WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki klasyczne

Marion Sweet Mask, Bąbelkująca maseczka do twarzy oczyszczająca `Lemon & Lime Cake`

• 27 lutego 2024 o 17:37
    Polecam :)
    Maseczka jest w saszetce o bardzo fajnej i słodkiej szacie graficznej w formie babeczki, ciasteczka mniam! Zaraz po otwarciu saszetki czuć piękny zapach cytrusow, który aż pobudza do życia. Kosmetyk w konsystencji jest lekki, dosyć lejący koloru żółtego. Maseczkę bardzo łatwo aplikuje się na twarz, od razu po dotknięciu cery zaczyna bąbelkowac / pienić się. Ogólnie zabieg jest dosyć relaksacyjny, czuć to dosyć mocno i osobiście zrelaksowalo to moja skórę twarzy. Pianka rośnie na około 0,5 cm. Po około 15 minutach jest koniec zabiegu, a maseczkę trzeba zmyć letnią wodą. Kosmetyk pozostawił moja skórę twarzy rzeczywiście oczyszczoną, gładką oraz napiętą. Po tym kosmetyku skóra twarzy jest gotowa do dalszych zabiegów.
    _inga
    9 października 2022 o 19:32
    Bąbelkująca maseczka do twarzy oczyszczająca Lemon & Lime Cake, Sweet Mask, Marion
    Maseczkę kupiłam w jednej z drogerii internetowych. Opakowanie zawiera 6 ml kosmetyku, zapłaciłam około 7 zł Maseczka ma przyjemny świeży nieco słodkawy zapach, ilość w opakowaniu jest wystarczająca na jedną aplikację. Mam cerę mieszaną, maseczka przyjemnie oczyszcza i odświeża, kupiłam i zużyłam trzy opakowania. Maseczkę nakładałam raz wy tygodniu na suchą oczyszczoną skórę, maseczka dobrze się rozprowadza, przyjemnie się pieni, gdy już skończyła się pienić wykonywałam masaż twarzy i jeszcze ja pozostawiałam na około 10-15 minut. Maseczka łatwo się zmywa, nie uczula, nie podrażnia Podsumowując ogólnie sympatyczny średniak, daje miłe uczucie odświeżenia i relaksu, nie wiem czy jeszcze ją kupię ale chętnie sięgnę po inne rodzaje maseczek z tej serii.
    Zalety:
    • oczyszcza, wygładza
    • nawilża
    • dobrze się rozprowadza
    • pieni się
    • łatwo się zmywa
    • nie uczula, nie podrażnia
    • odpowiednia ilość kosmetyku w opakowaniu
    • przyjemna estetyczna szata graficzna opakowania
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 18 września 2022 o 17:41
    Moja pierwsza maska bąbelkująca. Jest bardzo pozytywnie zaskoczona. Do tego bardzo podobał mi się jej zapach
    Używa od:próbka
    Jest to moja pierwsza maseczka bąbelkująca. Jakoś zawsze byłam sceptyczna wobec takich maseczek bo bałam się, że wytworzona pianka będzie odpadać a z taką maseczką będzie więcej problemu niż pożytku... Nie mogłam się bardziej pomylić. Maseczka na początku jest kremowa jednak po kilku sekundach od nałożenia już zaczynają pojawiać się pierwsze bąbelki. Maska przyjemnie musuje co daje fajny efekt mini masażu twarzy. Do tego przez cały czas czuć ładny zapach ciasta cytrynowego. Z każdą chwilą na twarzy robi się coraz większą chmurka a pianka na szczęście dobrze się trzyma i nie odpada. Maskę trzymałam ok. 20 minut i przez cały ten czas pianka musowała. Po określonym czasie wmasowałam pozostałości i zostawiłam jeszcze na chwilę. Resztki łatwo się zmyły a skóra była oczyszczona ale też nawilżona. Jestem bardzo ciekawa pozostałych masek z tej serii.
  • 2 września 2022 o 23:48
    Rewelacja!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Kolejna musująca maseczka, która podczas aplikacji swędzi a raczej łaskocze skórę ale to normalne. Nakładając na twarz, była zielona, żelowa formuła o ciasteczkowym, świeżym zapachu, która po chwili zaczęła bąbelkować. ✔️ dogłębnie oczyszcza skórę ✔️ łagodzi podrażnienia
  • 5 lipca 2022 o 2:01
    Bardzo fajna
    -Maseczka ma bardzo ładne opakowanie, aż trudno nie zwrócić uwagi na nią. Odrazu po otwarciu opakowania czuć piękny zapach cytrynowej tarty. -Maseczka ma żelowo- kremową konsystencje i jest żółtego kolorku. -Odrazu po nałożeniu na twarz momentalnie zaczyna bąbelkować. -Później po 5 minutach pisną zsuwa się po twarzy. -Buzia po zmyciu maseczki była oczyszczona i bardzo delikatna w dotyku. -Maseczka u mnie świetnie się sprawdziła, a do tego bardzo pięknie pachnie, cały zabieg był dla mnie relaksujący.