Płyny do demakijażu

Dermedic Hydrain 3 płyn micelarny do demakijażu, 500 ml
Dermedic Hydrain 3 Hialuro Płyn micelarny 500 ml

• 11 marca 2025 o 11:01
    Spełnia wszystkie kryteria
    To mój faworyt w demakijażu, szczególnie oczu. Zwilżam nim wacik, przykładam delikatnie do powiek, liczę do 5 i zmywa wszystko bez konieczności tarcia. Nie zostawia żadnej warstwy na skórze, nie ściąga jej. Na pewno też nie jej wysusza, ale do nawilżania trzeba oczywiście stosować pielęgnację uzupełniającą. Polecam kupować większe opakowania, bo otrzymacie świetny stosunek ilości do ceny. Moim zdaniem kosmetyk ma tylko jeden mankament, który chyba wynika z perfumowania kosmetyku. Kiedy zmywałam nim pomadkę z ust to poczułam, jaki jest obrzydliwie gorzki w smaku. Od tego czasu unikam możliwości dostania się choćby minimanej ilości do ust.
    Zalety:
    • Wydajność i stosunek ilości do ceny
    • Dokładne zmywanie makijażu
    • Nie podrażnia, nie wysusza
    Wady:
    • Smak
  • 8 listopada 2024 o 23:43
    Woda micelarna
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Po pierwsze muszę podkreślić jaki ładny zapach ma ten product i ta seria w ogóle. Normalne oczyszcza twarz. Nie klei się jak niektóre inne. Swietnie nawilża i nie podrażnia skóry. Ale ja mam wrażliwe oczy i mnie trochę szczypie.
    monnikv
    29 października 2024 o 22:21
    Mnie nie porwał.
    Testowałam w życiu bardzo wiele płynów micelarnych. Lubię sięgać co raz to po inny, żeby nie było nudy. Ten w porównaniu do większości tanich płynów dostępnych w drogeriach wypada naprawdę przeciętnie a nawet słabo. Bardzo często nie domykał mu tuszu do rzęs nawet po porządnym zmywaniu, a tuszy wodoodpornych nie używam, więc same w sobie nie są raczej trudnym rywalem dla płynów. Makijaż twarzy zmywał ok. Nie sięgnę ponownie nawet na turbo promocji.
    Zalety:
    Wady:
    • słabo zmywał makijaż
  • 8 września 2024 o 8:26
    Bardzo dobrze mi się sprawdza
    Lubię płyny micelarne, zawsze jakiś u mnie gości. Oczywiście zdarza się, że jakiś produkt nie spełni moich oczekiwań, ale akurat w tym przypadku tak się nie stało. Płyn jest bardzo łagodny, lecz skuteczny. Bez trudu radzi sobie z demakijażem, dobrze oczyszcza i zarazem nawilża skórę twarzy, pozostawiając ją delikatną i miękką. Nie powoduje podrażnień ani nie uczula, nie zostawia uczucia nieprzyjemnego ściągnięcia skóry. Dla mnie dodatkowym atutem jest jego piękny zapach. Opakowanie pozwala na kontrolowanie stopnia zużycia produktu. Trafiłam na ten płyn zupełnie przypadkiem, był w dużej promocji na stronie internetowej jednej z drogerii, jednak jestem z niego bardzo zadowolona i kupię ponownie.
    Bpjvx
    1 września 2024 o 17:04
    Świetny
    Najważniejsze dla mnie jest to, że nie podrażnia a niestety jest to u mnie częsty problem podczas zmywania makijażu, mimo, że wstępnie zmywam makijaż masełkiem do demakijażu, ale moja cera jest mega wrażliwa i dochodzi do siebie przez 2 dni. Solo przy mocno wytuszowanych rzęsach radzi sobie akurat słabo, ale jak mówiłam płyn micelarny to mój drugi etap. Cera zostaje delikatnie nawilżona, zapachem przypomina zielonego ogórka
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    • Lekko nawilża
    • Wydajny
    • Przyjemny zapach