Rozjaśniacze do włosów

Profis Cosmetics Scandic Line, Oxydant Creme Stabilizowana woda utleniona w kremie

SCANDIC LINE Woda utleniona w kremie 9% 150ml

• 3 stycznia 2024 o 16:17
    najlepszy na rynku
    Od lat nie znalazłam lepszych na rynku. Jakość w parze z ceną jest naprawdę bez zarzutu. Dostępność stężeń od 1.9% do 12% to też ogromny atut tego produktu. + Pojemność + Wydajność + Cena + Dostępność
    Wady:
  • 3 września 2023 o 11:16
    Nie jestem przekonana.
    Konsystencja dość leista, ale nie przeszkadza to w aplikacji na włosy, nie jest tak, że wszystko od razu dramatycznie spływa. Przede wszystkim przekonuje cena, jest niska. Używałam kilku stężeń tego oxydanta i muszę powiedzieć, że wadą jest przesuszanie włosów. Oczywiście, nie jest to kosmetyk pielęgnujący, ale nie chciałabym aby moje wcześniej pielęgnowane włosy traciły na swojej jakości i wyglądzie. Zapach tych oxydantów jest delikatny.
  • 7 lipca 2022 o 16:09
    6 i 9
    miałam opcję testować te dwie wody i na prawdę sobie dobrze radziły :D 6 używałam z farbą lvl 9 i ogólnie 9 z farbą 9 lvl przy czym rozpoczynałam od 9 lvl i 9 % by rozjaśnić wlosy z poziomu 7 do 9 i wyszło to jak najbardziej. ogólnie polecam. Tanie sa te wody a mają fajną kremową konsystencję, dobrze się mieszają z farbami i też rozjaśniaczem. Ogólnie polecam. Cena śmieszna.
  • 21 stycznia 2022 o 13:17
    Sprawdza się
    Stosowałam wszystkie - od 1.9% do 12%. Na efekt kolorystyczny składa się nie tylko oksydant, ale jeszcze dobrze dobrana farba czy rozjaśniacz więc pod tym względem nie mogę mu niczego narzucić bo wykonywał swoją robotę. Każda porażka wynikała z mojego braku wiedzy lub doświadczenia fryzjerskiego. Mam wrażliwą skórę głowy, a nie zdarzyło mi się nigdy jej nimi poparzyć, nawet używając najwyższego stężenia. Od lat używam go ponadto - wraz z farbą rzecz jasna - do farbowania brwi i jestem zadowolona. Konsystencja bardzo przyjemna, kremowa. Zapach nie jest na tyle mocny, żeby mnie dusił. Produkt tani i przy zakupie litrowej pojemności wydajny .
    Zalety:
    • Dostępność stężeń od 1.9% do 12%
    • Pojemności od mniejszych po litrowe
    • Dostępność
    • Elegancki wygląd
  • 1 października 2020 o 9:27
    Coś mi w niej nie pasuje
    Używałam tej wody utlenionej kilka razy i coś mi w niej nie pasuje. Łączyłam ją z farbami Matrix, Alfaparf ,Goldwell i mam wrażenie że nie do końca ten oksydant współgra z tymi farbami. Zawsze wybierałam 6% bo tak zaleciła mi Pani w Hurtowni Fryzjerskiej. Mam wrażenie że ten produkt nie do końca pokrywa odrosty i bardzo często wyglądały one tak jak by były nie pofarbowane. Dość często moje włosy zaraz po koloryzacji miały "prześwity"tak jakby nie wszędzie chwyciła farba. Produkt zamknięty jest w dużej butelce i jest bardzo tani ale to nie przekonuje mnie do kolejnego zakupu.
    Zalety:
    Wady:
    • Same