Maseczki klasyczne

Tołpa Dermo Face, Sebio, Maska czarny detox (nowa wersja)

Tołpa Sebio Maska Czarny Detox 8ml
Tołpa
tołpa. sebio. maska czarny detox, 8ml

• 9 czerwca 2024 o 12:41
    Detoksykujący dotyk gładkości
    Tołpa Dermo Face Sebio Maska Czarny Detox to produkt stworzony z myślą o cerze tłustej i mieszanej. Maska działa na redukcję niedoskonałości, reguluje widoczność porów oraz sprawia, że skóra staje się niesamowicie gładka. Produkt znajduje się w aluminiowej tubce o pojemności 40 ml, co jest zarówno higieniczne, jak i bardzo wydajne. Wszystkie maseczki Tołpy zasługują na uznanie, ale Czarny Detox ma w sobie coś wyjątkowego. Używam jej regularnie co dwa tygodnie, na zmianę z inną maską tego producenta. Najczęściej aplikuję ją po uprzednim zastosowaniu peelingu enzymatycznego Tołpy. Po nałożeniu i zaschnięciu, spryskuję ją hydrolatem, tonikiem lub wodą, co zapewnia dodatkowe nawilżenie i przedłuża jej działanie. Maska skutecznie zmniejsza niedoskonałości i reguluje widoczność porów. Skóra po użyciu jest niesamowicie gładka i wygląda zdrowo. Maska również pochłania nadmiar sebum, co jest ogromnym plusem dla osób z cerą tłustą i mieszaną. Regularne stosowanie maski zapewnia widoczne rezultaty, skóra staje się gładsza, zdrowsza i mniej podatna na niedoskonałości. Jest to produkt, który z pewnością warto mieć w swojej rutynie pielęgnacyjnej.
    Zalety:
    • Skutecznie zmniejsza niedoskonałości
    • Reguluje widoczność porów
    • Sprawia, że skóra jest niesamowicie gładka
    • Pochłania nadmiar sebum
    • Wydajne i higieniczne opakowanie w aluminiowej tubce
    • Świetna cena w stosunku do jakości
  • 5 września 2023 o 15:48
    Najlepsza oczyszczająca
    Żadna inna maseczka nie dała mi takiego uczucia czystej twarzy jak ta. Efekt utrzymuje się przez dłuższy czas, skóra jest skutecznie oczyszczona z sebum. Naprawdę świetna maseczka, szczególnie do skóry tłustej i mieszanej.
  • 30 lipca 2023 o 12:25
    Maseczka oczyszczająca to jedna z moich ulubionych bo dzięki niej moja cera nabiera promiennego wyglądu
    ••• Moja Cera ••• Wrażliwa, mieszana z przetłuszczającą się strefą T tj. broda, noc i czoło. Widoczne rozszerzone pory i zaczerwienienia na skórze bywają uciążliwe i w swojej pielęgnacji zmierzam do ich minimalizowania. Niedoskonałości pojawiają się sporadycznie i w żaden sposób nie są kłopotliwe. Cera jest podatna na alergie czy uczulenia, które na szczęście zdarzają się bardzo rzadko a jeśli któryś z kosmetyków nie pasuje na żuchwie staje się widoczna "kaszka". Posiadam cerę jasną. ••• W skrócie ••• Maseczkę stosowałam według potrzeb i na mojej skórze trzymałam ją około 10 minut. Po tym czasie spłukiwałam letnią wodą a efekt jaki otrzymałam był jak najbardziej satysfakcjonujący. Co najbardziej mnie w niej urzekło? Chyba wszystko, bo widoczne efekty sprawiły, że nie znam drugiej takiej. Maseczkę używałam regularnie przez dwa miesiące, dwa razy w tygodniu. [ZALETY]: + Rewelacyjnie oczyszcza skórę + Nie powoduje podrażnienia -nawet przy mojej wrażliwej cerze + Wyrównuje koloryt cery a zaczerwienienia znikają + Wygładza skórę + Matowi skórę w pozytywnym słowa znaczeniu + Nie daje uczucia ściągnięcia + Minimalizuje rozszerzone pory + Promienny wygląd + Skóra jest miękka + Wydajna + Łatwo się zmywa [WADY] Nie znalazłam.
  • 17 lipca 2023 o 15:05
    Uwielbiam!
    To najlepsza maseczka oczyszczająca jaką miałam. W użyciu mam już drugie opakowanie. Doskonała. Wydajna, pięknie kremowa, o specyficznym zapachu, który mój nos lubi. Jak to w przypadku maseczek opartych na glince, maska dość szybko zastyga na twarzy. Zawsze spryskuję ją wtedy tonikiem lub wodą różaną. Nie podrażnia, nie powoduje żadnego zaczerwienienia. Nie czuję żadnego dyskomfortu mając ją na twarzy. No i działanie. Doskonałe! Daje mi efekt wow - za każdym razem. Skóra jest gładka, pięknie oczyszczona, jaśniejsza. Uwielbiam to. Lubię przed nałożeniem tej maseczki zrobić ich enzymatyczny peeling. Dla mnie to perfekcyjny duet. Kocham. Maska ma już stałe miejsce w moim zbiorze kosmetycznym.
  • 11 kwietnia 2023 o 16:50
    Polubiłam się z nią
    Bardzo fajna i wydajna maska, idealna na cery tłustej, zanieczyszczonej i z rozszerzonymi porami. Bardzo fajnie matuje, a jednocześnie nie wysusza cery. Świetnie oczyszcza, cera jest jaśniejsza, zdrowsza, miękka. Kosmetyk ma świetną cenę w stosunku do wydajności. Na pewno będę do niego chętnie wracać.