Maseczki klasyczne

Abacosun Tierras del Volcan Żywa ziemia wulkaniczna

• 22 kwietnia 2015 o 14:01
    Nie jest to bubel ale skąd ta cena?
    Dostałam ten produkt w pudełku subskrybycyjnym, więc nie zapłaciłam za nią tych 50zł i nie zapłaciłabym bo wg mnie nie jest tego warta, z bardzo prostej przyczyny, nie robi nic mniej nic więcej niż zwykłe glinka zielona którą można kupić za 7zł/100g, absolutnie jeżeli chodzi o działanie nie zauważyłam żadnej różnicy. Plusy: (taki same jakie ma glinka zielona) + ładnie oczyszcza twarz, skóra po wydaje się taka "dziewicza" oczyszczona, świeża + matuje skórę na kilka godzin + ewentualne niedoskonałości są złagodzone + pory zwężone ale tylko na kilka godzin + wygładzenie skóry (nic dziwnego, zmywając fundujemy sobie peeling) Plusy jakich nie posiada zwykła glinka zielona: + opakowanie ładne, proste, wszędzie się mieści + jest gotowa do używania, nie trzeba jej rozrabiać z wodą czy olejkami, mniej zabawy, oszczędność czasu. No i konsystencja jest idealna, każdy kto rozrabia glinki samemu wie ze czasem wyjdzie idealnie, a czasem jest zbyt wodnista albo zbyt gęsta. Minusy: - nie oczyszcza zaskórników, wągrów się nie pozbędziesz za pomocą tej glinki - ściągniecie skóry po - cena i dostępność Używam tego produktu od: Kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 - 75ml
  • 19 lutego 2015 o 16:22
    jedna z lepszych maseczek
    Najbardziej podoba mi sie konsystencja. Gesta maź, którą bardzo dobrze sie rozprowadza. Uczucie zasychania na twarzy niepowtarzalne ;) Do końca dnia mam matową cerę i za ten efekt lubie tę maskę najbardziej. Calkiem niezłe jest też uczucie wygladzenia. Minusy - cena - piasek w ustach ;) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 19 listopada 2013 o 13:13
    Najlepsza!
    Maseczkę stosowałam tylko i wyłącznie na skórę twarzy, 2 razy w tygodniu. Co zauważyłam? + zdecydowane zmniejszenie przetłuszczania się cery, + zmniejszenie porów, które utrzymuje się niestety tylko przez jeden dzień, + gojenie niedoskonałości, + kojenie podrażnień, + rozjaśnienie i odświeżenie, + w duecie z peelingiem, który robię zawsze przed: skuteczne oczyszczenie skóry, + jest wydajna, + łatwo się aplikuje na skórę, + ma odpowiednią konsystencję, nic nie spływa. Jedynym minusem jest niewątpliwie wysoka cena, ale z drugiej strony jej dobra wydajność to rekompensuje. Jest to najlepsza i zarazem aktualnie ulubiona maseczka. Z całą odpowiedzialnością ja i moja skóra polecamy i będziemy do niej wracać! :) Cena: 99 zł/ 125 ml Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 14 listopada 2011 o 10:20
    świetne oczyszczenia
    Produkt dostałam do testowania i jestem z niego bardzo zadowolona. Ziemia wulkaniczna, zamknięta jest w małym, białym, prostym opakowaniu. Wygodna do aplikacji, nakładam ją na twarz palcem. Trzymam na twarzy do 20 minut, czasem kiedy czuję że skóra jest zbytnio ściągnięta, spryskuję twarz wodą termalną. Zmywam ją masując, wykonuję tym samym peeling, gdyż zawiera ona w sobie grudki, które dobrze ścierają i peelingują. Efekty: - zmatowienie, zmniejszone wydzielanie sebum - oczyszczenie i odświeżenie skóry - wygładzenie - zaognione zmiany trądzikowe, stają się mniej czerwone Ziemia leczy, koi, rozjaśnia. Wiele działań za jednym zapachem Stosuję ją już miesiąc, nakładając dwa razy w tygodniu. Polecam. Jest wydajna, a co najważniejsze działa. Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    MsKaren
    25 czerwca 2010 o 8:12
    dla mnie KWC
    Dla mnie rewelacja! Poleciła mi ją moja kosmetyczka, na początek wypróbowałam małe opakowanie, 75ml . Używam 3 x w tygodniu, po około 30 min, spryskując woda mineralna jak za bardzo wysycha, na razie próbowałam tylko na twarz, szyje i dekolt. Skora wygląda czysto jak nigdy przedtem, pory mniejsze, jaśniejsze, cera gładka, mniej się przetłuszcza! Nie ma uczucia ściągnięcia jak po glince, można używać nawet do wrażliwej cery, tak często jak potrzebujesz. Mnie wielkość 75 ml wystawiacza na długo, na około 20 aplikacji, co daje niecałe 3 zł za 1 maseczkę, to naprawdę nie jest dużo w porównaniu z maseczkami w saszetkach, a efekty są lepsze, przyjemniej dla mnie. Na allegro kosztuje 48zl+ woda termalna gratis, następnym razem tam właśnie kupie ;) U mnie się sprawdziła, wiec polecam Ciekawa jestem działania na cale ciało, ale w tym przypadku cena jednak wydaje się za wysokaUżywam tego produktu od: 1 Ilość zużytych opakowań: 2 miesięcy