Pianki do włosów

Wella Deluxe Wonder Volume&Protection
Wella Deluxe Pianka do włosów Wonder Volume & Protection 200 ml
Bodyland.pl
Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Pianka do włosów 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 203 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2025 o 23:36
    pianka
    Ta pianka to prawdziwe odkrycie! Mam cienkie włosy, które często tracą objętość, ale po użyciu tego produktu zauważyłam znaczną różnicę. Włosy są uniesione u nasady, miękkie w dotyku i nie są sklejone. Pianka ma przyjemny zapach i łatwo się aplikuje. Dodatkowo, zawiera kompleks Kerashield 5™, który chroni włosy przed uszkodzeniami, przesuszeniem i promieniowaniem UV. Utrwalenie fryzury utrzymuje się przez cały dzień, a włosy wyglądają zdrowo i lśniąco. Zdecydowanie polecam każdej kobiecie szukającej produktu, który dodaje objętości bez obciążania włosów.
  • 18 października 2024 o 10:23
    Pianka do włosów ultra mocna
    Pianka Wella Deluxe prezentuje się elegancko i solidnie. Aplikator działa bez zarzutu – pianka wychodzi równomiernie i w odpowiedniej ilości, co ułatwia precyzyjne nakładanie. Konsystencja pianki jest lekka i puszysta, co pozwala na łatwe rozprowadzenie jej po włosach. Nie skleja się od razu, dzięki czemu mamy czas na stylizację przed jej utrwaleniem. Wella obiecuje ultra mocne utrwalenie, ochronę włosów przed wysoką temperaturą, a także zwiększenie objętości. Producent sugeruje, że pianka nadaje się do codziennego użytku, zapewniając ochronę przed stylizacją termiczną. Pianka faktycznie oferuje solidne utrwalenie. Włosy są dobrze utrzymane przez większość dnia, nawet w trudnych warunkach pogodowych (wiatr, wilgoć). Jednak na końcu dnia fryzura zaczyna tracić swoją pierwotną formę, co sugeruje, że „ultra mocne” może być trochę przesadzone. W tej kwestii pianka rzeczywiście spełnia obietnice. Włosy po użyciu wyglądają na bardziej uniesione u nasady i puszyste, co jest zauważalne szczególnie przy cieńszych włosach. Efekt objętości utrzymuje się kilka godzin, ale wieczorem może już osłabnąć. Wella Deluxe zapewnia ochronę przed gorącymi narzędziami do stylizacji, jak prostownica czy lokówka. Włosy po stylizacji nie wyglądają na zniszczone, co sugeruje, że pianka spełnia swoją funkcję ochronną. Pianka nie skleja włosów i nie sprawia, że stają się one sztywne. Włosy pozostają elastyczne i mają naturalny wygląd, co jest dużym plusem. Zapach pianki jest delikatny, ale przyjemny, choć nie utrzymuje się długo na włosach. Pianka jest wydajna – nie potrzeba jej dużo, aby uzyskać pożądany efekt. Przy codziennym stosowaniu opakowanie wystarcza na kilka tygodni, co sprawia, że produkt jest stosunkowo ekonomiczny.
    Zalety:
    • Konsystencja i zapach
    • Objętość
    Wady:
    • Pod koniec dnia fryzura traci na sprężystości, szczególnie przy cieńszych włosach.
    • Efekt obciążenia: Przy nadmiarze produktu może pojawić się lekkie obciążenie włosów, zwłaszcza u osób z cienkimi włosami.
    • Skład: Osoby unikające alkoholi lub silikonu w kosmetykach do włosów mogą być nieco rozczarowane składem pianki.
  • 4 lutego 2024 o 16:34
    świetna
    Mam zaufanie do marki Wella i dlatego "w ciemno" kupiłam tę piankę. Jest świetna. Suszę włosy modelując je na szczotce i ta pianka powoduje, że po wysuszeniu fryzura utrzymuje się cały dzień. Nie skleja i nie obciąża włosów - nawet jeśli nałoży się jej za dużo. Szkoda tylko, że jest trudnodostępna, czasem jest w Biedronce ale ja kupuję ją przede wszystkim przez internet.
    Zalety:
    • trwałość stylizacji
    _inga
    13 lutego 2021 o 2:18
    Pianka do włosów dodająca objętości, Deluxe, Wella
    Piankę kupiłam w Drogerii Rossmann Mam cienkie włosy większość kosmetyków do stylizacji włosów powoduje ich obciążenie natomiast po użyciu tej pianki włosy pozostają lśniące, miękkie, odbite od nasady. Pianka nie skleja włosów, nie obciąża ,dodaje objętości, ułatwia stylizację. Pianka ma bardzo ładny zapach jest łatwa w aplikacji. Nakładam ja na wilgotne podeschnięte włosy Pianka jest bardzo wydajna. Pianka Wella Deluxe spełnia wszystkie moje oczekiwania i na pewno zagości w mojej łazience na dłużej.
    • łatwa aplikacja
    • nie obciąża włosów
    • dodaje objętości
    • ułatwia stylizacje
    • wydajna
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 8 stycznia 2021 o 15:03
    Pianka do włosów Deluxe od Wella.
    Piankę tak samo używam rzadko jak lakier do włosów, ale lubię jak jest w łazience. Lubię używać pianki latem do podkreślenia naturalnego krętu włosów. Ta pianka pozwala mi delikatnie unieść włosy u nasady bez ich obciążania. Bardzo ładnie pachnie i nie skleja włosów. Po całym dniu łatwo ją zmyć czy też rozczesać włosy bez szarpania. Opakowanie jest dobrze wykonane a część dozująca nie skleja się czy nie łamie

Zobacz także inne Pianki do włosów