Rozjaśniacze do włosów

L'Oreal Paris Préférence, Le Blonding Ultra Platinum Bleach Rozjaśniacz do włosów

Bodyland.pl
Loreal les Blondissimes Préférence Extreme Platinum 360052
Loreal Preference Farba do Włosów Ultra Platinum
Loreal Preference Farba do włosów 01 Bardzo Bardzo Jasny Naturalny Blond
L'Oréal Paris Préférence Le Blonding

Nasi użytkownicy zostawili 144 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 września 2024 o 15:34
    Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie
    Farbuje włosy na blond ponad 20 lat ale jeśli chodzi o rozjaśniacze, to podchodziłam do nich z ogromną ostrożnością. Wszystko przez to że wiadomo - kiedyś te rozjaśniacze starej generacji to wiadomo jakiej jakości były - albo bardzo często można było skończyć z włosami w odcieniu żółci niekoniecznie twarzowej, albo włosy były tak spalone, że no dramat. Dlatego jak tylko mogłam trzymałam się od rozjaśniaczy z daleka stawiając na klasyczne farby. Od około 12 lat nie farbuje włosów u fryzjera- zawsze robię to sama, korzystając ze sprawdzonych farb dzięki czemu stan moich włosów jest naprawdę niczego sobie. Ten rozjaśniacz mnie tak jednak jakoś wołał i to od momentu gdy jakaś tam rolka z nim wyskoczyła mi na fb. No i się zaczęłam zastanawiać czy sobie go jednak nie sprawić. Zanim doprowadziłam swoje rozważania do końca okazało się, że jednak był mi przeznaczony bo dostałam go w prezencie. Spodobał mi się tak, że właśnie czeka na mnie kolejne opakowanie którego nie zawaham się użyć. Jeśli chodzi o opakowanie to tutaj nie ma za bardzo o czym pisać, więc może skupię się na tym, że zarówno elementy do wykonania mieszanki rozjaśniającej jak i cała instrukcja stosowania są tak dobrze opisane a sposób użycia jest tak prosty, że z farbowaniem poradzi sobie nawet osoba nie mająca w tej kwestii większego doświadczenia. W zestawie mamy też rękawiczki- i tu tylko nadmienię, że te z Lolka są naprawdę spoko bo i nie rwą się i nie szarpią włosów i odżywkę - kto farbował choć raz włosy farbą tej marki, wie, że te ich odżywki po koloryzacji to są jak anioła głos- jedne z lepszych odżywek do włosów ( moim zdaniem ) jakie to w ogóle na rynku dostępne są. Proces mieszania wszystkich składników trwa chwilkę a sama koloryzacja przebiega sprawnie. Rozjaśniacz faktycznie nie jest jakiś mocno śmierdzący, jego konsystencja nie jest zbyt rzadka także nic z włosów nie skapuje, podczas całego czasu gdy trzymałam go na włosach ani nie łzawiły mnie oczy ani nie piekła skóra głowy. Spłukiwanie też poszło szybko i sprawnie- czyli ta cała strona techniczna była u mnie bez żadnych zastrzeżeń. Jeśli chodzi o efekty koloryzacji to może zacznę od tego, że moje włosy są naprawdę jasne. Nie aż białe ale przez to, że farbuje je zawsze na odcienie popielate czy perłowe wiedziałam, że rozjaśnienie ich nie powinno być szczególnie problematyczne. Jedyne co to trzymałam go na włosach około 35 minut- mogłam i 45 ale prawdę mówiąc obawiałam się, że będę mieć żółte włosy, więc wolałam jednak nie ryzykować. Zaskoczyło mnie, że przy wypłukiwaniu go z włosów ani przy późniejszym ich rozczesywaniu praktycznie żaden włos mi nie wypadł ! Przy klasycznej farbie zawsze niewiele ale jednak kilka ich wypadło a tutaj no prawie nic! Mało co kopara mi nie opadła. Uzyskałam całkiem spoko odcień blondu- przy odrostach praktycznie biały a reszta tak na