Pianki do włosów

Tigi Bed Head, Candy Fixations Totally Baked Dodająca objętości pianka do włosów

TIGI Bed Head Totally Baked Pianka 207ml

• 3 stycznia 2014 o 11:10
    Nie ma nic lepszego!
    Nie ma lepszej pianki! bije na głowę nawet lekkie i przyjemne kosmetyki w sprayu, nie obciążając włosów - lekka i przyjemna, nie obciąża włosów, nawet delikatnych i cienkich, z tendencją do przetłuszczania - nie przetłuszcza, nie natłuszcza w żaden sposób - nie skleja! - dodaje maksymalnej objętości, nakładam grzebieniem tylko u nasady włosa - daje wrażenie maksymalnej gęstości, co widać, początkowo nie potrafiłam się przyzwyczaić do włosów gdyż czuć lekki opór przy przeczesywaniu i modelowaniu włosów szczotką, ale to właśnie takie wrażenie objętości które teraz kocham - żadna inna pianka tak na włosach się nie zachowuje, nie mówię tu o puszystości, to naprawdę jest objętość - efekt utrzymuje się cały dzień, włosy nie są obciążone jak po użyciu innych pianek, nawet po całodziennych zakupach włosy wyglądają jak dopiero co wymodelowane - nie zauważyłam obciążenia włosów, myję włosy codziennie, zarówno przed tym kosmetykiem tak i teraz, po nocy i tak moje włosy zachowują się jednakowo - nawet teraz zimą włosy się nie elektryzują - pachnie obłędnie cukierkowo - mega wydajna To naprawdę kosmetyk KWC! Używam tego produktu od: 5 miesięcyIlość zużytych opakowań: w połowie 1 opakowania Opakowanie wystarczyło - na używanie co drugi dzień kosmetyku w styczniu i lutym, codziennie w marcu i myślę że wystarczy do połowy kwietnia i to codziennego używania.
  • 9 grudnia 2012 o 22:18
    REWELACJA
    Aż mnie dziwi, że ten kosmety nie ma jeszcze recenzji! Kupiłam go na Allegro (od zaufanego Sprzedawcy - zainteresowanym moge podać namiar) razem z: Tigi, Bed Head, After Party Smoothing Cream -jest świetny 0 najbardziej dodajacy objętości kosmetyk jaki znam, a przetestowałam wiele od drogeryjnych po sdalonowe, takie jak Joico. Polecam wszystkim posiadaczkom cienkich, delikatnych włosów- -jest bardzo dobry :) Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe, w trakcie drugiego