Spraye do włosów

Artego Styling Tools, Root Lifter Spray podnoszący włosy od nasady

M.Cz.
    24 stycznia 2015 o 14:05
    TAK
    Kosmetyk dostałam w prezencie, bo sama sobie nie kupuję takich produktów (brak mi wiary w obietnice cudów na głowie), a tutaj bardzo miło się zaskoczyłam. Moje włosy sa bardzo zdrowe i błyszczące, ale co z tego skoro są bardzo rzadkie i cienkie. Preparat nakładam na wilgotne włosy przedziałek po przedziałku, zaraz przy skórze i delikatnie wmasowuję. Później włosy suszę suszarką lub same schną. NIE UŻYWAM WAŁKÓW, ANI NIE UKŁADAM WŁOSÓW NA OKRĄGŁEJ SZCZOTCE. Po wyschnięciu włosów są one ładnie uniesione i puszyste. Preparat nie przetłuszcza ani nie wysusza włosów (a kosmetyku nakładam raczej dużo na głowę). Produkt zdecydowanie polecam. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
    eriesa
    9 listopada 2014 o 13:21
    to zdecydowanie mój typ:)
    Kupiłam, bo zachwycił mnie efekt, gdy użyła go na moich włosach fryzjerka. Zużyłam całe opakowanie i byłam bardzo zadowolona. Potem w ramach eksperymentu kupiłam inny (bardzo chwalony produkt - Matrix) i komletna klapa... Pomyślałam, że coś złego się porobiło z moimi włosami skoro takie cudo nie działa. W akcie desperacji kupiłam znowu Artego i co? Jestem uratowana:) Ten spray jest po prostu stworzony do moich włosów. Naprawdę nie mam pojęcia czemu ma tak niską ocenę. Sugerując się opiniami, nigdy bym go nie kupiła. Pewnie to kwestia włosów - do jednych się nadaje do innych niekoniecznie. Dlatego na początek o moich włosach:) średniodługie, niefarbowane, blond, proste, cienkie, niezbyt gęste niestety, okropnie przyklapnięte, przy skórze szybko się przetłuszcają, końce bywają za suche. Plusy produktu: + włosy uniesione, + sprężyste, elastyczne, łatwo się układają, są błyszczące, + efekt na moich włosach pozostaje przez cały dzień (nawet po przespanej nocy nadal zachowują u mnie względny kształt, co zazwyczaj się nie zdarza) +dotykając włosów mam wrażenie jakby były gęstsze, grubsze (właśnie takie bardziej "mięsiste" jak któraś z Was wcześniej napisała), + nie przetłuszcza i nie obciąża moich włosów, nie skleja ich, + ładnie, delikatnie pachnie, + nie uczula, nie podrażnia skóry głowy, Minusy: - nie stwierdzam;) - no może to, że nie jest powszechnie dostępny... Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego opakowania
  • 29 grudnia 2013 o 19:47
    za słaby
    Włosy po aplikacji tego kosmetyku wydają mi się cieńsze, niezdyscyplinowane, po nałożeniu czapki są bardziej oklapnięte, co po innym kosmetyku nie następowało. Kształt butelki bardzo nieporęczny. Ogólnie nie polecam. Są lepsze. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: początek pierwszego-ostatniego
    epinka
    10 maja 2013 o 18:35
    Ne dla mnie
    Oddałam w dobre ręce. Poleciła mi go pani w hurtowni fryzjerskiej. Nie mam cienkich włosów, raczej chciałam nad nimi zapanować, a ten spray matowił moje włosy. Po prostu się nie nadaje się do kręconych, puchatych włosów.
  • 18 lutego 2013 o 13:54
    słaby - w zasadzie bez efektu
    jeden z najslabszych produktów w tej kategorii, które uzywałam. Myję włosy co 2, 3 dni więc oczekuje, że kosmetyk będzie skuteczny róneiż na drugu i na trzecoi dzień. W przypadku tego sprayu efekt jest widoczny tylko przez pierwsze 4-5 godzin po umyciu. Po tym czasie wlosy szybko oklapną i wracaja do pierwotnej smetnej formy. W tej chwili mam wlosy długie do połowy łopatek , dosyć gęste a więc i cięzkie. Ten spray jest dla nich zdecydowanie za słaby. Na plus dla niego jest fakt, z e nie zawiera w skladzie denaturatu, nie skleja i nie matowi włsów. Zapachświezy i przyjemny. Niestety nie otrzymuje efektu push-up którego oczekuję. Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: napoczęte 1