Pudry do twarzy

Revlon ColorStay, Pressed Powder Puder prasowany

notino.pl
Revlon Colorstay Pressed Powder puder do twarzy Medium Deep 8,4g
Revlon Colorstay Pressed Powder Puder Prasowany 850 Medium Deep

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 listopada 2023 o 12:39
    Dobre wygładzenie i zmatowienie w praktycznym opakowaniu
    Opakowanie: Czarne pudełeczko z oddzielną półeczką na gąbkę, jest bardzo wygodne w stosowaniu i higieniczne Konsystencja: Twarda i sucha jak na puder przystało, dobrze się nakłada za pomocą załączonej gąbeczki Wydajność: Standardowa Trwałość i krycie: Solidne krycie jak na puder, dobrze zakrywa niedoskonałości w połączeniu z korektorem, wyraźnie wygładza skórę i utrzymuje się przez cały dzień, jest jednak na tyle matujący, że czasem może podkreślać suche skórki; odcienie są dość zbliżone, miałam light 820 i medium 830, obydwa dobrze się sprawdzają do jasnej cery Podsumowanie: Dobry puder w bardzo wygodnym i praktycznym opakowaniu, sprawdza się w swojej roli, jest powszechnie dostępny i zapewnia długotrwałe krycie i wygładzenie.
    Zalety:
    • Praktyczne opakowanie z gąbką w oddzielnej przegrodzie
    • Skuteczne zmatowienie i wygładzenie
    • Dobrze dopasowane odcienie
    • Dostępność
    Wady:
    • Stosunkowo wysoka cena
    • Może podkreślać suche skórki
  • 10 listopada 2020 o 14:24
    całkiem fajny
    Całkiem fajny puder. Kupiłam go z ciekawości, bo od lat używam podkładu z tej serii. Razem te kosmetyki fajnie współgrają. Puder jest dość sypki i nabierając go za dużo możemy sobie zaszkodzić, jednak to kwestia wyczucia, twarz jest gładka, koloryt wyrównany. Puder jest dość trwały (mam cerę przetłuszczająca się w strefie T i daje radę).
  • 2 marca 2020 o 13:00
    Daleki od ideału
    Mam 820light i w teorii jest on dopasowany do mojej cery jednak brakuje mu skuteczności i trwałości. Po nałożeniu wygląda naprawdę dobrze. Osypuje się lekko i moim zdaniem ciężko przylega do pędzla ( początkowo myślałam że to wina pędzla ale nakladalam też innymi jakie posiadam). Nie lubię gabeczek więc wydaje mi się że marnuje dużo pudru bo zanim osiądzie na włoskach to spora ilość sie osypie na podłogę. Ja mam z nim taki problem ze nie matuje. Zwłaszcza na czole wyswieca się bardzo mocno mimo że nie mam cery tłustej i nie jest u mnie to jakiś duży problem. Dlatego nie używam go w cieplejsze dni bo wiem że sobie nie poradzi. Kupiony w promocji warto przetestować na sobie ale za pełną cenę uważam że nie warto.
    Zalety:
    • dopasowany odcień
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • wyswieca się szybko
    • nie trzyma się pędzla, osypuje się
  • 8 października 2019 o 22:41
    Całkiem fajny:)
    Puder marki Revlon ColorStay Pressed Powder całkiem dobrze sprawdził sie na mojej twarzy. Zakupiłam go jakoś przed wakacjami i dopiero teraz mi sie skończył, także jak na puder w kamieniu dość wydajny, tymbardziej, że ja codziennie się maluje i praktycznie odkąd go nabyłam tylko jego używam. Jeśli chodzi o sam wkład ja wybrałam kolor 820 light/pale, ponieważ mam dość jasną karnację. Nakładam go już na sam koniec makijażu dla utrwalenia podkładu. Utrzymuje się dość długo, pięknie matowi, nie osypuje się ani za szybko nie ściera. Nie daje efektu maski, ponieważ dobrze wtapia sie w podkład i skórę. Jest bardzo dobrze uprasowany, dzięki czemu nie kruszy sie w opakowaniu. Samo opakowanie bardzo praktycznie i ładnie wykonane. Gąbeczka jest schowana w oddzielnym miejscu po pudrem razem z lustereczkiem. Bardzo praktyczne i przydatne dla kobiet rozwiązanie. Pierwszy raz kupiłam puder w kamieniu marki Revlon i jestem bardzo zadowolona. Myślę, że przy nastepnych zakupach skuszę się na niego jeszcze raz.
    Zalety:
    • wydajny
    • trwały
    • łatwy w aplikacji
    • praktyczne opakowanie
  • 23 stycznia 2019 o 19:47
    Nie dla wszystkich
    Mój odcień to 820 light/ pale . Odcień bardzo mi się podoba jednak jest jedno ale. Źle wyglada na całej twarzy, jednak bardzo dobrze radzi sobie pod okiem. Ładnie wygładza i ma delikatny kolor w lekko żółtawym odcieniu. Bardzo dobrze utrwala korektor i świetnie się trzyma. Nie wchodzicie zmarszczki i nie roluje się. Na całej twarzy nie wygla zbyt dobrze. Uwydatnia suche skórki szczególnie te na nosie.