Pudry do twarzy

Bodyland.pl
Bell Hypoallergenic Perfectionist Puder nr 02
Bell Hypoalergiczny Puder Upiększający
Bell HYPOAllergenic Perfectionist Powder

Nasi użytkownicy zostawili 110 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

crayola
    3 kwietnia 2025 o 13:05
    Świetny puder do zadań specjalnych
    Drogie Kobietki, nie dajcie się zwieść, że jest to puder uniwersalny do utrwalania makijażu. Bo się rozczarujecie. Ale! Do utrwalenia makijażu użyjcie swojego ulubionego sypkiego produktu, potem weźcie duży pędzel, nabierzcie pudru z bell i omiećcie nim twarz. Efekt? Tańsza wersja kultowego Hourglass! Kolor? Ja mam wszystkie. Już wyjaśniam - jeżeli podkład jest zbyt różowy - wybieram żółty puder. Za żółty podkład? Różowy puder. Zbyt ziemiście wyglądająca cera? Pech zdecydowanie! I w ten sposób prócz pięknego, satynowego wykończenia dostajecie neutralizator koloru. Oczywiście pudry nie mają wyraźnego koloru i nie zostawiają koloru na twarzy. One po prostu ładnie i subtelnie neutralizują "skazy" na skórze. Puder jest bardzo wydajny. Opakowanie też jest dość solidne, jak na tak budżetowy produkt. Puder przez swoje satynowe wykończenie pięknie wygładza. Na pewno nie zgodzę się z tym, że zmniejsza widoczność porów, bo to jednak świetlisty produkt. Świetnie sprawdzi się też pod oczy. Oczywiście ze swojej strony nie polecam nakładać go solo do utrwalania makijażu, a właśnie jako taki ostatni krok do osiągnięcia makijażu jak od makijażystki. Zostawia piękny, satynowy efekt, co daje nam promienny wygląd. Nie wiem czy przedłuża trwałość makijażu, ale ja go uwielbiam. Zużyłam już 4 opakowania, 3 mam otwarte (po każdym kolorze) i na pewno, jak któryś mi się skończy, to dokupię, bo to świetna budżetowa opcja dla osiągnięcia satynowego wykończenia jak po użyciu Hourglass.
    Zalety:
    • piękne satynowe wykończenie
    • kolory do zadań specjalnych
    • bardzo wydajny
    • tani
    Pushann
    10 września 2024 o 17:30
    Puder prasowany bez rewelacji
    Puder jest poprawny. Zasadniczo robi to co powinien, utrwala makijaż. Natomiast ja mam wątpliwości co do jego transparentności, bo widać te żółte tonacje. Używam już bardzo długo, więc jest dość wydajny, natomiast jak widać na zdjęciu po długim użytkowaniu robi się taka „dziwna” warstwa na górze i trudniej nabiera się na pędzel. Sprawdza się jako puder wyjazdowy kiedy priorytetem jest oszczędność miejsca. Opakowanie póki co jeszcze się trzyma, ale to chyba tylko dlatego że wyjątkowo o nie dbałam aby tym razem nie pękł mi ten tani plastik. Raczej nie kupię kolejny raz.
    Iga1212
    28 lutego 2024 o 12:24
    Nie dla mnie
    Po przeczytaniu i usłyszeniu opinii na temat tego pudru, byłam przekonana, że będzie to strzał w dziesiątkę. Jednak tak nie było, a pudru nie polubiłam. Doceniam jego jakość wykonania: piękne prasowane kwiaty, jakość sprasowania pudru i opakowanie na najwyższym poziomie. Puder jest ciężki do odpowiedniego nałożenia na twarz. Nie utrwala makijażu, mimo, że mam suchą skórę w ciągu dnia twarz jest lepka i do wszystkiego się przykleja. Czy jest to puder upiększający? Myślę, że tak bo skóra wygląda na gładka i zdrową.
  • 31 stycznia 2024 o 21:00
    Ślicznie rozjaśnia skórę
    Posiadam odcień 002 Pastel, który czyni moją skórę jeszcze bledszą niż jest. Trzeba uważać by nie przesadzić by nie wyglądać jak trup, chyba że efekt ma być zamierzony :) ogólnie ciężko mi go wyczuć, by nałożyć odpowiednią ilość, ale tak to jest nawet fajny. Faktycznie upiększa jeśli dobrze się go nałoży. Rozświetla skórę i ją rozjaśnia. W utrwalaniu makijażu się nie sprawdza.
    Zalety:
    • rozjaśnia skórę
    • rozświetla
    • upiększa przy odpowiednim nałożeniu
    Wady:
    • nie utrwala makijażu
    • przy zbyt dużej ilości bardzo wybiela twarz
  • 16 stycznia 2024 o 5:29
    Bardzo fajny
    Puder posiada raczej klasyczne opakowanie dla tego typu produktów. Łatwo się aplikuje oraz jest wydajny. Świetnie wykańcza makijaż - matuje i rozjaśnia. Cera po zastosowaniu jest wygładzona. Nie podkreśla suchości.