Dezodoranty i antyperspiranty

Garnier Mineral, Action Control+ Clinically Tested 96H Anti-perspirant Roll-on Antyperspirant w kulce

Garnier Mineral Action Control 96h
Bodyland.pl
GAR DEO roll-on new CLINICALLY TESTED ( 5235)
notino.pl
GAR DEO roll-on new CLINICALLY TESTED ( 5235)
Garnier Mineral Antyperspirant Action Control Roll-On 50ml

• 22 marca 2025 o 19:23
    Jeden z najlepszych antyperspirantów.
    Używam na zmianę różnych z Garnier Mineral. Z nim nie muszę się martwić potem lub brzydkim zapachem przez cały dzień. Jego zapach jest delikatny i świeży. Nie podrażnia a skóra pozostaje sucha. Sprawdzi się w każdej sytuacji, na treningu, w upalne dni, przy intensywnym dniu. Zużyłam już naprawdę wiele opakowań tych antyperspirantów i nie wyobrażam sobie używać inne. Jedyny zarzut, który mogę mieć to faktycznie nie jest królem wydajności. Jest dostępny praktycznie we wszystkich drogeriach oraz w supermarketach. Cena bardzo korzystna (11-14 zł).
    • działanie
    Wady:
  • 24 lutego 2025 o 14:54
    Super!
    Garnier Mineral, Action Control+ Clinically Tested 96H Anti-perspirant Roll-on to jeden z najlepszych antyperspirantów, jakie miałam! Genialnie trzyma pot pod kontrolą przez cały dzień, a nawet dłużej. Ma przyjemny, świeży zapach, który nie jest zbyt intensywny, ale za to bardzo odświeżający. Idealnie sprawdza się latem i w trudniejszych warunkach, jak praca fizyczna – nawet w takich sytuacjach zapewnia długotrwałą ochronę. Skóra pozostaje sucha, a ja czuję się komfortowo przez wiele godzin. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • Działanie
    • Dostępn0ść
    • Skład
  • 11 grudnia 2024 o 9:25
    Z polecenia żony
    Kupiłem ten dezodorant z polecenia żony. Głównie ze względu na nadmierną potliwość, która zmuszała mnie do używania blokerów potu, do których nie jestem przekonany. Po niedługim stosowaniu Garnier Mineral Action Control+ mogłem stwierdzić, że skutecznie hamuje pot (chociaż nie całkowicie, jak w przypadku blokerów) i co najważniejsze neutralizuje nieprzyjemne zapachy. Wydajność nie jest rewelacyjna, ale w porównaniu do innych kulkowych dezodorantów nie jest najgorzej. Największym minusem jest plamienie ciemnych ubrań, ale można ten efekt zminimalizować, gdy dezodorant zostanie nałożony dłuższą chwilę przed założeniem ubrania (w momencie gdy czuć, że się wchłonął/wysechł). W trakcie użytkowania, na opakowaniu zaraz przy gwincie, tworzy się biały nalot z resztek dezodorantu, który zasycha i przy kolejnych odkręceniach zakrętki wylatują białe, zaschnięte resztki. Jest to denerwujące i najlepiej robić to nad zlewem, aby nie pobrudzić podłogi. Zapach bardzo podoba się mojej żonie, natomiast nie wprawia mnie w wielki zachwyt. Krótko po aplikacji czuć zapach kwiatowy, ale po niedługim czasie staje się on neutralny i mi nie przeszkadza. Nie powoduje podrażnień, uczuleń czy pieczenia, a sama kulka się nie zacina.
    Zalety:
    • skutecznie chroni przed potem
    • neutralizuje nieprzyjemne zapachy
    • neutralny zapach
    Wady:
    • brudzi ubrania
    • niezadowalająca wydajność
  • 2 października 2024 o 9:45
    Super
    Żałuję ze tak późno odkryłam ten antyperspirant. Jest na prawdę bardzo skuteczny. Gdy go używam od rana do wieczora czuje się świeżo, nie pojawia się zapach potu tylko cały czas czuć zapach tego kosmetyku. Sprawdził się nawet podczas treningu. Jeśli chodzi o ochronę przed wilgocią to również jest bardzo dobrze, choć czasem gdy jest na prawdę mocno intensywnie to pojawia się delikatnie ta wilgoć ale na prawdę minimalnie. Wcześniej miałam antyperspirant gdzie nawet podczas spaceru miałam mokro pod pachami. Bardzo ładnie, świeżo pachnie, nienachalnie i nie gryzie się z perfumami. Jest wydajny. Nie zauważyłam aby brudził ubrania. Wiadomo że nie jest tak wygodny jak spray, bo trzeba poczekać kilka minut aż się wchłonie ale to cecha każdej kulki. No i plusem jest też dostępność, bo można go dostać w każdej drogerii ale też w sklepach typu Lidl, Biedronka i w promicji nawet za 10 zł co jest super ceną.
  • 19 września 2024 o 17:48
    Mój hit!
    Uwielbiam!!! Zużyłam mnóstwo opakowań, wszystkim go polecam. Pomaga nawet osobom, które mają duże problemy z potliwością. Wersja 96+ jest świetna szczególnie w takie upały 30+ i podczas intensywnych aktywności. Pachy są suche, nie śmierdzi się, nie poci nadmiernie. Dla mnie ideał! Używamy w rodzinie wszyscy, mężczyźni wersji męskiej i są równie zadowoleni. Nie ma lepszego!
    Zalety:
    • często jest w promocji, wtedy kosztuje ok. 10 zł
    • pomaga w dużej potliwości
    • niezastąpiony podczas upałów 30+ i intensywnej aktywności fizycznej
    • ładny, delikatny zapach
    • suche pachy