutowy, dosyć wyrazisty. Przyjemny, zawsze po aplikacji moje ręce lądują przy nosie, by je powąchać. Krem okazał się być bardzo wydajny, starczył mi na całą zimę używania przynajmniej dwa razy dziennie. Gdyby był zamykany na zatyczkę, byłoby jeszcze wspanialej. Niestety jest na zakrętkę. Nie wyróżnia się jakoś zbytnio na tle konkurencji, ale sprawdził się i chętnie do niego wrócę... za niższą cenę ;)
    Zalety:
    • Zapach dodający energii
    • Przyjemna, nietłuszcząca konsystencja
    • wygładza i pielęgnuje dłonie
    • wydajny
    Wady:
    • Opakowanie na zakrętkę
  • 3 marca 2024 o 21:23
    Lekka formuła, która pozostawia skórę miękką i gładką w dotyku
    Krem dostałam w prezencie. Sama bym pewnie po niego nie sięgnęła gdyż nie znałam zbyt dobrze marki, ale teraz z chęcią wypróbuję więcej produktów. Produkt zamknięty w miękkiej tubce dzięki czemu łatwo go wydobyć do samego końca. Żałuję tylko, że nie ma otwieranego korka. Nie lubię odkręcanych. Zapach delikatny, nienachalny. Wyczuwam w nim winogron, lekko słodki. Krem wygładza i zmiękcza naskórek. Dłonie są bardziej miękkie i przyjemne w dotyku. Nie czuć tłustości i lepkości. Myślę, że produkt sprawdzi się jako odżywienie w codziennej pielęgnacji jednak przy dużej suchości szczególnie zimą będzie za słaby. W regularnej cenie raczej bym nie kupiła.
  • 10 stycznia 2024 o 17:28
    Delikatny lecz skuteczny, pięknie wygładza skórę dłoni
    Krem dostałam w prezencie urodzinowym od koleżanki, która jest wielką fanką tej marki - i chyba zaczynam rozumieć, dlaczego. Niepozorna tubka o oszczędnej szacie graficznej skrywa naprawdę dobry kosmetyk. Krem ma delikatny, dyskretny zapach - nie wyobrażam sobie, aby mógł komukolwiek przeszkadzać. Mimo lekkiej konsystencji świetnie nawilża skórę dłoni - a nie używam rękawiczek przy pracach domowych, więc detergenty robią swoje - i bajecznie wygładza. Efekt po użyciu jest naprawdę bardzo dobry - gładka i nawilżona skóra rąk to jest to, czego właśnie potrzebuję, zwłaszcza zimą. Krem szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej ani tłustej warstwy. Nie podrażnia ani nie uczula. Jest wydajny. Myślę, że wrócę do niego.
    Bartala
    29 maja 2023 o 8:14
    Ulubieniec
    Mój ulubiony krem do rąk. Mam skórę delikatną i wrażliwą. Kupiłam go pierwszy jak zniszczyłam sobie dłonie po malowaniu ścian w mieszkaniu. Dzięki niemu moja skóra na dłoniach się zregenerowała i wróciła do poprzedniego stanu. Jest niezastąpiony w okresie jesienno-zimowym.