Dezodoranty i antyperspiranty

Lady Speed Stick Fresh Infusions, Orchard Blossom Stick 24h Antiperspirant/ Deodorant Dezodorant w sztyfcie

Lady Speed Stick Invisible Dezodorant sztyft Orchard Blossom Dezodorant 45g sztyft

kxmilax
    2 grudnia 2024 o 23:06
    średniak
    Zakupiłam go z polecenia przyjaciółki. Niestety, nie sprawdził mi się tak dobrze jak jej. Na początku, być może przez wpływ rekomendacji, byłam zadowolona z tego dezodorantu. Jednak z biegiem czasu, zauważyłam coraz więcej negatywnych cech. Pierwsza, jest to brudzenie ubrań i kruszenie się. Na niemalże każdej ciemnej rzeczy pozostawia on białe, nieestetyczne plamy. Działanie produktu także nie jest za najlepsze. Na pewno nie nadaje się w letnie, gorące dni. Już nawet po krótkim czasie czułam delikatny zapach swojego potu. Z tego powodu nie czułam się z nim w pełni komfortowo, dlatego musiałam wrzucać go do torebki nawet na kilkugodzinne spotkania, tak na wszelki wypadek. Formuła oraz zapach bez żadnego zarzutu. Jest także bardzo łagodny. Ani razu mnie nie podrażnił mnie, a wręcz pozostawia na początku miłe uczucie “nawilżenia”. Opakowanie także pozostawia miłe odczucie nostalgii. Niestety żadne z tych pozytywów nie zmienia mojego zdania na temat tego dezodorantu w sztyfcie.
    Zalety:
    • łagodny
    • skład
    Wady:
    • za słabe dzialanie
    • brudzi ubrania
    • kruszy się
    azileiz
    25 listopada 2024 o 18:10
    Kocham ten dezodorant w sztyfcie - od intensywnych treningów po długie spotkania
    Dezodorant, który działa jak niewidzialny strażnik świeżości? Lady Speed Stick Fresh Infusions Orchard Blossom to dokładnie to, czego potrzebowałam. Ten produkt nie tylko spełnił moje oczekiwania – on je przebił. Od momentu otwarcia opakowania zachwycił mnie delikatny, kwiatowy zapach orchidei, który towarzyszy mi przez cały dzień. Jest subtelny, ale zarazem wyczuwalny – jak lekki wiosenny wiatr, który dodaje energii i pewności siebie. Konsystencja sztyftu jest idealna: kremowa, ale nie lepka. Rozprowadza się gładko, nie pozostawiając białych śladów na ubraniach – co dla mnie jest absolutnym priorytetem. A efekt? Świeżość przez pełne 24 godziny, nawet w najbardziej wymagających momentach dnia. Co więcej, formuła jest niezwykle delikatna dla skóry. Nie wywołuje podrażnień, nawet po depilacji, a skóra pod pachami pozostaje sucha i miękka. To dezodorant, który nie tylko chroni, ale też pielęgnuje. Lady Speed Stick Fresh Infusions to mój pewny towarzysz każdego dnia – od intensywnych treningów po długie spotkania. Dzięki niemu czuję się świeżo i swobodnie w każdej sytuacji. Jeśli szukacie dezodorantu, który naprawdę działa i otula Was kwiatowym zapachem, ten jest zdecydowanie wart uwagi!
    • uczucie świeżości
    • nie podrażnia
    • łatwo się rozprowadza
    • nie powoduje uczuleń
  • 22 sierpnia 2024 o 17:35
    Super zapach
    Nawilza, ladnie pachnie, dlugo utrzymuje sie zapach, wysoka ochrona przed potem i nawilza pachy jednoczesnie, chroni przed otarciami i przesuszaniem sie skory
    Zalety:
    • Zapach i wytrzymalosc
    kialacm
    15 czerwca 2024 o 15:41
    bardzo dobry
    Produkt ten zakupiłam w drogerii Rossmann za około 10 zł. Jest on zamknięty w fioletowym, plastikowym opakowaniu o pojemności 45g. Doskonale chroni przed nieprzyjemnym zapachem. Jest bardzo wydajny i trwały. Jego zapach jest BOSKI, taki lekki, kwiatowy. Bardzo dobrze jest wyczuwalny przez cały dzień. Konsystencja jest jak masełko - bardzo łatwo się aplikuje. Kosmetyk jest tani i łatwo dostępny. Nie pozostawia śladów na ubraniach - co często zdarza się takim produktom. Kosmetyk nie kruszy i nie osypuje się. Nie spowodował u mnie żadnych podrażnień, wysuszenia okolicy pod pachami. Użyty po depilacji bardzo dobrze chroni skórę i łagodzi podrażnienia Polecam :)
    • łatwa dostępność
    • łatwo się aplikuje
    • wydajny
    • nie powoduje plam
  • 4 kwietnia 2024 o 1:07
    Bardzo dobra ochrona
    Antyperspirant Lady Speed Stick bardzo dobrze chroni przed nieprzyjemnym zapachem oraz jest bardzo trwały. Ma zapach kwiatowy, średnio w moim guście, ale tu akurat się nie czepiam, ponieważ dla mnie antyperspirant ma działać, a nie zachwycać zapachem. Konsystencja kremowa, nie zostawia plam na ubraniach. Antyperspirant jest wydajny, niedrogi i łatwo dostępny. Opakowanie nie do końca w moim stylu, ale też mnie nie razi.
    Zalety:
    • skuteczna ochrona przed nieprzyjemnym zapachem
    • trwały
    • kremowa konsystencja, nie pozostawia plam
    • wydajny
    • niedrogi
    • łatwo dostępny
    Wady:
    • mógłby mieć bardziej neutralne opakowanie