Dezodoranty i antyperspiranty

e-ZikoApteka.pl
SVR SPIRIAL DEO ROLL ON 50ml

• 1 stycznia 2024 o 15:55
    Kiedyś idealny
    Do niedawna uznawałam go za idealny, stawiałam na równi z ROC Keops, oba były dla mnie niezawodne, ale do czasu. Czy to kwestia jakiś zmian w składach, czy w moim ciele, ale zaczynały mnie zawodzić, ustępuje więc pozucję na 1 miejscu podium BasicLab. Mimo to trzeba mu przyznać, że do tej pory był najlepszy, chronił, dawał poczucie kontroli, gwarantował suchość, bez podrażnień. Niewykluczone że kiedyś do niego wrócę. Najkorzystaniej kupowałam on-line, lub w Super-Pharm.
  • 30 września 2020 o 16:28
    Bardzo dobry antyprespirant
    Mi akurat ten produkt sprawdził się świetnie. Jestem alergikiem i muszę w składach unikać składników, które mogą dodatkowo podrażnić moją skórę. Dlatego po długich poszukiwaniach pozostałam wierna temu produktowi. Nie podrażnia mojej skóry i działa tak jak pisze producent.
    • skład
  • 1 lutego 2020 o 13:40
    Beznadziejny !!! Omijajcie!
    Na wstępie zaznaczę, że nie mam nadpotliwości oraz dezodorant testowałam w zimie. Produkt kompletnie nie spełnia opisu producenta. Nie chroni przed poceniem tj. ani nie niweluje uczucia mokrości, ani nie chroni przed brzydkim zapachem. Po paru godzinach zaczyna śmierdzieć sam w sobie. I to dosłownie. Na drugi dzień nie użyłam żadnego dezodorantu i brzydkiego zapachu nie czułam. Coś okropnego. Kupiłam go na promocji -50% i uważam, że o te 20 zł za dużo, a co dopiero mówić o 40 zł.... Dramat. Przestrzegam przed nim! Omijajcie!
    Zalety:
    • delikatny, nie podrażnia
    Wady:
    • nie chroni przed potem
    • okropnie śmierdzi w zetknięciu z potem
    • cena kompletnie nieadekwatna do jakości
  • 12 listopada 2019 o 16:24
    Tragedia
    Tragedii ciąg dalszy postanowiłam opisać tez ten produkt. Szukałam czegoś innego bo mój organizm w ciąży wariował, uczulały mnie antyperspiranty. Wiec w aptece polecono mi ten produkt. Działał on 3h i nic więcej nie miał zapachu. Wszystko ok ale po ciąży znów go testowałam i było tak samo. Wyrzucone pieniądze w błoto
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Nie spełnia swojej roli
  • 23 maja 2019 o 20:20
    U mnie się nie sprawdza
    Po prostu nie działa; w upalne dni, czuć zapach potu po upływie kilku godzin, a nie miewam problemów z nadmierną potliwością. Cóż tu się więcej rozpisywać...
    Zalety:
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    • nie działa