moje oko rozjaśniona do fajnej platynki takie 4-5 tonów. Były pojedyncze żółte (ale nie mocno rzucające się )prześwity ale to sobie załatwiłam fioletowym szamponem i tonerem o którym oczywiście w osobnej recenzji. Dodatkowo włosy były, miękkie, błyszczące i absolutnie nie spalone. No rewelacja. Jestem już prawie 7 tygodni po farbowaniu a włosy nadal nie wyglądają źle- co prawda czas już na kolejne farbowanie bo lekkie odrosty się już pojawiły ale nadal blond jest całkiem ok. Jak na drogeryjny rozjaśniacz to jest naprawdę super jakość i sięgnę po niego jeszcze nie raz. Mogę polecić z czystym sumieniem
    Zalety:
    • dość wydajny- jedno opakowanie wystarczyło na włosy mocno za łopatki
    • kremowa konsystencja
    • łatwa aplikacja
    • bardzo czytelna instrukcja
    • świetna odżywka w zestawie
    • nie jest jakoś przesadnie śmierdzący
    • nie podrażnił skóry głowy
    • nie wypadały po nim włosy
    • nie zażółcił mimo iż się tego obawiałam
    • nie zniszczył włosów
  • 23 lipca 2024 o 12:37
    Szybko rozjaśnił moje brązowe wlosy super
    Używa od:próbka
    Konsystencję ma dobrą nie jest ona gęsta, zapach przyjemy, ładne opakowanie które przyciaga uwagę, Do tej pory inny Bleach ciezko rozjaśniał z Loreal to była chwila bardzo polecam te produkty
    AnetaFU
    19 lipca 2024 o 13:38
    Moje nowe odkrycie dla super blondu
    To totalny strzał w dziesiątkę! Miałam obawy, bo rozjaśniacze potrafią być dość nieprzewidywalne, ale ten jest naprawdę super. Mało tego, działa szybko i efektywnie – moje włosy są teraz piękne, jasne i lśniące, jakbym wyszła prosto z salonu! Formuła jest całkiem przyjemna, nie śmierdzi aż tak strasznie jak niektóre inne produkty, a mieszanka nie jest zbyt trudna w aplikacji. Co najlepsze, nie zniszczyła mi włosów, co jest mega ważne. Jeśli marzycie o super jasnym blondzie, to zdecydowanie polecam!
  • 17 lipca 2024 o 16:28
    Najlepszy rozjaśniaczy na rynku
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Moje włosy (ciemny blond) rozjaśniły się w 20 minut do pożądanego koloru (prawie białe). Przy czym nie łamią się, nie rozdwajają, nie wypadają, nie są matowe. Rozjaśniaczy Ultra Platinum Bleach do idealny drogeryjny produkt do szybkiej dekororyzacji w domu. Moje włosy sięgają do piersi na tą długość włosa polecam kupić dwa opakowania produktu (jeden nie starczył na całą głowę przy robieniu pasemek). Produkt na początku trochę szczypie w nos (jak każdy).
  • 17 lipca 2024 o 12:48
    Zaufałam i się nie zawiodłam od teraz będę zawsze sięgać po produkty tej marki do włosów ,polecam!
    W kwestii koloryzacji moich włosów ????????‍♀️od dłuższego czasu ufam tylko SOBIE i być może dla wielu z Was będzie to szokiem,ale nigdy nie wyszłam zadowolona od fryzjera (po koloryzacji) przedstawiając moja wizje ,czego oczekuje żaden fryzjer nie potrafił otworzyć tego co bym chciała. Blond ,który mam ja jest bardzo ciężkim kolorem nie tylko do uzyskania ,ale również w jego pielęgnacji. W osiągnięciu takiego koloru przeszłam długa drogę ,przetestowałam wiele farb z różnych marek . Lubiliśmy się czasami krócej ,czasami dłużej ,jednak jakiś czas temu zaufałam marce L’OREAL i się nie zawiodłam , teraz kiedy chce odświeżyć mój kolor sięgam tylko po farby z tej firmy,a dokładniej po serie L’OREAL PRÉFÉRENCE. Włosy nie tylko są odświeżone ,ale miękkie i pełne blasku.