Rozjaśniacze do włosów

L'Oreal Professionnel Dia Richesse Koloryzacja bez amoniaku ton w ton (nowa wersja)

L'Oreal Professionnel Diarichesse Farby Do Włosów Odcień 7,31 50Ml

• 13 stycznia 2020 o 23:24
    Mega koloryzująca odżywka.
    Farbka ma tak intensywne działanie odżywcze, ze gdyby nie strach przed tym ze wypadną mi włosy to używałabym jej przynajmniej raz na dwa tygodnie. Od dawna zaprzestałam ozywania farby permanentnych i przerzuciłam się na tonery, ewentualnie kolory zmywalne tak do 8-24myć. I to chyba była najmądrzejsza decycja bo włosy cały rok mam w wyśmienitej kondycji,. Moj kolor to jasny brąz oalizująco-złoty czy jakoś tak. I jest idealny. Nie wychodzi za ciemny trzymam ok 20minut mieszankę i jest taki jaki sobie wymarzyłam i jakiego szukałam od dawna. SZYBKO SIĘ WYPŁUKUJE. Ale spodziewałam się tego i mi to odpowiada. Z takiej racji ze i tak odswierzam kolor co 15msc do 2msc. Polecam!
    aktorka
    16 marca 2013 o 17:02
    farba droga ale jednak warta swojej ceny
    Miałam do wyboru richesse albo dia light, padło na dia richesse jak na frabę ton w ton muszę powiedzieć, że długo się trzyma próboałam już dużo tego typu tylko innych firm i ta jest i będzie moją ulubioną, a używam odcienie z palety brązów Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 całe
  • 28 lutego 2013 o 12:02
    Szampon koloryzujący godny wypróbowania
    Lubię go! Przede wszystkim.... jedyny (jak do tej pory) szampon, który na prawdę koloryzuje na ładny intensywny odcień jaki się wybiera! Wydaje mi się, że trzyma się na włosach dłużej od "innych" szamponów. Dość spory wybór kolorów - chociaż mógłby być jeszcze większy :) Ładnie się zmywa- stopniowo. Używam raz na 1,5-2 m-cy... Cieszę się , że trafiłam na niego - polecam!
    signa
    13 lutego 2013 o 18:16
    Wolałam starszą wersję
    Diacoloru używał już od dawna, zaczynałam od pierwszej wersji, potem kolejnej...ta jest zdecydowanie najgorsza. W porównaniu do poprzedniej kolor wypłukuje się dużo szybciej, niestety już po tygodniu kolor nie jest tak fajny. Używam kolor 6.01 na zmianę z 6.02 więc nie powienien się aż tak szybko wypłukiwać. Nawet moja fryzjerka stwierdziła, że coś im nie wyszła na farba i wolała poprzednią wersję. Plus za odżywienie, włosy po farbie są lśniące i odżywione, ładnie się układają. Efekt odżywienia utrzymuje się na prawdę długo, ale to nie jest już to samo co strsza wersja. Używam tego produktu od: 2 farbowania Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    lilinek
    21 grudnia 2012 o 21:28
    Najlepsza jaka miałam
    Używam kolory 7.40 jes to rudy ostry blondzik (pomarańczowy) nie do uzyskania inną farbką Jestem szatynkom ( raczej ciemnom ) farba wychodzi dokladnie jak na palecie przy czasie farbowania do 35 minut. używam na zmiane utleniacz 9% i 6% (mniej się niszczą włoski ) - farba się wypłukuje jak karzdy rudy ale bardzo powoli i mało - nie niszczy wlosów (mało w porównaniu z innymi farbami a wiem co pisze bo farbuje od 25 lat ) - nie uczuliła mnie - nie przesuszyła skory głowy - nie niszczy końcówek wybór kolorów niebotyczny serdecznie polecam odejmuje 1/2 gwiazdki bo marzy mi sie super trwała farba