Spraye do włosów

TRESemme Botanique, Hairdryer Protection Mist Spray termoochronny do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

eve_2
    11 stycznia 2021 o 22:40
    Kokosiany zapach????
    Obłędny kokosowy zapach, który pozostaje jakiś czas na włosach. Produkt wydajny, otula włosy przed stylizacją (ja suszę włosy i wyciągam na szczotce). Wygodne opakowanie w sprayu. Utrzymuje wilgoć włosa i nadaje sypkości i lekkości włosom.
  • 31 lipca 2020 o 20:09
    TRESemme kokosowa mgiełka do włosów
    TRESemme kokosowa mgiełka do włosów termoochrona . Rewelacyjny spray pachnie cudownie i mogła bym go używać jako perfumę . :) Seria Botanique to nowoczesne rozwiązania do ochrony włosów . Całą seria jest świetna ale jak dla mnie ten właśnie spray to najlepszy produkt z tej serii taki must have , każda kobieta powinna go wypróbować . Produkt co bardzo ważne w pielęgnacji i stylizacji nie skleja włosów , daje termoochronę . Sprawdza się idealnie i jest bardzo wydajny Stosuję go przy każdej stylizacji włosów przy suszeniu lub prostowaniu i oczywiście kiedy robię loki lokówką też go stosuję . Lubię bawić się włosami a ten właśnie sprawia że moje włosy są mniej narażone na zniszczenie poprzez zabiegi z użyciem ciepła .
    Zalety:
    • zapewnia ochronę na włosach
    • ma dobrą konsystencję nie skleja włosów
    • cudownie pachnie kokosem -
    • duże wydajne opakowanie 200 ml
  • 28 czerwca 2020 o 14:39
    Urzekający kokos
    Spray termoochronny do włosów to kosmetyk, którego byłam bardzo ciekawa. Spray jest w bardzo wygodnej formie z atomizerem, opakowanie przyjemne dla oka, które wyróżnia się. Główną zaletą tego produktu jest to, że lekka i niewidoczna formuła utrzymuje zdrowy wygląd włosów. Moje włosy mają tendencję do przetłuszczanie się, ale nie wtedy gdy stosuję ten kosmetyk. Stosowałam go wg instrukcji na wilgotne włosy, dzięki czemu otrzymały odpowiednią ochronę przed uszkodzeniami. Dodatkowym plusem kosmetyku TRESemme jest to, że nie zawiera alkoholu.
    • formuła
    • ochrona przed uszkodzeniami
    • bez alkoholu
    Wady:
    Mmikaa
    1 czerwca 2020 o 9:25
    To jest jakość
    Spray kupiłam na promocji za 13 zł. Często korzystam z suszarki i prostownicy, dlatego potrzebowalam preparatu który ochroni moje włosy. Wybrałam ten i się nie zawiodłam :) Spray pięknie pachnie kokosem, wygładza i przede wszystkim nie obciąża i nie przetłuszcza włosów. Jest niezbędny do codziennej stylizacji.
    Zalety:
    • Wydajnosc
    • Ochrona
    • Odbudowa
    • Adekwatna jakość do regularnej ceny
  • 27 kwietnia 2020 o 13:43
    Bardzo dobry produkt
    Mam permanentnie przesuszone włosy na końcach. Po umyciu są jak siano, ratuje je własnie odżywka TRESemme o przyjemnym, delikatnie kokosowym zapachu. Po umyciu suszę włosy suszarką z jonizacją (rewelacja!), modelując je na szczotce. Próbowałam już wielu odżywek, do spłukiwania, bez spłukiwania, do wcierania, tabletki doustne na odżywienie włosów i stwierdzam z całą pewnością, że ten preparat daje najlepszy efekt, wygładza i znacznie ułatwia modelowanie. Jest przy tym niedrogi i ma wygodne opakowanie. Polecam!
    Zalety:
    • skuteczny, wydajny, ładny zapach, wygodna aplikacja, dobra cena